Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 biliyosun ama kırıyosun dimi.. evet seni kırmak hoşuma gidiyor nedense Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 yaa koku duyun hakkında dimiştim öff.... neyse ya hep kızıon bana zaten. çete dediğiniz bumuydu peh MIZMIZLAR ÇETESİ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bohem Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 evet seni kırmak hoşuma gidiyor nedense ama neden? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 taş yürekli olduğumdan olsagerek Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 çete dediğiniz bumuydu peh MIZMIZLAR ÇETESİ Ortalığı yıktın geçtin hee ... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 yw senın kızlar kafesınde işin ne,garson atın şunuu evetttttt ne işin var senin burda çıkarın bunu burdannnnn Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 niye kızıyorsunuzki çıkalım barim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 evetttttt ne işin var senin burda çıkarın bunu burdannnnn evet taş kalpli ben senin arkandayım... yürü be kim tutar seni. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bohem Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 günaydın sessizliğin kızı şöyle geçerken bakiim dedim.. ama cafe boş gibi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 günaydın sessizliğin kızı şöyle geçerken bakiim dedim.. ama cafe boş gibi hoş geldin bohem nasılsın ne içersin bakalım benden Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bohem Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 saol canım farketmez çayda olabilir.. konuşcak biri var yeter Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 saol canım farketmez çayda olabilir.. konuşcak biri var yeter buyur arkadaşım çayın karşılıklı içelim buda benim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bohem Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 oooo çok güzel .. teşekkür ederim çaylarda sıcacık nefis görünüyo.. şimdi reelde kendime söyleyim hemen canım çekti Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 oooo çok güzel .. teşekkür ederim çaylarda sıcacık nefis görünüyo.. şimdi reelde kendime söyleyim hemen canım çekti afiyet olsun ben şuanda yudumluyorum birde sigara yaktım oh Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bohem Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 sessiz.. canım kolunu incitmişin çok çok geçmiş olsun. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 sessiz.. canım kolunu incitmişin çok çok geçmiş olsun. saol bohem öyle oldu lif yırtılması olabilir sandık yokmuş incinen kol bacak olsun geçer yeterki duygusal anlamda incinmeyelim yoksa acısı geçsede izi kalır bu arada günlüğü takip ediyosun galiba Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bohem Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 peki sessiz.. sanırım ağır bişeye zorladın dikket et kendine. haklısın sanırım duygusal yaralar herzaman ağır basar.. ama ben seni güçlü buldum duygusal yaraların seni incitmesine izin vermeyeceğini biliyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 peki sessiz.. sanırım ağır bişeye zorladın dikket et kendine. haklısın sanırım duygusal yaralar herzaman ağır basar.. ama ben seni güçlü buldum duygusal yaraların seni incitmesine izin vermeyeceğini biliyorum yok artık vermez iki arkadaşım sayesinde gerçeği gördüm ve artık güçlü olduğumu biliyorum iyiki varlar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Buyurun çaylarınızı.. Bohem Aysum murti_san AFİYET OLSUN :D Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 hani bana hani bana demiş öbürü Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 hani bana hani bana demiş öbürü hiç unuturmuyum buyur bakalım yağmur yüreklim afiyet olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 hiç unuturmuyum buyur bakalım yağmur yüreklim afiyet olsun bana da bi nescafe lütfen. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 bana da bi nescafe lütfen. kalmamış türk kaffesiyle idare et falınada bakarız afiyet olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 saol içtim.falıma bak. ne görüyorsun??? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LilaC Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 falınada bakarız afiyet olsun benim falıma da bakar mısınısss Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.