Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 ellerinden ellerim kayana kadar...sevdayı zorla bağrıma basarken.. hançeri gönlümü delene kadar... ayrılık denen meretten hıncımı alacakken... ÇOCUKLAR Sizin diye bildiğiniz evlatlar gerçekte sizin değildirler, Onlar kendilerini özleyen Hayat'ın oğulları ve kızlarıdırlar, Sizler aracılığıyla dünyaya gelmişlerdir ama sizden değildirler, Sizlerin yanındadırlar ama sizlerin malı değildirler, Onlara sevginizi verebilirsiniz ama düşüncelerinizi asla, Çünkü onların kendi düşünceleri vardır, Onların bedenlerini barındırabilirsiniz ama Ruhlarını asla, Çünkü onların Ruhları geleceğin sarayında oturur, Ve sizler düşlerinizde bile orayı ziyaret edemezsiniz, Kendinizi onlara benzetmeye çalışabilirsiniz, Ama onları kendinize benzetmeye çalışmayın hiç , Çünkü Hayat ne geriye gider ne de geçmişle ilgilenir, Sizler,evlatların birer canlı ok gibi fırlatıldıkları yaylarsınız, Yayı gerenin elinde seve seve bükülün, Çünkü oku atan O güç ,uzaklaşan okları sevdiği kadar, Elindeki sağlam yayı da sever .... Halil CİBRAN | naber ablam nasılsın iyisindir inşallah iyiyim kaancım sen nasılsın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 hala düşünüyormusun? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 aa neyi dusunuyor yahu,tahmin ettigim seyi olmasin.. nasilsin canim ablacigim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 aa neyi dusunuyor yahu,tahmin ettigim seyi olmasin.. valla şikerim benimde aklıma bişey geldi fekat omu değilmi bilemiyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 ya o dün akşam kabus gördü onu düşünüyor hala iyiyim leylam sen nasılsın Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Günaydın ablaların en güzeli ve bitanesi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 sana ikikere bbbbbbbbböööööööööööööööööööööööööööö Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 ya o dün akşam kabus gördü onu düşünüyor hala iyiyim leylam sen nasılsın biraz gec oldu ama iyi diyelim iyi olalim ablacim su kabusta kim vardi acep Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Günaydın ablaların en güzeli ve bitanesi iyi akşamlar kardeşim sana ikikere bbbbbbbbböööööööööööööööööööööööööööö sanada ceeeeeeeeeeeeeeeee biraz gec oldu ama iyi diyelim iyi olalim ablacim su kabusta kim vardi acep olsun, iyi ol gülüm, kabusu sorma bir ara anlatırız sanada öm den... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 geçiyordumm sana uğramadan gitmekk içime sinmedii.... bii merhaba diyim dedimm dee... MERHABA Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 hoşgelmiş benim meleğim ne iyi yapmışsın, uğramadan gitme olur mu? seni gördüğümde içime mutlu bir his doluyor Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 ahhh benim dee benimm dee sarıldımm sana sıkı sıkı Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 sardunyam nasılsın bakalım bu aralar bakıyorum keyifler yerine gelmiş ,sanırım. her zaman mutlu olman dileğimle kendine dikkat et.......! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 ahhh benim dee benimm dee sarıldımm sana sıkı sıkı bende sarılayım sık sıkı sardunyam nasılsın bakalım bu aralar bakıyorum keyifler yerine gelmiş ,sanırım. her zaman mutlu olman dileğimle kendine dikkat et.......! teşekkür ederim, sende kendine dikkat et murticim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 peki sen nasılsın canem sıyırmadın inşallah.. bak şimdide diyoki ...söyle buldunmu aradığın aşkı...söyle..yoksa yalnız mısın sen yine..benim gibi boynu bükük..gözü yaşlı tek başına... canemsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 ben yeni sıyırmadım canem, iyiyim, ilaçlarımı alıyorum doktor kendi halinde takıl dedi... sende benim canemsin, kim diiyor canem, ne iyi demiş o öyle? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 şarkıda diyor canem ...seninle tanıştığımda ilk yapacağım rock la tanışmanı sağlamak ....hepsiyle değilde sevdiklerimle... aman ihmal etme ilaçlarını...mazallah bulmuşken kaybetmeyelim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 kalbinin köyünde gözleme yapıyonmu canem, bak profiline yazmadım tıkanmayalım diye, canım köye gitmek istedi kıss, tereyağında yımırta yisek kişke... benim kalbim şeher oldu geçen seçimde, Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 benimkide bu seçimde inşallah valla ne güzel olurdu demi...ahh bak özendim şimdi..yanındada sucuk,domates,eritilmiş peynirde isterim tavada...gözlemede olsun sonra bizi orada bıraksınlar..kaldıramadıkları için yerimizden güzel olurdu ardındanda bi türk kahvesi...bi cigara...ohhh işte hayat.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 aman yarabbi, ne diyosun olmazmı? gidelim bir köye yerleşelim kendimiz gözleme yapalım, satıp parada kazanırız canem, gerçi yaptıklarımızın çoğunu kendimiz yerdik ama olsun... hadi sanada başbaş afiyet olsun, sıhhat olsun bideneme Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 herkes birşey alıp götürdü benden.. kimi umutlarımı.. kimi inançlarımı.. kimi en güzel duygularımı... sen.. başkalarına benzeme sakın! hep böyle kal.. hep böyle kal.. cana yakın.. özledim be sarmaşığım.. yoksa kendine başka bir iğde dalımı buldun,söyle.. itirafını beklemekteyim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 herkes birşey alıp götürdü benden..kimi umutlarımı.. kimi inançlarımı.. kimi en güzel duygularımı... sen.. başkalarına benzeme sakın! hep böyle kal.. hep böyle kal.. cana yakın.. özledim be sarmaşığım.. yoksa kendine başka bir iğde dalımı buldun,söyle.. itirafını beklemekteyim... nasıl yani diloşum, sen benden şüphe mi ediyorsun, sen bana güvenmiyormusun, ben seni nasıl unuturum ama şimdi ben yıkıldım diloşum... seni unutmam mümkünmü bidenem, hiç sevdiklerimi unutmam ben onlar beni unutsada... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Bırak ellerimi Üç satır yazacağım Üç satırda sen! ... Bırak gözlerimi Dört yana bakacağım Dört yanda sen! ... Bırak yüreğimi Bin kere seveceğim Bin kerede sen! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Bırak ellerimi Üç satır yazacağım Üç satırda sen! ... Bırak gözlerimi Dört yana bakacağım Dört yanda sen! ... Bırak yüreğimi Bin kere seveceğim Bin kerede sen! canım benim teşekkürler, bende katılıyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.