Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 gız bende yanılacak göz varmı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 valla sende yanılacak göz varmı bilmem ama fıldır fıldır dönen göz olduğu kesin.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 valla sende yanılacak göz varmı bilmem ama fıldır fıldır dönen göz olduğu kesin.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 dimek ondan sizi pek bi gözel görüyom Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Ayın öteki yüzü Ayın karanlık yüzü dünyadan görünmez bir hayalet gibi yürünmez iz bırakır bir yerlerde insanın ömrü sırtını dayadığın kayalarda çok kalmaz erir dinle ve bu yalnızlığın mezara kadar gelir seninle kırk ikindi yağmurları başladı yine uzat göklere avuçlarını defalarca af dile ay dolunay sevgilim sen neredesin şimdi ben nerede nerden bileyim sen bir yüzünde ayın ben öteki yüzünde Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 demek gidiyorsun dostum.. sarmaşığı olmadan ne yapar bu iğde hiç düşündün mü.. şimdiden özledim seni.. Bin Cefalar Etsen Almam Üstüme Oy Gayet Şirin Geldi Dillerin Dostum Oy Varıp Yadellere Meyil Verirsen Oy Gış Ola Bağlana Yolların Dostum Dostum İlahi Onmaya Yardan Ayıran Oy Bahçede Bülbüller Ötüyor Uyar Oy Kula Gölge İse Allah’a Ayan Oy Senden Ayrılalı Gülmedim Dostum Dostum Pir Sultan Abdal’ım Gülüm Dermişler Oy Bu Şirin Canıma Nasıl Kıymışlar Oy İster İsem Dünya Malın Vermişler Oy Sensiz Dünya Malı Neylerim Dostum Dostum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 demek gidiyorsun dostum.. sarmaşığı olmadan ne yapar bu iğde hiç düşündün mü.. şimdiden özledim seni.. Bin Cefalar Etsen Almam Üstüme Oy Gayet Şirin Geldi Dillerin Dostum Oy Varıp Yadellere Meyil Verirsen Oy Gış Ola Bağlana Yolların Dostum Dostum İlahi Onmaya Yardan Ayıran Oy Bahçede Bülbüller Ötüyor Uyar Oy Kula Gölge İse Allah’a Ayan Oy Senden Ayrılalı Gülmedim Dostum Dostum Pir Sultan Abdal’ım Gülüm Dermişler Oy Bu Şirin Canıma Nasıl Kıymışlar Oy İster İsem Dünya Malın Vermişler Oy Sensiz Dünya Malı Neylerim Dostum Dostum Gidiyorum ama geleceğim... İçimde kocaman olacak özleminiz ve geldiğimde seni çok daha mutlu bulacağım... İnşallah... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 sardunum akşam yatmadan bi bakını ver msn de..ben tartışma programı izleyeceğimden ve sanırım düzeleceğinden orda olacağım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 tamam canım görüşürüz... hoşçakal... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 sardunyam arkadaşım nasılsınız inşallah iyisiniz dir saygılar Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 canım arkadaşım bu yokluğunun ilk günü.. dün bir şarkı dinledim Metin Arolat söylüyor..benden sana olsun sarmaşığım.. Çok özledim seni öksüz kaldım İki satır yazsan yeter sandım Aynaya baktım o an anladım Nerde olursan ol ruhum senle.. Kendine dikkat et oralarda Üşütüp edipte hastalanma Bekleyenin var bak buralarda Bebek gözlüm aklım sende.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Sardunyam senide ziyaret etmek istedim bugün ama baktım ki sen yokmuşsun. Bari gelmişken çiçeklerimi bırakayım dedim. kucak dolusu sevgiler. kendine iyi bak....... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 tatil böcüğüm..dimek güneşleniyon keyifli keyifli..ha..gelde gör giflerimiz gitmiş...ağlıyasım var... bu arada sardunun diloşa ve leylaya.ve soranlara selamı var....şimdi geldi aklıma..yazayım dedim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 aleykümselam,iyi ettin gitmeden son gece de sana ve Diloş'a selam söylemişti,seni yeni görüyorum tabi,söyleyim ben de.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 getiren gönderen sağolsun.. güneşleniyomuymuş sarmaşığım şizlongunun üstünde.. evet bitanem bugünkü havadisi benden önce vermiş ayrık otum..sabah deftere bi baktım ki ne göreyim..yer cücesi tipler hoplayıp zıplıyo.. artık bunlarla yaşamayı öğrenicez anlaşılan..olsan bayaa kaynatırdık bunun üzerine canımıniçi.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 şiir perim benim.. sana şiirlerin en güzeli yakışır..ama önce bulmak gerek.. Bilsem adını yollara düşeceğim kervankıran yollara! 1. hangi rüzgarsa yüreğimin yelkenlerinde sürükler suların ışıklı yolunda beni iklimden iklime taşır, dönenceden dönenceye kimdir beni böyle yörüngesine çeken uzay taşları kadar karanlık ve yalnızken bilirim, adı konamaz düşlerde yaşayanın ansızın yerleşir yüreğimize büyülü gizemi saklı çiçeğidir içten içe süren baharımızın 2. önce denizler olmalı, ak denizler kumsallarında koşup oynaşacağımız çakılların çıtırtıları arasında güneşin altında, çamların gölgesinde önce denizler olmalı ve unutulmuş koyları o denizlerin teninde damlacıklar domur domur yosunlara değmeli ayakların bir ürperti gibi gezinmeliyim tüp diplerinde birden ufuklar yıkılmalı ki ötesi yurdu olsun sevgimizin önce denizler olmalı, ak denizler sözlerimizde suların yalınlığı kavuşmalıyız iki ırmak gibi çağıldayarak yataklarımız değişmeli coşkumuzdan birbirimiz olmalıyız kimliklerimizden sıyrılarak 3. ıssız bir köy evinde ocak başında türküsü olup gecenin yeniden yakılalım alevlerin dilinde üşüdünse sokul bana örtün olayım dünyama sunulmuş biricik meyvem haramım seni koruyan kabuğun olayım üşüdünse sokul bana ıssız bir köy evinde yüzlerimizde yalazların yansıması geçelim çağların ötesine iki masal kahramanı gibi anlatılsın öykümüz dilden dile 4. yollardayız eli elimde fundalıklar arasından yürüyoruz çiçekler öpüyor eteklerini yollardayız sevinci sağıyoruz günün göğsünden üstümüz başımız çengi ışık aşkın yolcularıyız yollardayız yüreklerimizde nice esinti çiçek tozlarıyla yüklü uçuyoruz düşlerin çavlanında 5. kentin sokakları aydınlanıyor birden yine yakalanıyoruz bakışların yağmuruna kıskançlığın kıskacındayım gir koluma aç adımlarını tenhalarda yürüyelim haydi yolumuz denizler olsun yoldaşımız martılar birer çarpıntı gibi geçelim günlerin solgun yüzünden esriyen yanımızda dalga dalga sevgiler ardımızda anılarımızın açık sözlü yalınlığı tenhalarda yürüyelim haydi en bildik sözlerle geçelim sevdanın çöllerini bir ışık yağsın sonra sussun her şey kanat vuralım yeşillikler arasında solukları turunç kokan güneyli çocuklar gibi tenhalarda yürüyelim haydi gümüş çizgilerini yoklayalım ufukların sevginin yıldırımlarıyla yırtılsın içimizin karanlığı yağmura hazırlanır gibi dolu dolu ve coşkun tenhalarda yürüyelim haydi 6. söyle hangi denizlerin çocuğusun görüyorum yüzünde tirşe mavi yansımalarını dip dalgalarının bu aşk derinliğindir senin 7. kaç aşkın günbatımını yaşadım çekildim yıkıntılarımın içinde yürüdüm anıların tozlarına bulana bulana içim boz duman -oysa sen beni kaçırdın benden- türkülendim ansızın şimdi bütün uçurumların çiçek ve bu aşk bu aşk sevgilim senin kadar gerçek! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 sen şimdi hamakta uzanmış, elinde bir kitap yanında bir soğuk içecek tatilinin keyfine bakıyorsun demek ama biz burda küresel ısınıyoruz ve boğuluyoruz bizide al yanına Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 slm arkadaşım sanırım buralarda değilsin tatile mi çıktın yoksa kendine iyi bak görüşmek üzere sağlıcakla.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 canım arkadaşım bu yokluğunun ilk günü.. dün bir şarkı dinledim Metin Arolat söylüyor..benden sana olsun sarmaşığım.. Çok özledim seni öksüz kaldım İki satır yazsan yeter sandım Aynaya baktım o an anladım Nerde olursan ol ruhum senle.. Kendine dikkat et oralarda Üşütüp edipte hastalanma Bekleyenin var bak buralarda Bebek gözlüm aklım sende.. canımıniçi bir hafta olmadı senden ayrılalı ama bana bir yıl olmuş gibi geliyor... İğdem nasıl mutlu ettin beni biliyormusun bu şarkıyla... seni, cadımı ve tomurcuğumu çok özledim günlerim kitap okuyarak, akşamları cırcır böceklerini dinleyerek, yıldızları seyrederek, şarkı söyleyip şarkı dinleyerek geçiyor, sizi düşünüyorum ve çok güzell şeyler yazıyorum döndüğümde sizinle paylaşacağım... akşamlar serin sabahlar sıcak bahçemizde bir iğde bir ıhlamur bir selvi yetişiyor ve aynı zamanda 3 tane gül diktim onlarda sizsiniz... biliyorum biriniz akasya ve erguvan olacaktınız ama olmadı bidahaki sefere... hava çok sıcak dayanması zor... bitanem benim pazartesi günü sen işten çıkmadan yine gelirim yarın girmek isterdim ama yarın fırsat bulamam misafir gelecek... bu internet kafelerde hiç rahat edemiyorum ben hayatımda ilk defa pc görmüş gibiyim yaww ben neredeyim.? murtisan, redblack, ipek, egzorsist teşekkür ederim sizi defterimde görmek ne güzel... zıplayan yercücelerinden hiç bişey anlamadım beni mazur görün konuya oldukça fransız kaldım idare edin... sizi seviyorum... leylam ve frozenim pazartesi kısmetse görüşürüz sizi çok özledim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 hiii.. ne zaman geldin ve gittin sen bitanecik sarmaşığım..benim olmadığım zamanda mı gelinir.. hem sevindim hem üzüldüm..neyse..bu intenet kafeden ilk yazışındı..artık yavaş yavaş ayağın alışır.. dediğim gibi yapıp sahibiyle pazarlığa oturdun mu..? demek öyle canımıniçi..yıldızları seyredip,cırcır böceklerinin fon müziği eşliğinde yazılar yazıyorsun haa.. gece ne coşarlar onlar..ilk başta hoş gelirde bi süre sonra beni sinir eder o ses.. onların sesini bastırmak için çok olmuştur geceyarısı müziğin sesini açtığım.. güneşin batışını seyretmeye gidiyormusun sahile.. 19.00-20.00 arası birgün benim için denize girmeni istiyorum..o kızıllık suya düştüğünde..su dupduru olur..sakin..çarşaf gibi..ve genelde o saatlerde kimse olmaz..o dinginlik duygusu muhteşemdir..bakalım seninde hoşuna gidecek mi..? temmuz'un ikinci haftası bende aynı güneşin batışını başka bir sahilden izliyor oluciim inşallah..e bende birşeyler karalarım artık.. banada çok uzun geldi bu bir hafta..alışkanlığım benim.. Pazartesi mutlaka bekliyorum..vakitlice gel külahları değişmeyelim.. imza; seni çok seven iğde dalın.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 uzaklardan seslendiğim ama yanıbaşımda olana ne kadar da uzaklaşsam aklımda içimde sevginle hep varsın seni çooook seviyorum ben boşuna cennet yürekli dememişim sana zor zamanlarımda hep yanımdaydın sen nesin biliyorum artık..... melek.... sevgiler ablamm bekliyorum haaaa sözün hala geçerli ona göre Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 adım adım geçer zaman , biter günüm.. ben nerdeyim? yavaş yavaş batar güneş , hava soğuk... sen nerdesin? yağmur... yağmur diner... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 bidenem ben pazartesi burda olamıyacağım seni nasıl özledim bilemezsin... Hangi acılar hangi anlar eskimez zamanla Hangi kalp temiz, hangi gerçek iz yok olmaz yağmurda Her şeyi gören bilenler anlatın neden dönmez gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda Giden gelmiyor, geri dönmüyor Hayat denilen şey bir ipin ucunda Hangi büyük aşk hangi büyük kin yok olmaz zamanla Hangi yanardağ, hangi fırtına durulmaz dünyada Her şeyi gören bilenler anlatın neden dönmez gidenler Giden gelmiyor geri dönmüyor oyunun sonunda Giden gelmiyor, geri dönmüyor Hayat denilen şey bir ipin ucunda Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 aldın mı işaretimi sarmaşığım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.