Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

biz GALATASARAYLIYIZ her maçta her koşulda çıkarsız SEVMEK ölümüne DESTEK bu renkler için boynumuzun borcu ...

hakemler satilsin.. maçlar alinsin.. hiç sorun degil. gün olur devran döner o zaman iste kim büyük herkes bir kere daha izleyecek!

Gönderi tarihi:

güldürmeyin adamı yaaaaaaaa

gülsen nolcak ki -_-

satilmislarla kupa aldigina sevinen bir takimdan baska utanç verici ne olabilir sporda ya

ayrica golli: tavuk ambar hikayelerine sen bile inanmiyosundur eminim... hem sanirim fenerbahçenin satin almadigi bir lig mi var dicektin karistirdin :getlost:

Gönderi tarihi:

golgi aygıtı mısın nesin.fenerbahçe nin katıldığı kupaları da biliyoruz.o çektiği kaç senedir bir üst tura çıkamadığı.asıl aç tavuk sizsiniz.bizim başarılarımızı siz buğday ambarında bile göremezsiniz.ancak satılmış liglerin satılmış hakemlerin yönettiği yerlerde şampiyon olursunuz.satılmış şampiyonlar.sevgilerle.

Gönderi tarihi:

gülsen nolcak ki -_-

satilmislarla kupa aldigina sevinen bir takimdan baska utanç verici ne olabilir sporda ya

ayrica golli: tavuk ambar hikayelerine sen bile inanmiyosundur eminim... hem sanirim fenerbahçenin satin almadigi bir lig mi var dicektin karistirdin :getlost:

ya bu hikaye değil

bu cümlenden sonra bi söz daha var görünen köy klavuz istemez bi daha ki yaromunda bunun da acıklamasını bekliom :P

golgi aygıtı mısın nesin.fenerbahçe nin katıldığı kupaları da biliyoruz.o çektiği kaç senedir bir üst tura çıkamadığı.asıl aç tavuk sizsiniz.bizim başarılarımızı siz buğday ambarında bile göremezsiniz.ancak satılmış liglerin satılmış hakemlerin yönettiği yerlerde şampiyon olursunuz.satılmış şampiyonlar.sevgilerle.

sana gelince önce üslubuna dikkat et...

sizin başarınızı görmek veya görmemek umrumda değil ama işte sen bunun farkında değilsin anlıyormusun biz fenerbahçeliler takımımızı kupa için sevmeyiz.Kalpten yense de yenilsede severiz anladınmı bunu kafana sok! SEnin gibi çok iyi gün taraftarı gördüm ben şimdi işler deiştimi böyle kuyrugunu kıstırmış kediler gibi bağırırsın ve daha çoook bagıracaksın

biz GALATASARAYLIYIZ her maçta her koşulda çıkarsız SEVMEK ölümüne DESTEK bu renkler için boynumuzun borcu ...

hakemler satilsin.. maçlar alinsin.. hiç sorun degil. gün olur devran döner o zaman iste kim büyük herkes bir kere daha izleyecek!

allah aşkına gs 4 sene üstüste şamp. olurken uzadan mı geliyodu hakemler??

Gönderi tarihi:

ya bu hikaye değil

bu cümlenden sonra bi söz daha var görünen köy klavuz istemez bi daha ki yaromunda bunun da acıklamasını bekliom :P

sana gelince önce üslubuna dikkat et...

sizin başarınızı görmek veya görmemek umrumda değil ama işte sen bunun farkında değilsin anlıyormusun biz fenerbahçeliler takımımızı kupa için sevmeyiz.Kalpten yense de yenilsede severiz anladınmı bunu kafana sok! SEnin gibi çok iyi gün taraftarı gördüm ben şimdi işler deiştimi böyle kuyrugunu kıstırmış kediler gibi bağırırsın ve daha çoook bagıracaksın

allah aşkına gs 4 sene üstüste şamp. olurken uzadan mı geliyodu hakemler??

eh o zaman para yedirecek bir aziziniz yoktu golli.... biz güçlüydük. sizin kendi taraftariniz bile nobre bir hiç anelka tek olmuyor bitek tuncay kosuyor diye elestiriyor.. güçlü degilken nasil bu kadar puan aliyosunuz? smaaaaaaaaaaaaaaaaç

set

voleybola dönün siz daha basarili olursunuz :P

bu arada unarm biz golli ile atisabiliriz zira kendisi beni çok kiskanir :P

ama gerçekten uslüba dikkat...

Gönderi tarihi:

eh o zaman para yedirecek bir aziziniz yoktu golli.... biz güçlüydük. sizin kendi taraftariniz bile nobre bir hiç anelka tek olmuyor bitek tuncay kosuyor diye elestiriyor.. güçlü degilken nasil bu kadar puan aliyosunuz? smaaaaaaaaaaaaaaaaç

set

voleybola dönün siz daha basarili olursunuz :P

bu arada unarm biz golli ile atisabiliriz zira kendisi beni çok kiskanir :P

ama gerçekten uslüba dikkat...

ya bişi sorcam eleştiri kötü bi şeymi ?? Biz yapıcı eleştirilerle takımımız nasıl daha ileri gider diye ugraşıyoruz.GS liler gibi yöneticilerimizi DÖVMEYİZ

Ayrıca ilk cümlene o kadar çok güldümki çünkü o zaman da aziz yıldırım vardı.Kendi ellerinle teslim oluyon.O zamanda aziz yıldırım vardı peki neden GS şampiyon oluyordu.Demekki her şey aziz yıldırım değilmiş dimi??

Bir takımın başarılı olabilmesi için

-iyi bir yönetim

-para =kaliteli transferler

-birlik beraberlik (taraftar-yönetim-futbolcular-teknik heyet)

Bak bakalım bunlardan hangisi GS de var???

Gönderi tarihi:

ya bişi sorcam eleştiri kötü bi şeymi ?? Biz yapıcı eleştirilerle takımımız nasıl daha ileri gider diye ugraşıyoruz.GS liler gibi yöneticilerimizi DÖVMEYİZ

Ayrıca ilk cümlene o kadar çok güldümki çünkü o zaman da aziz yıldırım vardı.Kendi ellerinle teslim oluyon.O zamanda aziz yıldırım vardı peki neden GS şampiyon oluyordu.Demekki her şey aziz yıldırım değilmiş dimi??

Bir takımın başarılı olabilmesi için

-iyi bir yönetim

-para =kaliteli transferler

-birlik beraberlik (taraftar-yönetim-futbolcular-teknik heyet)

Bak bakalım bunlardan hangisi GS de var???

elestiriyi dozunda yaparsan kabul ederim.. ama bana yok siz söyle küçüksünüz, yok siz söylesiniz dersen konusurum. o dönem de aziz yildirim olabilir ben yanlis biliyor da olabilirim ama sen de biliyorsun ki aziz yildirim özellike son 2 senedir silahlarla bitiriyor isini. tehdit edilenler belli...

iyi bir yönetim gerekli bu konuda eksigiz aslinda yönetimimizin eksikligi de paradan kaynaklaniyor. bizim futbolcularimiz kalitelidir herkes bilir ama parayla saadet sadece sahte mutluluk getirir.

Gönderi tarihi:

elestiriyi dozunda yaparsan kabul ederim.. ama bana yok siz söyle küçüksünüz, yok siz söylesiniz dersen konusurum. o dönem de aziz yildirim olabilir ben yanlis biliyor da olabilirim ama sen de biliyorsun ki aziz yildirim özellike son 2 senedir silahlarla bitiriyor isini. tehdit edilenler belli...

iyi bir yönetim gerekli bu konuda eksigiz aslinda yönetimimizin eksikligi de paradan kaynaklaniyor. bizim futbolcularimiz kalitelidir herkes bilir ama parayla saadet sadece sahte mutluluk getirir.

soruma cevap vermemişsin ama neyse...

yok ya aziz yıldırım son iki senede mi tehditlere başladı böyle saçmalıyacaksan hiç tartışmayalım

Gönderi tarihi:

önce sen üslubuna dikkat et.sonr başkalarının yazdıklarını yorumla.biz ne iyi gün tarftarları gördük.hatalı gol yadi diye rüştü yü öldürmeye kalkan taraftarlar,eşine saldıran ...galatasaray düny kulübü olana kadar biz hep yanındaydık,chelsea dan 5 yedikten sonra biz yine takımımıza sahip çıktık,bir yıl 3 bir yıl 5 bir yıl7 ve en sonunda gruptan çıkacak puanları toplayana kadar biz hep takımın yanındaydık.şundan adım gibi eminim ki dünya kulübü olmayı hedfleyen fener avrupa daki istikrarlı başarısızlığını 2-3 sene daha devam ettirsin,bu kez bir futbolcuyla kalmaz bütün kadroya saldırırsınız.

Gönderi tarihi:

önce sen üslubuna dikkat et.sonr başkalarının yazdıklarını yorumla.biz ne iyi gün tarftarları gördük.hatalı gol yadi diye rüştü yü öldürmeye kalkan taraftarlar,eşine saldıran ...galatasaray düny kulübü olana kadar biz hep yanındaydık,chelsea dan 5 yedikten sonra biz yine takımımıza sahip çıktık,bir yıl 3 bir yıl 5 bir yıl7 ve en sonunda gruptan çıkacak puanları toplayana kadar biz hep takımın yanındaydık.şundan adım gibi eminim ki dünya kulübü olmayı hedfleyen fener avrupa daki istikrarlı başarısızlığını 2-3 sene daha devam ettirsin,bu kez bir futbolcuyla kalmaz bütün kadroya saldırırsınız.

benim üslubumda bi şey yok ki kimse rahatsız olmuyo yaklaşık 2900 post atmışım ama dikkatli okursan senin yazdıklarından rahatsız olan var...

gelelim konumuza

nasıl ki yöneticiler bir densizin yaptıgını takıma mal etmek olmaz diyorsa bu da o olaya benzer ki ben onlara fenerbahçeli demiyorum

fakat şimdi ismini yazmak istemiyorum galatasaray taraftar grubu diyorum.Eğer bunlar gs nin en büyük taraftar rubuysa ve yöneticisine küfür ediyosa,onları protesto ediyorsa,yöneticisine saldırıyrsa bu işte bişiler var demektir.

Ayrıca fenerbahçe avrupada beklenilen düzeyde İLERLİYO ve bunu çekemeyenler var...

Gönderi tarihi:

senden sesini kesip GALATASARAYımızı izlemeni rica ediorum.....

bende senden üslubuna dikkat etmeni istiyom...

konuya gelince gs yi zaten seyrediom ara sıra gülmek gerekiyo tabi özellikle maçın ilk ve son 5 dakikası tam komedi :P

Gönderi tarihi:

artik tartismaya gerek kalmadi :D

fener milani yenecekti çünkü onlar avrupa takimiydi :lol:

fener sampiyonlar liginde final oynicakti (!) :lol:

psv gibi bi takimi yenmislerdi milani da yenerlerdi :lol:

bittiiiiiiii.

avrupa mavrupa yok size ;)

ayrica golgicim Galatasaray'a ait herseyi, herkesi severim. yanlislar, hatalar olabilir, düzeltilir. ayrica çok kaliteli futbolcularimiz da var.

sizin kadar paramiz yok dogru ama parayla adam olunmadigi bugün gösterildi..

kroyum ama para bende :lol:

Gönderi tarihi:

artik tartismaya gerek kalmadi :D

fener milani yenecekti çünkü onlar avrupa takimiydi :lol:

fener sampiyonlar liginde final oynicakti (!) :lol:

psv gibi bi takimi yenmislerdi milani da yenerlerdi :lol:

bittiiiiiiii.

avrupa mavrupa yok size ;)

ayrica golgicim Galatasaray'a ait herseyi, herkesi severim. yanlislar, hatalar olabilir, düzeltilir. ayrica çok kaliteli futbolcularimiz da var.

sizin kadar paramiz yok dogru ama parayla adam olunmadigi bugün gösterildi..

kroyum ama para bende :lol:

ya saba bu konuda aslında bişi yazmak yersiz.Tromso ye elen gel burda milana psv ye fenerbahçeye dil uzat hahah :P

ayrıca bize avrupanın olmaması sizin için daha kötü bea ligin bitimine 3 hafta kala şampion olacaktık şimdi 5 hafta kala şampion olacagız anlamıyorsun Fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır maç sonrasını bilmem seyrettinmi her iki takımıda alkışladık ve gs ye bir tane küfür edilmedi aynı şey sizin medeni (!) mektebi sultani (!) görmüş taraftarlarınızın başına gelseydi hemen fb ye küfürler başlardı.Aramızdaki kalite farkı budur.Ayrıca Fenerbahçe ve gs forumlarına gir hangisinde küfür serbest gör.

Anlatmak istediğim biz milandan 10 tane de yesek büyük takımız ama siz uefayı bile aldınız ama hala küçüksünüz..

kroyum ama para bende :lol::D

golgi`cim basin sagolsun. AC MILAN feneri

gömdü dün

sorma ya maçtan önce alexin oynamadıgını öğrendiğim an dünyam başıma yıkıldı :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.