Φ figgaro Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 evet..arkadaşlar..psikologluğa soyundum..bakalım nolacak hep beraber görücez.. ..biliyorsunuz bizler sorunluyuz.. ..anlatın derdinizi derman olmaya çalışayım..hafifleteyim yükünüzü..kuş gibi uçurayım.. evet seanslarımız başlamıştır..grup terapilerimizde yakında hizmetinize girecektir..saygılar.. sevgiler.. Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 öncelikli sorum: sen kendi derdine derman olabiliyo musun? (kızdırıcak bi soru değil, ama yanıt verirsen memnun olurum) Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 öncelikli sorum: sen kendi derdine derman olabiliyo musun? (kızdırıcak bi soru değil, ama yanıt verirsen memnun olurum) ahh benim canım..sen hiç söküksüz terzi misali sorunsuz bir psikolog gördün mü..ben görmedim..bilip uygulayamamak..görüpte yapamamak hele helede görüneni göremeyene anlatamamak..derdim deler dağları..banim de yanar ciğerim acır beynim.. ..tabiki bende sorunluyum..işte dostlarla istişare hafifletir ama geçirmez derdimi..zamanla dahada gireriz mevzulara. evet..anlat bakalım..nedir sorunun.. Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 ahh benim canım..sen hiç söküksüz terzi misali sorunsuz bir psikolog gördün mü..ben görmedim..bilip uygulayamamak..görüpte yapamamak hele helede görüneni göremeyene anlatamamak..derdim deler dağları..banim de yanar ciğerim acır beynim.. ..tabiki bende sorunluyum..işte dostlarla istişare hafifletir ama geçirmez derdimi..zamanla dahada gireriz mevzulara. evet..anlat bakalım..nedir sorunun.. benim öyle büyük bi derdim yok. bazen can sıkıntısı oluyo ama o da herkeste olduğu gibi. ben aslında düzenli bir iş sahibi olmak istiyorum artık diyebilirim. en büyük arzum bu hayatta, şu an için. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 evet..arkadaşlar..psikologluğa soyundum..bakalım nolacak hep beraber görücez.. ..biliyorsunuz bizler sorunluyuz.. ..anlatın derdinizi derman olmaya çalışayım..hafifleteyim yükünüzü..kuş gibi uçurayım.. evet seanslarımız başlamıştır..grup terapilerimizde yakında hizmetinize girecektir..saygılar.. sevgiler.. şimdi figgaro abicim.. söyle bakim psikologluk nerden esti.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 benim öyle büyük bi derdim yok. bazen can sıkıntısı oluyo ama o da herkeste olduğu gibi. ben aslında düzenli bir iş sahibi olmak istiyorum artık diyebilirim. en büyük arzum bu hayatta, şu an için. umarım olur..bilgi ve yeteneğine yönelik girişimlerde bulunmanı tavsiye ederim.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 şimdi figgaro abicim.. söyle bakim psikologluk nerden esti.. esti işte..bu bölümü okumak hayalimdi ama başka bölüm okuduk..uhdesi kaldı.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 randevu alıyor muyuz peki ıyı olmuş bu başlık yeni gördum..bence ınsanın ruh sağlığı herşeyden önemlıdır..o nedenle bıraz da ruhumuzla ilgilenelım bakalım.. peki fıgaroo nasıl unutulur? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 peki fıgaroo nasıl unutulur? uç beyine sert bir cisimle vurulur ve hafıza kaybı sağlanır Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 uç beyine sert bir cisimle vurulur ve hafıza kaybı sağlanır ahaa,hemen deniyim bari Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 doktor bey benim aklım fazla çalışıyor ayarını kısabilirmiyiz Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 doktor bey acaba fazla duygusallıktan nasıl kurtulabilirim bu kalbi taşımak bana ağır geliyor Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ee hani doktor,bunca insan sirada bekliyor..ck ck olmaz ki canim ssk mi burasi... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ee hani doktor,bunca insan sirada bekliyor..ck ck olmaz ki canim ssk mi burasi... ah canım sonunda psikoloğadamı geldin Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sırada bekleyenler bu tarafa başvurabilirler sırada bekleyen kalmasın Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 şu an çalıştığım firmadaki çalışanlar çok asosyal insanlar ve gruplaşmalar çok yoğun. sosyalleşme çok çok az. benim de biraz yeniliğimden sohbet edicek kimsem yok. canım çok sıkılıyor. sayın doktor sizce ne yapmalıyım? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Hocam,hastalar gırla gidiyor herkes asabi birazdan birbirlerinin gözünü oycaklar fekat siz ortada yoksunuz.Hepimiz randevumuzu aldık,bekleşiyoruz olmazki ama!Di mi arkadaşlar benim hocayı gözüm hiç tutmadı sanırım sahte bu,düdüklendik anlaşılan Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 figgaro nerdesin sen ? gel şurayada bende konuşmama pisikolajisi başladı.forumda sadece mimiklerle konuşacağım herhalde. benim durumuma bi bak annayamdım gitti insanları kendine iyi bak Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 figgaro nerdesin sen ? gel şurayada bende konuşmama pisikolajisi başladı.forumda sadece mimiklerle konuşacağım herhalde. benim durumuma bi bak annayamdım gitti insanları kendine iyi bak senin sorununu kimse düzeltemez.. ama durumun kritik avatarından öle anlaşılıyor.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 randevu alıyor muyuz peki ıyı olmuş bu başlık yeni gördum..bence ınsanın ruh sağlığı herşeyden önemlıdır..o nedenle bıraz da ruhumuzla ilgilenelım bakalım.. peki fıgaroo nasıl unutulur? nasıl unutulur..nasıl unutuluru düşündüğün şeyi zaten unutamazsın..insanlar kötü şeyleri unutmaya çalışır..o da zordur..en iyisi barışık olmaktır..unutulamayanlar kötü de olsa.. geçmişinde ki bir olaya kitli kalanlar..hala geçmişindedirler..yaşamadan tüketmeyin ..saygılar.. Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Ailenizin psikoloğu demişsin ama... ben damsız geldim geldim sayın psikolog.... bi arkadaşa bakım çıkacam zaten...... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Ailenizin psikoloğu demişsin ama... ben damsız geldim geldim sayın psikolog.... bi arkadaşa bakım çıkacam zaten...... zaten rahatsız olan hastalarımı rahatsız etmiceksen..bi bak çık bakalım.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 uç beyine sert bir cisimle vurulur ve hafıza kaybı sağlanır hey sen.. hastalarımı yanlışlara sürükleme.. acıtırım beynini.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.