Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 3,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

oldu gözlerim doldu -_-

ya kanki kahveyi yaparım ama falıma bakarsan -_- şu günlerde işler çok karıştı valla, her an herşey olabiler :rolleyes:

Gönderi tarihi:

görmüyorum ama herhalde kahve vardır resimde :lol:

içelim kuşum ;) sonra da döktür bakalım şu garibin fincanına :(

Gönderi tarihi:

Hoşbulduk geçiyordum uğradım.. Dostlara bi selam edeyim dedim.. Çok yoğunum ama aklımdasınız..Hepinizi çok özledim çocuklar..Sevgili hemşom bi gün bana da fal bak.. Ben okuyor olıcam :)

Gönderi tarihi:

görmüyorum ama herhalde kahve vardır resimde :lol:

içelim kuşum ;) sonra da döktür bakalım şu garibin fincanına :(

Yok Muzlu süt var :lol::stuart:

Cafede fal bakmak yasak .. :P biri şu Mineu çingenesini dışarı çıkarsın.. :)

Kankim çingene olduğunu benden nasıl saklarsın :(:D

Birazdan bakacam falına hayatım ok.. :)

Gönderi tarihi:

Hoşbulduk geçiyordum uğradım.. Dostlara bi selam edeyim dedim.. Çok yoğunum ama aklımdasınız..Hepinizi çok özledim çocuklar..Sevgili hemşom bi gün bana da fal bak.. Ben okuyor olıcam :)

tamam armancım,söz birgün sana fal bakıcam ;) ama bana bir daha çingene deme be şugar adam , yüzüme vurma şunu beaaaa :lol: bak kankimin diline düştüm beaa senin yüzünden :(:D

Gönderi tarihi:

Kankim biraz geç oldu ama güç olmasın demi ;)

Bakalım bakalım neler varmış fincanda..Ooo kısmetler taşıo fincandan kankim, sana büyük kısmetler var, yüzme biliyormusun :huh: bilmiyorsan en kısa zamanda öğren çünkü para içinde yüzeceksin -_-

Beyaz bişiler görüyorum burda telli bişiler yanında da duağımı var nedir .:unsure:.Hah tama gelinlik bu... Kankim gelinliğide gördük artık düğünü yapabilirsin ( bu karpuz kabuğunu denize düşünce artık denize girilebilir gibi oldu ama artık idare et kankim :D )

Tek mi desem çift mi desem bir taş var ama tam seçemedim...Sanırım tek taş .. Sevdiğin sana tek taş yüzük alıyor kankim...Hadi hayırlısı bakalım...

Uzun bir yol görünüyor size, yeşillikler içinde böyle deniz filanda var sanki, Bide R harfi var burda , kankim yoksa siz balayına Rizeye mi gidiyonuz :huh: Bana niye haber vermiyon hain kanki...

:lol:

Bebiş var burdaaa, aman Allahım hemde 2 tane .. Kesin ikizlerin olacak...:)

Bu kadar tatlım... Senin gibi çingene olamadığım için kankim bu kadar bakabildim :(

:D

Gönderi tarihi:

gelicekmiş ;)

Arkadaşlar gördümki arman dönmüş..Ben tanımadım ama hepiniz bu kadar sevdiğinize göre gerçekten sevilecek biri..Mıneu ben sana dememişmiydim sizin sesinize ses verecek mutlaka diye..Hadi hepinizin gözü aydın olsun.. :)

Gönderi tarihi:

ağzına sağlık kuşum, daha doğrusu parmaklarına sağlık :lol:

hemen fincanımı yıkayımda faldakiler çıksın :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.