Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Leblebi tozu.. (çocukluğumdan bi flash çaktı) aynennnnnnn su (leblebi tozunu susuz yutamazdım ben )
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Heleki ıslık çal derlerdi de tozuturduk ortalığı.. bi de boyle beyaz renkli kurabiyler vardı hani hatırlar mısın cam kavanozlara koyarlardı.. un kurabiyesi yaaa yok mudur acaba onlardan canım cekti yawwww
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Bişi diyeyimde şaşır;daha dün akşam alıp yedim.Ayrıca evde de yapabilirsin,çok daha güzel oluyor,tarifini veririm sonra istersen..
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Bişi diyeyimde şaşır;daha dün akşam alıp yedim.Ayrıca evde de yapabilirsin,çok daha güzel oluyor,tarifini veririm sonra istersen.. olurrrrrr tamam aslında ben de bulurum internetten tarifi falan ama onların tadı bi ayrı oluyordu beee
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Bendeki nettekinden iyidir yaa..Hem denenmiş tarif. o yüzden olur tamam dedim ya zaten... ciddi ciddi alırım tarifi senden
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Bişi diyeyimde şaşır;daha dün akşam alıp yedim.Ayrıca evde de yapabilirsin,çok daha güzel oluyor,tarifini veririm sonra istersen.. Abi banada verirsen iyi olur yav
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl sağolasın elektro bende senle iyi anlaşıyorum kanım kaynadı sana
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.