Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 günaydın kankim, günaydın focal hep böle gidermiş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Kim gidermiş Hadi bi kahve yapta içelim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 oldu gözlerim doldu ya kanki kahveyi yaparım ama falıma bakarsan şu günlerde işler çok karıştı valla, her an herşey olabiler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Dünya menfaat dünyası demi vur sende vur ok yapayım şöyle karşılıklı içelim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 görmüyorum ama herhalde kahve vardır resimde içelim kuşum sonra da döktür bakalım şu garibin fincanına Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Cafede fal bakmak yasak .. biri şu Mineu çingenesini dışarı çıkarsın.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Söyle, ne istersen söyle hoşgeldin armancım Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Hoşbulduk geçiyordum uğradım.. Dostlara bi selam edeyim dedim.. Çok yoğunum ama aklımdasınız..Hepinizi çok özledim çocuklar..Sevgili hemşom bi gün bana da fal bak.. Ben okuyor olıcam Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 hoşgeldin dostum nasılsın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 görmüyorum ama herhalde kahve vardır resimde içelim kuşum sonra da döktür bakalım şu garibin fincanına Yok Muzlu süt var Cafede fal bakmak yasak .. biri şu Mineu çingenesini dışarı çıkarsın.. Kankim çingene olduğunu benden nasıl saklarsın Birazdan bakacam falına hayatım ok.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Hoşbulduk geçiyordum uğradım.. Dostlara bi selam edeyim dedim.. Çok yoğunum ama aklımdasınız..Hepinizi çok özledim çocuklar..Sevgili hemşom bi gün bana da fal bak.. Ben okuyor olıcam tamam armancım,söz birgün sana fal bakıcam ama bana bir daha çingene deme be şugar adam , yüzüme vurma şunu beaaaa bak kankimin diline düştüm beaa senin yüzünden Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Kankim konuşmandan anlamalıydım öyle şugar falan Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 amaaannn beaaaa bazen kaçırırım güzel ağızcağzımdan Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 çoktaaaaaannnn gitti gülsüncüm ama bizleri çok özlemiş, selamı vardı Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 a..selam gelir yine degilmi ? ne guzel oyunlar aciyordu özledik Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Kankim biraz geç oldu ama güç olmasın demi Bakalım bakalım neler varmış fincanda..Ooo kısmetler taşıo fincandan kankim, sana büyük kısmetler var, yüzme biliyormusun bilmiyorsan en kısa zamanda öğren çünkü para içinde yüzeceksin Beyaz bişiler görüyorum burda telli bişiler yanında da duağımı var nedir ..Hah tama gelinlik bu... Kankim gelinliğide gördük artık düğünü yapabilirsin ( bu karpuz kabuğunu denize düşünce artık denize girilebilir gibi oldu ama artık idare et kankim ) Tek mi desem çift mi desem bir taş var ama tam seçemedim...Sanırım tek taş .. Sevdiğin sana tek taş yüzük alıyor kankim...Hadi hayırlısı bakalım... Uzun bir yol görünüyor size, yeşillikler içinde böyle deniz filanda var sanki, Bide R harfi var burda , kankim yoksa siz balayına Rizeye mi gidiyonuz Bana niye haber vermiyon hain kanki... Bebiş var burdaaa, aman Allahım hemde 2 tane .. Kesin ikizlerin olacak... Bu kadar tatlım... Senin gibi çingene olamadığım için kankim bu kadar bakabildim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 a..selam gelir yine degilmi ? ne guzel oyunlar aciyordu özledik gelicekmiş Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 gelicekmiş Arkadaşlar gördümki arman dönmüş..Ben tanımadım ama hepiniz bu kadar sevdiğinize göre gerçekten sevilecek biri..Mıneu ben sana dememişmiydim sizin sesinize ses verecek mutlaka diye..Hadi hepinizin gözü aydın olsun.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 ağzına sağlık kuşum, daha doğrusu parmaklarına sağlık hemen fincanımı yıkayımda faldakiler çıksın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Sende saol kankim.. Çabuk yıka da çabuk olsun Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 günaydın arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 güüüünaydın. bana herzamanki gibi bi kahve lütfen. siz hazırlayadurun ben şu iki dosyanın yazısını yazayım geliyorum. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 günaydın kırlangıç, günaydın focal, günaydın kankim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.