Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2009 16 yıl Ah nerede vah nerede nerde unuttum kalbimi acaba .. Daha dun suraciktaydi...
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl Uzaktann'a deki;ona makarna yapcam,barışsın benimle yok yok küsme sakın
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 16 yıl Ulker cokomik almaya gitmisler az sonra birazdan gelecekler...
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Bence kaçmadı o birini kaçırdı Dayanamadı, bekledi gelen yok kendisi faaliyete geçti
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 15 yıl mineu apla yok, natalie yok, gece yağmuru yok, taurus abi yok piuuu kimse yok bee
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2009 15 yıl ben seni çok aradım da burda değil kismeleri oruç çarptı kanaatimce
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 15 yıl şekerim nerde aradın haberim olmadı oruç bu mazallah çarpar adamı 16 saat az mı ?
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 15 yıl msn alemi kazan ben kepçe aradım durdum torunumu da aradım halen aramaktayım,gören duyan bana da bildirsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.