Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 torunuma ablama Diloşuma Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 bu senin torunun gözü havada hakkattende, cuk oturmuş tebrik ediyorum bu smileyi... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 bu gıcığım bu nenem buda banya ısıtıcısı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 ona cuk oturan başka smileyler de var mesela gıs seni ben mi ağlattım.. iki misli ağlarım inanki.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 ay ay ay ay..canlarım benim.. pekala listemi açıklıyorum.. ayrık otum..; tatlı çileğim; sarmaşığım; düşündümde ayrık otuma şu da olabilirmiş Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 hahayt körler sağırlar birbirini ağırlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 bunlar siz... bu ben Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 bu ben bu zavallılarda siz Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 tamam o zaman ; bu ben.. bu da Frozen.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 bunlar siz bu da ben Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 onca işin arasında burdayım ama yoksunuz ortalarda.. hadi ama çıkıciim birazdan.. bu melek sensin sarmaşığım.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Bulamayacaksın Neden titrer aşk sesinde korkun nedir bir telaş ki yıldızlarda delicesine hayatın akıp gitmekte yarını kim bilebilir al beni vur sana sonra tüm kalkmışları devir hayatını bir daha bir daha eski bir gömleğin yakası gibi ters yüz çevir Aşk ah bir bilsen ki kaybettiğin de yerine koyamayacağın tek şeydir Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 geri sayım başladı bidenem.. son 10.. 9.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Daha daha nasılsın İğdem... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 valla iyiyiz çok şükür..siz nasılsınız inşallah.. gördüğüm kadarıyla köpüklerin içinde keyif yapmaktasın.. küvetin etrafında mumlar..fonda da hoş bi müzik varmı acaba..? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 onca işin arasında burdayım ama yoksunuz ortalarda.. hadi ama çıkıciim birazdan.. bu melek sensin sarmaşığım.. dimek önce melek oldum valla iyiyiz çok şükür..siz nasılsınız inşallah.. gördüğüm kadarıyla köpüklerin içinde keyif yapmaktasın.. küvetin etrafında mumlar..fonda da hoş bi müzik varmı acaba..? sonrada küvette keyif çatıyorum müzik olmazmı hiç... Emra Altuğ Su gibisin çalıyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 leylacım pek bi keyiflisin maşallah Allah daim etsin şekerim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 amin ablacım,sayende inşaallah, cümleten Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 cemil cümlemiz şekerim, sayende bende pek bi keyifliyim şuan ağzım kulaklarıma kadar geldi... ahanda böyle nasıl oldu bende anlamadım ama insanın ağzı kulaklarına geliyormuş bi fotoğraf çekilebilirmiyiz hazır ağzımda kulaklarımdayken Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 evet hatta benim ağzım kulaklarımdan hiç gitmedi öğlenden beri çekinelim ablacım,bi daha bulamayız,cheese de,yok deme,demene gerek yok zati Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 kocamış bunlar yaw sohbete bak Arada bir , bir yanım kaçsam diyor uzağa Katsam diyor önüme canımı yorganımı Arada bir bir yanım düşsem diyor tuzağa Geçsem dünyanın derdini varsam cennetime diyor Ama of öbür yanım var ya öbür yanım Amman öbür yanım cahil diğer yarım Kurtulmak kolay mı derdinden Sıyrılmak kolay mı derdinden Arada bir bir yanım yıksam diyor şu dağı Görsem diyor ardını yarimi yarınımı Arada bir bir yanım küstüm diyor o yana Senden dost olur mu korkarsan kaybettin diyor Arada bir bir yanım boşver diyor acıya Elbet diyor olacak derdi de dermanı da günün güzel geçsin şuh tombiliğim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.