Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 82
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Geçmiş olsun canım tekrardan neyse ki bir şey yokmuş :) :hug:

Gönderi tarihi:

fiskos_ark2.jpg

forumun en duygusal bayanı :P bence bu yıl senin yılın olsun ve herne şekilde ağlarsan ağla ama bu sadece mutluluktan olsun, yeni yılın vede bayramında bu arada mübarek, kutlu olsun :)

• 8 ay sonra...
Gönderi tarihi:

y1pk7n32kvxmkkagz2cgtkgrw8.gif

Karanlıklara inat yine sana yazıyorum

Yine gecenin bir yarısı yine ben..Karanlıklara inat yine sana yazıyorum.Yine sana sesleniyorum hafifçe esen rüzgar misali..Sanki karşımdasın ve sıkıca sana sarılıyorum..Bu kez gitme ne olur kal diyorum..Sen saadece yüzüme bakıyosun küçük bir tebessümle kaybolu veriyosun..Gözlerim doluyor ağlamaklı oluyorum yürekten haykırarak gitme diyorum ama bakıyorum yoksun ..Biliyomusun hayallerimde bile durmak istemiyosun...Bunada tamam diyorum ve dalıyorum geçmişe..

Herşeye rağmen seni hatırlamak bana huzur veriyor..

geldiğimiz noktaya inanamıyorum bazennn.. eskileri düşünüyorum tanışmamımızı mesajlarımızı dinlemesende dinlettiğim şarkıları düşünüyorum..Hatıralarını silip atamadığım anılarımızı.

geçmişimi silemem asla sende öyle..silemessin ama ne çareki sende bana ait hiç birşey kalmamış..Ama ben hep sakladım bana verdiğin o aşkı sakladım asla atamadım içimi acıtsada yüreğimi derinden yaksada atamadım.. olsun ben böylede mutluyum aslında sensiz sevdanı yaşamakta güzel..Bir resmin var bende her özlediğimde ona bakıyorum ve yanaklarına küçük bir buse konduruyorum ..Sanki bana gülümsüyosun ve ben birkez daha mutlu oluyorum..Şimdi nerdesin kimlesin kimin yüreğindesin bilemiyorum..Ama Yaşadığını bilmek yetiyo bana..Sana asla dön demeye yüzümde yok dön diyemem ..ne kadar istesemde gelemessin biliyorum..

Ama sadece şunu unutma bana verdiğin o büyük aşkı saklıyorum ..Hiç değişmeden ilk günki gibi ve nereye kadar böyle gider onuda bilemiyorum..Bildiğim tek şey seni asla unutmadım ve unutamıyorumve sen olmasanda sevdanı en derinlerde yaşıyorum..

Saklı sevdamsın...

Ulaşılmazım..

Özlemlerim..

Mazimin tatlı anısı..

Hayallerim..

Yürekten sevdiğimsin..

Ve asla unutamadığımsın..

sessizliğin kızı BURCU

29 temmuz 2007

02:45

Gönderi tarihi:

y1pk7n32kvxmkksikddb7m2kl6.gif

Özledim Seni

Her seyi özledim Özledim ellerini Gözlerini kokunu özledim .

Her gece karanlıkların koynuna girip göz yaşlarımla hasret şiirleri yazdım sana..Yalnız sana.. Okuyasın Yüreğimdeki sonsuz sevgilerimi , özlemlerimi, mutluluklarımı, hayallerimi hissedersin diye..

Senin için yazdığım şiirlerin, Her mısrasında Özlemlerimi anlattım.

Ben seni yüreğime yazdım sevgili..

Ve aslada atamadım.

yorum: BURCU

2 haziran 2007

02:45

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.