Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 19 yıl usta olmusum haberım yok bunu kutlamam lazım sampanya patlatıyorum ıcecekler benden
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 19 yıl Arkadaşlar merhaba ben bu foruma yeni katılan üyeyim sizleri tanımak ve aranızda olmak istedim... bu kafeyi yeni gördüm ve çok hoş biz burda sadece yemek içmek içinmi toplanacağız size bir soru sorabilirmiyim siz olsaydınız ne yapardınız .... diyelimki çöldesiniz ve suyunuz bitti..anca bir şişe suyunuz kaldı ama oda içine akrep düştüğü için zehirli .. şimdi siz olsaydınız bu suyu içermiydiniz? evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum saygılar sevgiler
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Tekrar hoşgeldin Kardelen83 Tabikide sadece yemek içmek için toplanmıyoruz burada arada sırada falda fakıyoz Çölden kurtulma imkanımız var mı ? Varsa içmem
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl günaydın focal ve diğer forum sakinleri. herkese kolay gelsin...
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl bugünün pzt. olması dışında çok iyiyim kankim hafta sonu bol bol dinlendim, dün temizlik vardı kaçamadım bir türlü sen nasılsın kuşum ?
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl aynen kanki gece 1,5 falandı galiba uyuduğumda sabahta zor kalktım
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl gece 4:30 yattım sabah 07:45 uyandım........ama gayet dincim.......... bu arada herkese gafyeee....
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl uyku sevilmez mi bacım, hasret kalıyorum valla hafta içi hafta sonunu dört gözle bekliyorum öğlene kadar uyuyabilmek için
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.