Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2016 Co-Admin Paylaş Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2016 1- Tüm romatizmal iltihabi engeller, her çeşit romatizmal ağrıları geçirir, kireçlenmeyi engeller, eklem yüzeylerinin yenilenmesini sağlar ve her çeşit ağrıyı keser. 2- Kolesterol ve lipidi düşürür, zararlı yağların yakılmasını sağlar, zayıflatır, vücuttaki şeker oranını dengeler, pankreasin yenilemesini sağlar. 3- Vücudun bağışıklık sisteminin sağlığı açısından çok etkilidir ve her türlü alerjiyi, bilhassa da damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden önler. Ayrıca kansere karşı korur. 4- Helycobeacter pylori isimli ülser mikrobunu yok ederek mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin tedavisini sağlar. 5- Bütün damar iltihaplarını tedavi eder, tıkanan damarları açar, damar sertliklerini ve hipertansiyonu engeller. 6- Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerini yeniler, sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri – refleks hızını artırır, felç ve inme riskini azaltır. 7- Böbrek ve safra taşlarını eritir, idrar söktürür, vücuttaki şişkinliği giderir ve dokularda ödem oluşmasını önler. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2016 Yazar Co-Admin Paylaş Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2016 Limon Suyu Sarımsak Kürü Yapılışı; 2 Litre limon suyunu hazırlamış olduğunuz kavanozun içerisine koyalım. 40 diş orta boy soyulmuş sarımsağı yıkamadan ezerek limon suyunun içine ilave edelim. Kavanozun kapağını sağlam bir şekilde kapatalım. 25 gün boyunca ılık (oda sıcaklığı) bir yerde tutalım ve her gün 2 – 3 defa çalkalayalım. Ortalama 25 günün ardından sarımsakların limon suyunun içerisinde eridiğini görmeniz gerekiyor. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.