Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 aksi... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 böyle sinema izlerken iki geyik çıkıyor ya onlar geldi aklıma... komik geyikler... :) Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Aldatilmak ve dogal olarak BOYNUZ... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Aldatilmak ve dogal olarak BOYNUZ... canım seni biraz neşesiz gördüm...anladım biraz biraz...ama daha dün bana demiyo muydun sen sınavlar bitti diye... hadi gül ama...sen bunu yazıncaa bir kızın çektiği hüzün geliyor aklıma... üzülerek... ama gülmen gerekiyor senin... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Hani artik bi ömür geciririm onunla dersin ya en sonunda.. ve birden gelir hazin son.. Sirtindan vurulur.. kalkamazsin bi daha... Simdi dünü düsündügümde... ne demisler... Bi terzi kendi sökügünü dikemezmis... benim ki de öyle hesap... Ama bosver Yalan dünya... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Hani artik bi ömür geciririm onunla dersin ya en sonunda.. ve birden gelir hazin son.. Sirtindan vurulur.. kalkamazsin bi daha... Simdi dünü düsündügümde... ne demisler... Bi terzi kendi sökügünü dikemezmis... benim ki de öyle hesap... Ama bosver Yalan dünya... canım benm... bende alışamadım şu hazin sonlara ama düşün bak..neyin bir sonu yok ki..senin..benim...aşkın...sevginin...elbet bir sonu olucak...ama bir başlangıç gelicek ardından...bir başlangıçla yeniden gülümsiceksin belki de... acı çekmemek için sadece avutmalar bulursun kendine...ama acı çekmeden atlatamıyacağın birşey...sadece abartma...sanırım yettiğince üzülmüş yüzün...ama artık üzülme...başka bi yerde gülen için hiç üzülme...sen de gülüceksin..gülümsüceksin..bunu unutmadan yaşa ne yaşıyosan.... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 tsk ederim arkadasim... hersey icin cook tsk ederim.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 koşulsuz şartsız... vatan..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 aşk....! Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 zindan.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.