Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 SİGARA (sigarası olan varmııııııııı?? ) Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 vazgeçilir demekki sevilmemis.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Hiçbirşeyi engel görmemiş.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 AMA BİTMİŞ degmemis.. bitmemesi gerekirmis ama sevgi egoya yenik düsmüs.. ask kendini nefrete vermis.. ama bitmis.. iyi geceler arkadaslar.. Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 degmemis.. bitmemesi gerekirmis ama sevgi egoya yenik düsmüs.. ask kendini nefrete vermis.. ama bitmis.. iyi geceler arkadaslar.. egoya yenik düşmemiş.farklılığa yenik düşmüş,bitmiş. iyi geceler. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 egoya yenik düşmemiş.farklılığa yenik düşmüş,bitmiş. iyi geceler. ben 1 saat önce biten askimdan bahsetmistim o yüzden ego dedim... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 ben 1 saat önce biten askimdan bahsetmistim o yüzden ego dedim... 1saat önce mi??çok yeni Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 1saat önce mi??çok yeni evet.. çok.. kafam dagilsin dedim ama foruma bos bos bakiyorum gülmeyi deniyorum iste.. neyse topic'i ariya vermeyim ben.. GÜZELLIKLER Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.