Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 BEN SENDEN ÖNCE ÖLMEK İSTERİM Ben senden önce ölmek isterim. Gidenin arkasından gelen gideni bulacak mı zannediyorsun? Ben zannetmiyorum bunu. İyisi mi,beni yaktırırsın, odanda ocağın üstüne korsun içinde bir kavanozun. Kavanoz camdan olsun, şeffaf, beyaz camdan olsun ki içinde beni görebilesin Fedakarlığımı anlıyorsun vazgeçtim toprak olmaktan, vazgeçtim çiçek olmaktan senin yanında kalabilmek için. Ve toz oluyorum yaşıyorum yanında senin. Sonra, sen de ölünce kavanozuma gelirsin. Ve orada beraber yaşarız külümün içinde külün ta ki bir savruk gelin yahut vefasız bir torun bizi ordan atana kadar... Ama biz o zamana kadar o kadar karışacağız ki birbirimize, atıldığımız çöplükte bile zerrelerimiz yan yana düşecek. Toprağa beraber dalacağız. Ve bir gün yabani bir çiçek bu toprak parçasından nemlenip filizlenirse sapında muhakkak iki çiçek açacak : biri sen biri de ben. Ben daha ölümü düşünmüyorum. Ben daha bir çocuk doğuracağım Hayat taşıyor içimden. Kaynıyor kanım. Yaşayacağım, ama ,çok, pek çok, ama sen de beraber. Ama ölüm de korkutmuyor beni. Yalnız pek sevimsiz buluyorum bizim cenaze şeklini. Ben ölünceye kadar da Bu düzelir herhalde. Hapisten çıkmak ihtimalin var mı bugünlerde? İçimden bir şey : belki diyor. NAZIM HİKMET Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Umut Umut dedik Umutlandık Umut içinde Umut geldi Umudu bulamadık Umut içinde Ama asla umudu kaybetmedik Çünkü umut Hepimizin içinde Kağızmanlı Mehmet Kesen Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 tesekkur ederim Buarada kahve borcumu odeyim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 jon geldin gittin slm bile vermedin ben bi gelirim bi giderim ayni aklim gibi onemli bi isim vardi o yuzden ole oldu o gun BEN SENDEN ÖNCE ÖLMEK İSTERİM Ben senden önce ölmek isterim. Gidenin arkasından gelen gideni bulacak mı zannediyorsun? Ben zannetmiyorum bunu. İyisi mi,beni yaktırırsın, odanda ocağın üstüne korsun içinde bir kavanozun. Kavanoz camdan olsun, şeffaf, beyaz camdan olsun ki içinde beni görebilesin Fedakarlığımı anlıyorsun vazgeçtim toprak olmaktan, vazgeçtim çiçek olmaktan senin yanında kalabilmek için. Ve toz oluyorum yaşıyorum yanında senin. Sonra, sen de ölünce kavanozuma gelirsin. Ve orada beraber yaşarız külümün içinde külün ta ki bir savruk gelin yahut vefasız bir torun bizi ordan atana kadar... Ama biz o zamana kadar o kadar karışacağız ki birbirimize, atıldığımız çöplükte bile zerrelerimiz yan yana düşecek. Toprağa beraber dalacağız. Ve bir gün yabani bir çiçek bu toprak parçasından nemlenip filizlenirse sapında muhakkak iki çiçek açacak : biri sen biri de ben. Ben daha ölümü düşünmüyorum. Ben daha bir çocuk doğuracağım Hayat taşıyor içimden. Kaynıyor kanım. Yaşayacağım, ama ,çok, pek çok, ama sen de beraber. Ama ölüm de korkutmuyor beni. Yalnız pek sevimsiz buluyorum bizim cenaze şeklini. Ben ölünceye kadar da Bu düzelir herhalde. Hapisten çıkmak ihtimalin var mı bugünlerde? İçimden bir şey : belki diyor. NAZIM HİKMET cok tskler siir icin Umut Umut dedik Umutlandık Umut içinde Umut geldi Umudu bulamadık Umut içinde Ama asla umudu kaybetmedik Çünkü umut Hepimizin içinde Kağızmanlı Mehmet Kesen hayati kendim icin yasamiyorum ve korkmuyorum hic bir seyden basima gelecekleride biliyorum her seye ragmen dusmana inat yasaiyacagiz yarin bizim cunku biz olecegiz ama cocuklarimiz birakacagimiz mirasi tasiyacaklar yureklerinde ve onlarin yurekleri bizim altinda ezildigimiz korkulari yasamayacak.. birden yilmaz guneyin bu sozleri geldi aklima asla umudu yitirmek yok herkez duslerinin buyuklugu kadar ozgurdur tesekkur ederim Buarada kahve borcumu odeyim boylemi borc oduyosun sen boylemi anlasmistik hani falim saka bi yana tskler Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 ben unutmusdum fal bolumunu hey hem kahveni bir ic sora bakarim da Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gittin bende bare falina bakayim Iki cizgi yan yana gelirse: Deniz yolu işaretidir. Yakında deniz yoluyla bir seyahate çıkacağınızı veya iş için deniz yolu olan bir yere gideceğinizi bildirir belkide Askeri birakip subay olursun Tek cizgi ise : Karayoluna çıkacağınızı ve dönüşünüzün çok şanslı olacağını haber verir (Fazla yerinden cikamasanda git bi Karayoluna bakayim Dortgeni goruyormusun yukarda? Mutlu bir evliliği veya aile topluluğu içinde mutlu günlerin başlangıcını işaret eder. Evlenirsen davetye beklerim yada soferunuz olurum gerisini tam olarak goremiyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 afganistan da denizz yok gidersek karayoluyla degil ucakla gidecez tutmadi senin bu fal falin tersi cikarmis yoksa ruyanin miydi o Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 ama gercekten symbolara bakarak yazdim cikar belki nerden biliyorsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 nasrettin hocanin gole yogurt calmasi gibi ya tutarsa hesabi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 eger tutmassa senin kahve filcanin degil diye tutmamis olur Sene Istanbulda olsaydin gercek falina bakardim ( faldan anlamassamda) ama kahveyi baskasina yaptirmada fayda olur yani Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 evet ya yeni farkettim bana yaptigin fincan farkli falima baktigin fincan farkli fala bakip para kazananlarda faldan anlamiyolar zaten maksat muhabbet olsun kahveyi sen yapip falimada sen bakacaksan benim falima bakmaya gerek yok zaten.ben fincani kapatip fincan soguyana kadar ben oteki dunyaya gocerim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 seni hic bir bayan dovdumu ? bu gun ilk olcak yoksa kahvemden olmezsin be sadece hastanelik olursun bu kadar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 yok dovmedim hee bende korktum olecem diye kotu bise yokmus hastenelik olurmusum sadece Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 sen dovdunmu demedim seni bir bayan dovdumu Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 dovdu hemde bir cok kez kucukken annem doverdi beni bide ablam disimi kirdi halamin kizi da kafami yarmisti hepsi bu Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 desene ailenin butun hanimlarindan dayak yedin sen Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 aslinda doverdim de bakma sen kucukken bile centilmenmisim bayanlara el kaldirmamisim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 aferim sana bak falimda evlencen diyordu ya evlencen kisi icin guzel kelimeler diriz artik senin icin ve dugun hediyesi olarak da ben arabayi kullanirim bu arada centirmem olarak hayor diyemezsin simdi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 sen beni sevmiyosun galiba ben bunu anladim surekli bana suikast duzenliyosun yemek yapiypsun kahve yapiyosun simdide soforun olacam diyosun batti balik yan gider evet diyorum olmezsek balayina hastaneye gideriz artik Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 ama bak sayemde balayini hastanede geciren ilk es olursunuz denize bakan oda da buluruz sizin icin yani romantik diyorsaniz Sercan a inanma sen benim yemeklerim fena degildir ama ne komik biliyormusun herkes yemeyimden korkar hic yemezler neden acaba bir tadina baksalar anlicaklar guzel oldugunu Ama kek pasta vs cok yapmisimdir ve herkes de gercekten cok beyenir ve hastanelik olmaz neden sana bunu yaziyorum bilmiyorum ama ben ilk senin ve Sercanin yemegini yemek istiyorum bakcam olumu gormek nasil bir duygumus diye Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 madem denize bakan oda var bana serum yerine yeni raki versinler damardan sen benim yaptigim yemeklerden bi yesen varya parmaklarini yalarsin evde yemekleri biz erkekler yapardik kizlara Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 rakiya bir sey diyemem doktoruna bagli Sen benden daha guzel yemek yaparsin mi diyorsun ? Yumurta yada makarna yi saymiyorum ama Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 yumurta makarna neymis bunu kizlar bile yapiyo izgara balik olsun mangal olsun ustume yoktur Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Zaten Erkekler mangal isini hep yapiyorlar! Zor degil ki Tam bildigimiz yemekleri yep sen ilk ondan sonra bakariz Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 ama biz genelde mangal yakiyoz komsular bunlar nasi ogrenci hergun mangal hergun parti yapiyo diyodu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.