Φ game Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 ben daha bugun üye oldum ve fikirlerinize ihtiyacım var onunla 2 ay birlikte olduk herşey cok güzeldi veben onu deliler gibi seviyorum birden ayrıldı benden sonradan ögrendimki yıllar önceki sevgilisi aramış ve barışmışlar ve beni bu yüzden bırakmış bukadar kolay olmamalı kız uzakte bizse onunla aynı şehirdeyiz onu geriye kazanmak istiyorum aynı yerde çalışıoruz fikirlerinize ihtiyacım var 2 ay önce peşimden koşan adamı geri istiyorumm Alıntı
Φ seastar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 arkdasım ben 6senelik bir ilişkiyi geride bıraktım çünkü mantıklı olan buydu düşündüm bu kararı aldım.sende iyi düşün sei böyle yüzüstü bırakıp giden adam sana layık olabilirmi?sen bunu hakedicek ne yaptın?bu soruların cvbını iyi düşün.ve şunu unutma ALLAH kimseye taşıyamayacağı yükü vermez.hayatta herşey aşılır bunlara yarın çoluk çocuk sahibi olduğunda gülüp geçiceksin.boşver unut. Alıntı
Φ EsRa_015 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 tsk ederim seaster haklısn ama bu gönül insan kendni kaptırıyo bugün smit almaya gitmistim sabah bi baktım karsımdan geliyo ona dedimki konusalım falan babası bekliyodu gitmek zorunda kaldı bana messaj yazdı benmle cıkmak istemiyormus daha dorusu kimseyle istemiyormus ! bende cevap yazdım sadece arkadas olarak oda olur dedi ama ben tamamen farkl seyler hissediyorumyinede cok tsk ederim Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ben daha bugun üye oldum ve fikirlerinize ihtiyacım var onunla 2 ay birlikte olduk herşey cok güzeldi veben onu deliler gibi seviyorum birden ayrıldı benden sonradan ögrendimki yıllar önceki sevgilisi aramış ve barışmışlar ve beni bu yüzden bırakmış bukadar kolay olmamalı kız uzakte bizse onunla aynı şehirdeyiz onu geriye kazanmak istiyorum aynı yerde çalışıoruz fikirlerinize ihtiyacım var 2 ay önce peşimden koşan adamı geri istiyorumm bence unut gitsin o seni sevmiyo 2 ay önce peşinden koşmasının sebebi seni tavlamak içinmiş ya da senide seviyo olabilir ama diğer kızı dha fazla sevdiği açık dediğim gibi unut gitsin bugün sana geri dönsede kalbini diğer kızda bırakırda döner Alıntı
Φ game Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 haklısınız arkadşlar hiç benim olmamaış biri için savaşmaya degmez herkesin kalbine göre versin allah esracım sende ugraşma onun gözünde kötü olursun ben oldum ordan biliyorum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Bu işler okadar karışıkki ben dahi çözemem gönül denilen şey nasıl birşeydir neye ve nasıl karar verir anlayamadım .bir bakarsın birgünde birinden bir elektirik alırsın ve dengen bozulur .onunla mutlu olursun ama bir bakmışsın ki başka biri çıkmış karşısına ve senden ayrılmış .Geride paramparça bir kalp ! kimse anlamaz ,anlayamaz çünkü insanlar senin durumuna yüzeysel olarak bakar ! seni sadece bunu yaşamış bir kişi anlayabilir . sen onunla tekrar konuşmayı dene ! gerçekten kimi sevdiğine karar vermesini iste ve kararına saygı duy ! derim zor ama daha sonra daha büyük bir acı çekmektense şimdiden karar vermek en mantıklı bu Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 ben daha bugun üye oldum ve fikirlerinize ihtiyacım var onunla 2 ay birlikte olduk herşey cok güzeldi veben onu deliler gibi seviyorum birden ayrıldı benden sonradan ögrendimki yıllar önceki sevgilisi aramış ve barışmışlar ve beni bu yüzden bırakmış bukadar kolay olmamalı kız uzakte bizse onunla aynı şehirdeyiz onu geriye kazanmak istiyorum aynı yerde çalışıoruz fikirlerinize ihtiyacım var 2 ay önce peşimden koşan adamı geri istiyorumm Nasıl biliyor musun senle cıktı sıkıldı söyleyemedı bahane buldu eski sevgılı dıye gercegı senden sıkılmıs olması ......... naparsın yalvar bıraz gelmıcem derse sürün sonra kaderıne razı ol. baska ne yapılır kı gelmıcem dıyen herife Alıntı
Φ game Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 murti san şuan yaşadıklarımı asılda güsel anlatmışsın saol yorumun için meliskoo ben ona gel bile diyemem cünkü 1 metre otemde o kızla devlerin aşkını yaşıo ben onun zamanını doldurdum hepsi bu cok acıo kalbim ama yapcak hiçbir şey yok onu aramam demek asla açılmıycak bir telefon demek bu kadar acıtamam kalbimi zaten her allahın günü görüyorum onu aynı yerde çalışıoruz kader dielim ben ona 'o işte hayatımın diger yarısı' dedim ama o sadece zaman geçireyim demiş Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 murti san şuan yaşadıklarımı asılda güsel anlatmışsın saol yorumun için meliskoo ben ona gel bile diyemem cünkü 1 metre otemde o kızla devlerin aşkını yaşıo ben onun zamanını doldurdum hepsi bu cok acıo kalbim ama yapcak hiçbir şey yok onu aramam demek asla açılmıycak bir telefon demek bu kadar acıtamam kalbimi zaten her allahın günü görüyorum onu aynı yerde çalışıoruz kader dielim ben ona 'o işte hayatımın diger yarısı' dedim ama o sadece zaman geçireyim demiş Bulacaz yavrum dogru insan gözüyle erkeklere girişmediğimizde kendiliğinden gelecek.. günü geçirmeye bakalım normal öğrenclik hayatımızı yasıyalım sade düzgün modern bı genckız gıbı.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Bilakis giden gideR , kalan sahalar bizimdirrrr Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Sahalar değil sağlar olacak... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Bulacaz yavrum dogru insan gözüyle erkeklere girişmediğimizde kendiliğinden gelecek.. günü geçirmeye bakalım normal öğrenclik hayatımızı yasıyalım sade düzgün modern bı genckız gıbı.. diyosuun.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 diyosuun.. ivet didim canım bile... salla gitsinn şarkıcı eylem ne demiş sallaa eylem - aman dinle bu arada . .. inancım yıkılsa bildiğim dogrular yalan olsa ah yalan olsaa .. can bu can benim can yapılacak tek sey aman unut herseyı aman salla dertlerı aman nasıl olursa yenı bır gün dogacak bak gör sen .. artık dünyamda degılsın umrumda hıc degılsın üzülmem bos konulara anlamsız anılara ne olmus senı sevdıysem bak yenıden dogdum ben .. . Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Nasıl biliyor musun senle cıktı sıkıldı söyleyemedı bahane buldu eski sevgılı dıye gercegı senden sıkılmıs olması ......... naparsın yalvar bıraz gelmıcem derse sürün sonra kaderıne razı ol. baska ne yapılır kı gelmıcem dıyen herife Hah bende tam diyecektim bu iş meliskooya göre benden önce hatta çok önce davranmış Bende istiyorum eski sevgilimi meliskoocum bana yardım et lütfen Bulup kafasını yaracam Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 ivet didim canım bile... salla gitsinn şarkıcı eylem ne demiş sallaa eylem - aman dinle bu arada . .. inancım yıkılsa bildiğim dogrular yalan olsa ah yalan olsaa .. can bu can benim can yapılacak tek sey aman unut herseyı aman salla dertlerı aman nasıl olursa yenı bır gün dogacak bak gör sen .. artık dünyamda degılsın umrumda hıc degılsın üzülmem bos konulara anlamsız anılara ne olmus senı sevdıysem bak yenıden dogdum ben .. . öğreniyorsun... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 bu kadar basit olma herzaman gelenin yerine daha iyisi gelir diye bir soz vardir baksana seni baskasi icin terketmiss bide onun pesinden mi koscan 1,2 ay aylarsin sonra gozunu acarsin bence bosver onu meliskoonun dedigi gibi kovalarsan kacar bunlar degerini sen sen ol dusurmee benden bolee yani Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 öğreniyorsun... Bak burda da herkes kendi hoşuna gideni begenıyor. noldu hosuna mu gıttı sözlerım kendıne yakın gördün dimi , genıs açıdan ele alamıyor musun ki kendıne yakın gördüğüne hemen atladın Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Bak burda da herkes kendi hoşuna gideni begenıyor. noldu hosuna mu gıttı sözlerım kendıne yakın gördün dimi , genıs açıdan ele alamıyor musun ki kendıne yakın gördüğüne hemen atladın ne açısı..ne genişi..kendime yakın bulduğum neymiş hele..anlamadım bir şey.. boşver melis..ben inanıyorum ki senin kalbin temiz.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 naparsın yalvar bıraz gelmıcem derse sürün sonra kaderıne razı ol. baska ne yapılır kı gelmıcem dıyen herife game kardeşim sakın yukarda meliskoo arkadaşımızın yazdıklarını yapma kendini bu kadar düşürme onun senden ayrılması önceki sevgilisinden ayrıldığı için kafa dağıtmak ve kendini avutmak için senle sevgicilik oynamış olması çok büyük ihtimalle bence her şeyi zamana bırak zaman herleyin ilacıdır. Alıntı
Φ game Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 teşekkür ederim tan vakti evet kendimi düşürmiycem zaten herşey istedigim ve düşündügüm gibi oluyor yakında cok mutlu olacagımı hissediorum Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 evet seni terkeden bi insanın peşinden gitmek hele bi bayansa ona hiç yakışmaz .. erkeklerde maymun iştahlıdır.. bekle 1 sene içinde içkili ve yanlızken yine seni arar sende gerekeni yaparsın... yaşadıgın sürece mutluluk hep onünde olacaktır aman sakın basıp geçme gerçek sevgiyi bulman dileğiyle... sevgiler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 evet seni terkeden bi insanın peşinden gitmek hele bi bayansa ona hiç yakışmaz .. erkeklerde maymun iştahlıdır.. bekle 1 sene içinde içkili ve yanlızken yine seni arar sende gerekeni yaparsın... yaşadıgın sürece mutluluk hep onünde olacaktır aman sakın basıp geçme gerçek sevgiyi bulman dileğiyle... sevgiler Abicim 1 sene çok uzun bi zaman değilmi Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 yani en gec bi sene içinde bu bir ay olabilir belki 3 veya 6 ay .. ama mutlaka arar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.