Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 İşim.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 saat (isim diyince aklima ssat geldi saatsiz olmas degilmi Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 rep-lik topikleri karıştırıyosun..burası çağrışım.. bi de hecelemeye bi bak.. Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 topicleri karıştırdığım doğru hecelemede yanlışlık yok uyarına teşekkürler sen bana gülü çağrıştıtıyorsun gül Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 topicleri karıştırdığım doğru hecelemede yanlışlık yok uyarına teşekkürler sen bana gülü çağrıştıtıyorsun gül hayır heceleme oyununa bak demek istemiştim..orada da çağrışım yapmışsın ondan.. uyarım iyi niyetli bi uyarı.. diken.. Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 başımın tatlı belası Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 hasret....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.