Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 En neşeli, en cambas ( ) , en sevimli, en sevecen, en Sevdiğim : Eren Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 kimsenin en'i olamamışım.... bende kendi en'im olam bari... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Armance Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 kimsenin en'i olamamışım.... bende kendi en'im olam bari... En efsane forum yazarı Made İn Turkey.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 En bilgili dalında Kralx, Erbay, Bozan... Estafurullah Eren ne haddimize.. En çok boş işlerle uğraşan dogville... Bu bir tesadüf olamaz.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 En çok yazan dalında tabiki Gece yağmuru... En çok çiçek verenler Gülsün, Gece yağmuru, Natalia, Aça, Alaturka, meydün... En sevdiklerim Gülsün, Gece yağmuru, Natalia, Kralx, Erbay, Aça, Yemyeşim, Armance, Birce, Berceste, Sedelina, Karçiçeğim, sayman, Mine, Aysum, Paula, güzelyaz... Tşk ederim Eren En vefalı Eren Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yeni gördüm ben burayı..Gerçi baya eski bir topic ama.. Valla hiç en olamamışım..Yapcak bişey yok.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 En harbi Kanki MINEU En vefalı ablası: Kriptex1000 ( Ece ablam) En kıpır kıpır yerinde duramayanları : AÇA,Natalıa,Gülsün En melek ablası : Angelflowers En hısını alamayıp coşan: Sedelinam... En anlayışlı ve uyumlusu : Güzelyaz,Aysum,Erbay,Focal,İlbey abim... En okumaktan keyif aldığım yazıların sahibi: Armance,Kralx,Eren,Suheda,Berceste,Birce,Dipnot,Sardunyam,Taurus,Tan_Vakti... En şekker ve bir o kadar yüreği güzel: Meydünüm Şimdilik bunlar geldi aklıma İsmini yazmayı unuttuğum arkadaşlarım alınmasın lütfen Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 En okumaktan keyif aldığım yazıların sahibi: Armance,Kralx,Eren,Suheda,Berceste,Birce,Dipnot,Sardunyam,Taurus,Tan_Vakti... Kalemimizin güç kaynağı siz okuyucularımızsınız...)) Şaka..! Teşekkürler Gece Yağmuru.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 En vefalı ablası: Kriptex1000 ( Ece ablam) Bitanem evet sonunda bende en olmuşum... Çok teşekkür ederim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 En sevdiklerim Gülsün, Gece yağmuru, Natalia, Kralx, Erbay, Aça, Yemyeşim, Armance, Birce, Berceste, Sedelina, Karçiçeğim, sayman, Mine, Aysum, Paula, güzelyaz... sağol erencim.. beni de düşündüğün için.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 bu seneyı odulsuz gecırdık onumuzdekı senelere bakcaz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 bu seneyı odulsuz gecırdık onumuzdekı senelere bakcaz Klasik FB Klubünün klişe sözleri En FB li toprağım Jön Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Klasik FB Klubünün klişe sözleri En FB li toprağım Jön odullerın en guzelını verdın topragım saol Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 BİLGİDE........................BOZAN YAZARLIKTA..................BİLİMSELCİ OYUNDA........................NATALİ-GLORYA-AÇA EN GÜZEL......................YEŞİM EN DOBRA.....................BERCESTE-DOQVİLLE EN İNSANCIL.................GECE YAĞMURU EN KURNAZ...................SEDELİNA EN GÜZEL ŞİİR..............ERBAY EN GÜZEL SENARYO......BOHEM EN SAYGIN....................AHİRZAMAN-SUDAMLASI EN İNATÇI.....................MADE-DOQVİLLE EN TATLI.......................YEŞİM EN İDARERECİ...............ADMİN (Her adam bu kadar kahrı çekemez) Saygılar-sevgiler... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bozan Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Vallahi dostlarım ben bu bölüme biraz yabancıyım. Fakat bir müşkilatımı da arz etmek isterim, ben pek çoğunuzun yaşça büyüğü olarak hepinize çeşitli ödüller dağıtmak istiyorum ve amaaa.....Çoğunuz isimleri o kadar yabancı, yazması ve okuması o kadar zor ki tek tek hatırlayamıyorum bile bu yüzden kısaltarak yazıyorum, malumunuz olsun.. En duygusal yazar ( başkaları aksini iddia etse de ben onun düşüncesindeki samimiyeti anladığımı zannediyorum ) Arman.. En olumlu ve istikrarlı yazar Kralx.... ( sevgi ve muhabbetimizi daima bakidir ) En mantıklı yazar ( bunu sadece olsun diye yazmıyorum, Bozan böyle düşünüyor) schrmch ( işte buna benzer bir yazılışı var o kendini bilir, vallahi yazamıyorum.. ( buldum buldum Scaramouche buymuş işte.. En benle uğraşıcı, Sevgili nazan özkan.... En boş yazar .... ( adı ben de kala... ) En güzel takipçi ; şimdi adlarını bilmiyorum ama hani bir gurup varya berceste falan takımı, işte onlar. ( berceste de aklımda dinlenme tesislerinden kalıyor ) Bu gurup var ya bu gurup Türkiyenin geleceği beee.... En gelecek vadeden yazar gugukçuk....kendisi de geleceğimizin, büyük yazarlarından... Kafası çok çalışan bir adam olarak da nicomediası eklemeliyiz bu araya.... Bu arada en ısrarcı yazar olarak da ben made in' i görüyorum da o nerede bilmiyorum... şimdilik bu kadar ey dostlarım... Kendime ait en güzel yazımı da bugün öneri bölümüne yolladığım doğum günüm yazısını seçiyorum bu arada...bakıla!!!!! bozan Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 EN İNSANCIL.................GECE YAĞMURU Tşk ederim Kralx Çok duygulandım yaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ angelflower Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 En harbi Kanki MINEU En vefalı ablası: Kriptex1000 ( Ece ablam) En kıpır kıpır yerinde duramayanları : AÇA,Natalıa,Gülsün En melek ablası : Angelflowers En hısını alamayıp coşan: Sedelinam... En anlayışlı ve uyumlusu : Güzelyaz,Aysum,Erbay,Focal,İlbey abim... En okumaktan keyif aldığım yazıların sahibi: Armance,Kralx,Eren,Suheda,Berceste,Birce,Dipnot,Sardunyam,Taurus,Tan_Vakti... En şekker ve bir o kadar yüreği güzel: Meydünüm Şimdilik bunlar geldi aklıma İsmini yazmayı unuttuğum arkadaşlarım alınmasın lütfen canım benim teşekkür ederim en samimi içten : gece yağmuru en hanımefendi tatlı dilli :mineu en iyi yazar arman en beyefendi ilbey erbay en şeker natalia aysum gülsün en sevdiklerim mineu gece yağmuru arman erbay ilbey made aysum natalia gülsün diğerleri de var tabi herkesi seviyoum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 canım benim teşekkür ederim en samimi içten : gece yağmuru en sevdiklerim mineu gece yağmuru arman erbay ilbey made aysum natalia gülsün diğerleri de var tabi herkesi seviyoum Asıl ben tşk ederim ablacım samimiyetime inandığın ve karşılık verdiğin için Bende seni çok seviyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 En melek ve sevimli abla : Angel Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ berceste Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 En düzgün tarismacilar: suheda, scaramouche, berceste, marti_name En merak ettiklerim : by x men, bilimselci, sara k, erdogan, berceste, güzelyaz, focal, wyattearp, werthus, Gülsün, Angelflower, GuestGirl, ceronimooo...(hani bi forum bulusmasi olsaydi en cok bu kisileri merak ederim ), Tşk alaTurka ... Benimde görmek isteyeceklerim arasında sen varsın... En sevdiklerim Gülsün, Gece yağmuru, Natalia, Kralx, Erbay, Aça, Yemyeşim, Armance, Birce, Berceste, Sedelina, Karçiçeğim, sayman, Mine, Aysum, Paula, güzelyaz... Tşk Eren ... En okumaktan keyif aldığım yazıların sahibi: Armance,Kralx,Eren,Suheda,Berceste,Birce,Dipnot,Sardunyam,Taurus,Tan_Vakti... Tşk Gece Yağmuru... BİLGİDE........................BOZAN YAZARLIKTA..................BİLİMSELCİ OYUNDA........................NATALİ-GLORYA-AÇA EN GÜZEL......................YEŞİM EN DOBRA.....................BERCESTE-DOQVİLLE EN İNSANCIL.................GECE YAĞMURU EN KURNAZ...................SEDELİNA EN GÜZEL ŞİİR..............ERBAY EN GÜZEL SENARYO......BOHEM EN SAYGIN....................AHİRZAMAN-SUDAMLASI EN İNATÇI.....................MADE-DOQVİLLE EN TATLI.......................YEŞİM EN İDARERECİ...............ADMİN (Her adam bu kadar kahrı çekemez) Saygılar-sevgiler... O kadar şeyin içinde koya koya dobralar kategorisine uygun görülmüşüm benden daha çok bu dalda ödül alması gerekn arkadaşlar vardı ama tşk... bu ödülü boşa çıkarmayacağım En güzel takipçi ; şimdi adlarını bilmiyorum ama hani bir gurup varya berceste falan takımı, işte onlar. ( berceste de aklımda dinlenme tesislerinden kalıyor ) Bu gurup var ya bu gurup Türkiyenin geleceği beee.... [/b] Hala bercestenin dinlenme tesislerini çağrıştırma mantığını anlamış değilim... Olsa olsa şiiri hatırlatması lazım yaa...neyyse savulun geliyoruzz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 O kadar şeyin içinde koya koya dobralar kategorisine uygun görülmüşüm benden daha çok bu dalda ödül alması gerekn arkadaşlar vardı ama tşk... bu ödülü boşa çıkarmayacağım Ödülünü geri aldım.. Sana altın portakal vermiyorum.. Bakır leğenle yetin.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Ödülünü geri aldım.. Sana altın portakal vermiyorum.. Bakır leğenle yetin.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 forumun en güzeli : güzelyaz en akıllısı : güzelyaz en tatlısı : güzelyaz en hanımefendisi : güzelyaz en komiği : güzelyaz en iyi ağası : güzelyaz en iyi kiraz toplayanı : güzelyaz en güzel şımaranı : güzelyaz en sevdiğim üye : güzelyaz en tatlı sohbeti olan : güzelyaz en altın kalplisi : güzelyaz en iyi dert ortağı : güzelyaz en çok sevilmeyi hakedeni : güzelyaz bitanesi : güzelyaz altın portakallar köpeğin olsun canım benim sen altın portakaldan dahada değerlisin ayy canım çok teşekkürler beni enlerine koyan ala turka,eren,gece yağmuru ve taş yürekli çok çok teşekkür ediyorum hepinizi çokkkk seviyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 En efsane forum yazarı Made İn Turkey.. tabi canım oleyimdir...... En harbi Kanki MINEU En vefalı ablası: Kriptex1000 ( Ece ablam) En kıpır kıpır yerinde duramayanları : AÇA,Natalıa,Gülsün En melek ablası : Angelflowers En hısını alamayıp coşan: Sedelinam... En anlayışlı ve uyumlusu : Güzelyaz,Aysum,Erbay,Focal,İlbey abim... En okumaktan keyif aldığım yazıların sahibi: Armance,Kralx,Eren,Suheda,Berceste,Birce,Dipnot,Sardunyam,Taurus,Tan_Vakti... En şekker ve bir o kadar yüreği güzel: Meydünüm Şimdilik bunlar geldi aklıma İsmini yazmayı unuttuğum arkadaşlarım alınmasın lütfen bende seni sewiyorum...gecem benim..... BİLGİDE........................BOZAN YAZARLIKTA..................BİLİMSELCİ OYUNDA........................NATALİ-GLORYA-AÇA EN GÜZEL......................YEŞİM EN DOBRA.....................BERCESTE-DOQVİLLE EN İNSANCIL.................GECE YAĞMURU EN KURNAZ...................SEDELİNA EN GÜZEL ŞİİR..............ERBAY EN GÜZEL SENARYO......BOHEM EN SAYGIN....................AHİRZAMAN-SUDAMLASI EN İNATÇI.....................MADE-DOQVİLLE EN TATLI.......................YEŞİM EN İDARERECİ...............ADMİN (Her adam bu kadar kahrı çekemez) Saygılar-sevgiler... saygı bizden efendim....... Vallahi dostlarım ben bu bölüme biraz yabancıyım. Fakat bir müşkilatımı da arz etmek isterim, ben pek çoğunuzun yaşça büyüğü olarak hepinize çeşitli ödüller dağıtmak istiyorum ve amaaa.....Çoğunuz isimleri o kadar yabancı, yazması ve okuması o kadar zor ki tek tek hatırlayamıyorum bile bu yüzden kısaltarak yazıyorum, malumunuz olsun.. En duygusal yazar ( başkaları aksini iddia etse de ben onun düşüncesindeki samimiyeti anladığımı zannediyorum ) Arman.. En olumlu ve istikrarlı yazar Kralx.... ( sevgi ve muhabbetimizi daima bakidir ) En mantıklı yazar ( bunu sadece olsun diye yazmıyorum, Bozan böyle düşünüyor) schrmch ( işte buna benzer bir yazılışı var o kendini bilir, vallahi yazamıyorum.. ( buldum buldum Scaramouche buymuş işte.. En benle uğraşıcı, Sevgili nazan özkan.... En boş yazar .... ( adı ben de kala... ) En güzel takipçi ; şimdi adlarını bilmiyorum ama hani bir gurup varya berceste falan takımı, işte onlar. ( berceste de aklımda dinlenme tesislerinden kalıyor ) Bu gurup var ya bu gurup Türkiyenin geleceği beee.... En gelecek vadeden yazar gugukçuk....kendisi de geleceğimizin, büyük yazarlarından... Kafası çok çalışan bir adam olarak da nicomediası eklemeliyiz bu araya.... Bu arada en ısrarcı yazar olarak da ben made in' i görüyorum da o nerede bilmiyorum... şimdilik bu kadar ey dostlarım... Kendime ait en güzel yazımı da bugün öneri bölümüne yolladığım doğum günüm yazısını seçiyorum bu arada...bakıla!!!!! bozan buralardayım abi...... canım benim teşekkür ederim en samimi içten : gece yağmuru en hanımefendi tatlı dilli :mineu en iyi yazar arman en beyefendi ilbey erbay en şeker natalia aysum gülsün en sevdiklerim mineu gece yağmuru arman erbay ilbey made aysum natalia gülsün diğerleri de var tabi herkesi seviyoum çok sağol canısı sewgin karşılıklı....... hepinizi çook sewiyorum....bütün media forum üyeleri benim EN'imdir.... ama şunu demeden geçemem benim son dönemlerideki hit EN2İm DİESEL'dir...........ateşle yaklaşmayınız............. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 en ŞÜPHECİ: kralx........ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.