Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Hemstra mı Yuk artık daha neler Yapmazsın demi Kıymazsın yani bana Bu arada son gülen iyiy gülermiş Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 sayın frozen, kendi adıma konuşurken arada senin adınada konuşmamın bi sakıncasımı var? nerden çıkarıyon böyle şeyleri sayın canem tabiki yoookkkk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Hemstra mı Yuk artık daha neler Yapmazsın demi Kıymazsın yani bana Bu arada son gülen iyiy gülermiş nerden çıkarıyon böyle şeyleri sayın canem tabiki yoookkkk iki gündür baş ağrısından geberiyorum sizinle sonra ilgilenicem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 geçmiş olsun ablacım yardıma ihtiyacın var mı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 iki gündür baş ağrısından geberiyorum sizinle sonra ilgilenicem Çok geçmiş olsun ablacım Asitli su iç iyi gelir Sonra ilgilenecem dirken ne dimek istedin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 ben gıcığıma gerekli talimatları virdim yakında sapasağlam aramızda olcek hiç şüpheniz olmasın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Canım yaa..geçmiş olsun Sarmaşığım.. çiğ patates yapıştır iyi geliyor.. ciddiyim denenmiştir.. Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Sevgili SARDUNYAM.... Bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için diye söze başlasam Sanırım o sözler için yaşımız geçeli bayağı oldu Şaka bir yana dostluğun cana yakın oluşun olaylar karşısındaki tutum ve davranışın 10 numara insanların senden öğreneceği çok şey var bana göre hep bizimle kal olurmu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Çok geçmiş olsun ablacım Asitli su iç iyi gelir Sonra ilgilenecem dirken ne dimek istedin nerde kalmıştık bakayım asitli su içtim pek iyi gelmedi Gecem sonra ilgilenicem derken ne kasdettiğim zamanla anlaşılcek Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 ben gıcığıma gerekli talimatları virdimyakında sapasağlam aramızda olcek hiç şüpheniz olmasın canem verdiğin listeye harfiyen uydum canavar gibiyim nolcek şimdi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Canım yaa..geçmiş olsun Sarmaşığım.. çiğ patates yapıştır iyi geliyor.. ciddiyim denenmiştir.. iyiyim bidenem, kafamın içinde bir ara çanlar çaldı ama şimdi gittiler çiğ patates hıı, tamam canem bir dahaki krizde bunuda denerim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Sevgili SARDUNYAM.... Bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için diye söze başlasam Sanırım o sözler için yaşımız geçeli bayağı oldu Şaka bir yana dostluğun cana yakın oluşun olaylar karşısındaki tutum ve davranışın 10 numara insanların senden öğreneceği çok şey var bana göre hep bizimle kal olurmu hala beşik sallıyomusun lucifer? yoksa nöbetçimisin? evet kalbimiz kadar temiz sayfalar ve sözler çok eski bir anı şimdi... teşekkür ederim mahcub oldum arkadaşım sağol Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 iyiyim bidenem, kafamın içinde bir ara çanlar çaldı ama şimdi gittiler çiğ patates hıı, tamam canem bir dahaki krizde bunuda denerim Tatlım bir dahaki kriz içün bi kriz masası oluşturalım derim ben..bu masada baş ağrısını tez elden kesmek üzre her üye bir öneride bulunsun..misal ben çiğ patatis derim..bi başkası başını tülbentle sıkıca bağla ..bir diğeri kahve telvesi yut der.. Her kiminki en çabuk tesir ederse o kriz masası başkanı olur.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 malikanemizin tavan arasını karıştırırken şöyle eski kara kaplı bi defter elime geçti içimden bir ses gisli cadılık sihirlerinin olduğu bir defter olmalı diyoduki yanılmışım daha önemli birşey yani bir resim buldum sen,annem,leylam,diloş,radya,spices,gece,mine ve sedoş küçüklüklerinizi buldum eeee resim tabi çok eskiydi böyle sararmıştı ama ben değişik yöntemlerle onu yeni çekilmiş gibi bir hale getirdim Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Bu üyeyi esefle kınıyorum selamsızlar kasabasına gönderiyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 canem verdiğin listeye harfiyen uydum canavar gibiyim nolcek şimdi nolcek bi kurt köpeği alcen atıl kurt diycen kime atlıyacağı talimatını ben vericem zati herşey hallolcak Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 nolcek bi kurt köpeği alcen atıl kurt diycen kime atlıyacağı talimatını ben vericem zati herşey hallolcak kurt köpeğinin konumuzla ne alakası var canem bağlantı kuramadım canavar gibi olan bendim, kurt köpeği değil Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 sen al canem ben alakayı kurdururum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Tatlım bir dahaki kriz içün bi kriz masası oluşturalım derim ben..bu masada baş ağrısını tez elden kesmek üzre her üye bir öneride bulunsun..misal ben çiğ patatis derim..bi başkası başını tülbentle sıkıca bağla ..bir diğeri kahve telvesi yut der.. Her kiminki en çabuk tesir ederse o kriz masası başkanı olur.. güzel fikir canım üstelik buradan yola çıkarak yeni ve bilinmeyen ilaçlar keşfedebilirmişiz gibi geldi... malikanemizin tavan arasını karıştırırken şöyle eski kara kaplı bi defter elime geçti içimden bir ses gisli cadılık sihirlerinin olduğu bir defter olmalı diyoduki yanılmışım daha önemli birşey yani bir resim buldum sen,annem,leylam,diloş,radya,spices,gece,mine ve sedoş küçüklüklerinizi buldum eeee resim tabi çok eskiydi böyle sararmıştı ama ben değişik yöntemlerle onu yeni çekilmiş gibi bir hale getirdim ahh canım nereden buldun bunu, peki ben hangisi oluyorum? kendimi çıkartamadım Bu üyeyi esefle kınıyorum selamsızlar kasabasına gönderiyorum bu üyede sizi esefle kınıyor neredeydinizde selam vermedik efenim şaka bir yana nasılsınız sands kardeşim, nasıl gidiyor bahriyelilik Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 kırmızılı olan sen olabilirsin abla içimden bi ses öyle diyo Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 sen al canem ben alakayı kurdururum alaka kurdurma yönteminize hayranım hanfendü kırmızılı olan sen olabilirsin abla içimden bi ses öyle diyo tıpkımın aynısıymış hakkatten Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 alaka kurdurma yönteminize hayranım hanfendü işe yarıyorya sen ona bak Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Sardunyam uğradığın ve hatrımı sorduğun için teşekkürler.bu aralar uğayamadım işlerimden dolayı kusuruma bakma artık biraz geç bir cevap oldu ama sonuçta gönüller bir olsun.herşey için teşekkürler.sevgiyle kal... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Cadıcım işe yaradığını nerden biliyon Murtisan nerelerdesin arkadaşım teker teker kayboluyor forumun üyeleri toparlanın yahu Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 günaydın ablacım forum üyeleri olaraktan senin defterinde toplanalım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.