Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 mıne sırkette kullandıgınız su programı kaldırın gısın balık ızgara Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 yuk artık eskisi gibi değil hani internet sınırlıydı da resimleri göremiyodum ya artık görebiliyorum hamsi Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 akdeniz.. (leyla nereye kayboldun kıs...) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Ben :w00t: Karışık Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 bende anlamadım mıne dunku olaya dondu cadı avı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Su Basman Kotu: Binanın oturduğu tabii zeminden itibaren zemin kata kadar olan şakuli mesafedir. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 aydınlattıgın ıcın tsk ederım topragım kulturum arttı valahı bundan sonra olaylara daha farklı daha genıs acıdan bakacam Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Farklı bir geniş açın varmıydı senin toprağım Zevzek Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 bende onu dıyorum ıste yoktu ama bu bılgıden sonra hayatıma yenı bır sayfa actım karaısalılı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 bende anlamadım mınedunku olaya dondu Su Basman Kotu: Binanın oturduğu tabii zeminden itibaren zemin kata kadar olan şakuli mesafedir. tşk ler kankim bu bilgi günlük hayatımısda bayağı işimise yarar karaısalılı kankim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.