Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 sen uyu bakalım gıcık biz sabahın köründe kalktık ütü yaptık Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 ya, ben de sabahın onbır buçuğunda kalktım,hatta sabah sabah kahvaltı bıle yaptım Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 aman hep buralarda ol, kaybolma bir yere, tamammı kardeşim benim... teşekkür ederim bidenem Leylam, mikropları imha etme girişimlerimiz devam ediyor... tamam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Kaan'ım, kardeşim seni çok seviyorum... Leylam, seni de çok seviyorum... Cadım seni heç sevmiyorum... sen ütü yaptın ben bütün gün neler yaptım biliyonmu canem, yarında çok işim var, perşembe dinlenicem, cuma yine yoğunum, tembel cadı, ne kadar yoğunum görüyünmu, arada sana laf bile yetiştiriyorum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 YENİLİŞ Açılmamış bir şarap şişesiydim Ki öyle kaldım Acımı köpürtmedim İçime sağdım Gözyaşlarımı göstermedim Ki sildim Özgürlüğüm beni tutsak düşürdü Başaramadım İçimde kara kara bulutlar sallandı Ki sallandılar Dışarı yağamadım Ve yenildim ve sustum Edip CANSEVER şair böyle demiş.. peki ya sen ne diyosun? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 sardunyam, tatlım iyileşmiş diye gördüm.... tekrar geçmiş olsun.geçsin bir daha gelmesin. dikkat et kendine Redblack canımsın, iyileştim ya, çok teşekkür ederim bidenem, sende iyimisin tatlım? YENİLİŞ Açılmamış bir şarap şişesiydim Ki öyle kaldım Acımı köpürtmedim İçime sağdım Gözyaşlarımı göstermedim Ki sildim Özgürlüğüm beni tutsak düşürdü Başaramadım İçimde kara kara bulutlar sallandı Ki sallandılar Dışarı yağamadım Ve yenildim ve sustum Edip CANSEVER şair böyle demiş.. peki ya sen ne diyosun? herkes kendi yaşadığını biliyor değil mi Diloşum, yenilmekte var bu hayatta, susmakta var, susarken konuşmak var... suskunken seni duyabilende var... mesela sen değil mi Diloşum, mesela ben susarken seni duyuyorum, beni duyuyorsun biliyorum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 senin için abla Canımsın, çok teşekkür ederim, özlemişim çiçeklerini... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 bir kez baksaydın gözlerime bir kez sordaydın yüreğime duyacaktın sevdamın serinliğini bir kez gitme deseydin bu şehirde ölmeyecektim... teşekkür ederim Suheda'cım varol Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Neden anlamaz insan yanındayken kıymetini Neden söylemez insan sevdiğine sevdiğini Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Gururun neye yarar ki yalnız kalmaktan başka Yarın çok geç olunca isyan etmek boşuna Hiddetin neye yarar ki yalnız kalmaktan başka Neden yar neden Bilinmez acı çekmeden Neden can neden Görülmez günü gelmeden Neden cimridir insan anlatırken minnetini Neden sabırsız insan gösterirken öfkesini Neden sevinir insan zafer kazandığında Kazanmak neye yarar ki kaybeden olduğunda Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Savaşlar neye yarar ki vakit kaybından başka Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 en az senin kalbin kadar güzel Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 en az senin kalbin kadar güzel senin kadarda zarif... çok iyisin, seni çok seviyorum... kardeşim benim, sen varya sen, çok başkasın... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 bende çaldım işte oh olsun ..kendi sayfama koyayımda gör sen Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 cicek hirhizinin papatyasi yokmus da.. kesinlikle calmadim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 cicek hirhizinin papatyasi yokmus da.. kesinlikle calmadim bi yerden gözüm ısırdı ama nirden, ya papatyalar açmaya başlamış Leylam, sayfamda eksikti hakkatten ne iyi yapmışsın canem ya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 teşekkür ederim bitanem kardeşim iyiki varsın... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Sardunyacığım nabersin ? kusura bakma ! ne zamandır sana birşeyler yazamadım senide baya özledim arkadaşım herşey nasip derlerya gerçekten doğru umarım iyisindir görşmek üzere ben geldin sen yoksun tüm güzel olan herşey seninle olsun Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Sardunyam,canım benim günaydın? Demek sen c.tesi günü Anıtkabir'deydin ..... Keşke bende olabilseydim.... Bende tv.den izledim bütün gün. hem izledim hem ağladım Yaaaa ! bazen düşünüyorumda verdiğim tepki normal mi yoksa ben mi fazla hassasım ? Ama oradaki o atmosfer duygulanılmayacak gibi değildi ki.... Valla iyiki gitmişsin. Alkışlarım sana Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Sevgili Redblack.. Umarım Sardunyam kendisinden önce sorunu yanıtlamama kızmayacaktır..hayır,sen tamamen normalsin...daha doğrusu Atamızın emaneti olan bu cennet vatan ve Cumhuriyet'i savunan bir Türk genci olarak olması gerektiği gibisin....o duyarlılıktasın..canım benim... Sardunyam..hoşgeldin.. yorgun ama mutlusun değil mi? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Sardunyacığım nabersin ?kusura bakma ! ne zamandır sana birşeyler yazamadım senide baya özledim arkadaşım herşey nasip derlerya gerçekten doğru umarım iyisindir görşmek üzere ben geldin sen yoksun tüm güzel olan herşey seninle olsun canım arkadaşım bende seni özlemişim, akşam görüşemedik üzüldüm, umarım sende iyisindir, seninde herşey gönlünce olsun... sevgiler... Sardunyam,canım benim günaydın? Demek sen c.tesi günü Anıtkabir'deydin ..... Keşke bende olabilseydim.... Bende tv.den izledim bütün gün. hem izledim hem ağladım Yaaaa ! bazen düşünüyorumda verdiğim tepki normal mi yoksa ben mi fazla hassasım ? Ama oradaki o atmosfer duygulanılmayacak gibi değildi ki.... Valla iyiki gitmişsin. Alkışlarım sana canım redblack'ım ne kadar güzel ifade etmişsin kendini, ve hiçte anormal değilsin, normal olanda bu... o duyguyu yaşayabilmek bir onur ne mutlu sana ki o onuru yaşıyorsun... dilerim gözyaşların her zaman bu duygu ile aksın... hep mutluluktan ve sevgiden duygulan ve o sebepten ağla... Allah acıdan ağlatmasın benim güzel kardeşimi... benimde alkışlarım sana Sevgili Redblack..Umarım Sardunyam kendisinden önce sorunu yanıtlamama kızmayacaktır..hayır,sen tamamen normalsin...daha doğrusu Atamızın emaneti olan bu cennet vatan ve Cumhuriyet'i savunan bir Türk genci olarak olması gerektiği gibisin....o duyarlılıktasın..canım benim... Sardunyam..hoşgeldin.. yorgun ama mutlusun değil mi? hoşbulduk bidenem, çok yoruldum ama o kadar mutlu oldum ki hepsine değdi... 36 saatten fazla uykusuz kaldım, kilometrelerce yürüdüm orada ki o atmosferi yaşadım, insanların birbirine nasıl sevgi ile yaklaştıklarını, elele, omuz omuza, evlerinde yaptıkları kekleri börekleri dostça paylaşmalarını yaşadım... yanımdakine sarıldım, elimdeki bayrakla gururlandım, Türk olduğum için, Atatürkçü olduğum için onur duydum... anlatılmaz bir duyguydu Allah nasip etti yaşadım... şükürler olsun... sen nasılsın bidenem, umarım sende iyisindir... görüşmek üzere iğdem, Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.