Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 de get portakallı kek isteriz grevdeyiz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 sen sevmezsin portakallı kek...ben kankama yolladım onu...c vitamini iyi gelir deyi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 o zaman kakaolu kek yapıver banada, benimde kakaoya ihtiyacım var, ne kadarda cimrisinnnnn Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 fırınım bozuk yoksam ni dimek Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 portakallı keki çamaşır makinasındamı pişirdin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 şimdi bozuldu canem ... sende inanmıyon aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 nedense hiç inandırıcı değil bu yanıt, yoksa inanmazmıyım Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Nafile ölebilirim herşeyimi götürebilirim bırakabilirim seni arkamda bir demet çiçekle ama nafile her yerde herşeyde sen ölüme bile düşer gölgen Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Hala bildiğin gibiyim Ne ağlamalarım bitti ne de iyi niyetim Hala sevdim mi deli deli Küstüm mü terkedecek kadar yürekli Hala dayanamam yolda gördüm mü muhtaç birilerini Seni silmedim bilirim geçmişim geleceğim Söylensem de hala pişmanlığım geçici benim Hala bildiğin gibiyim ya da aynı ben Sende ki gizliliğim. alıntı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Dil söylerse gönül susar, gönül susunca, dil zehir kusar. Söz dinleyen âlim, susan sâlim olur. Kimin azsa sözü, açılırmış kalb gözü. YÜREK SÜRGÜNÜ" YAZMAYA KARAR VERELİ DE, BAŞLAYALI DA GÜNLER OLDU. YASTIKTAN BAŞKASIYLA HEMHAL DEĞİLİM ARTIK. ANLATAMIYORUM; ANLATABİLSEM, BELKİ ANLAŞILACAK. FAKAT SANIRIM YİNE EN KÖTÜSÜ DE BU OLACAK. ANLAŞILMAMALI İNSAN, ANLATMAMALI KENDİNİ. YAVAŞ GİDİYOR, HIZLI YORULUYORUZ. AMA YAZMALIYIM ÇOK GEÇ OLMADAN YA DA ERKEN KALMAMALIYIM ONA. HANGİ YENİYLE KANDIRABİLİRİM KENDİMİ? BUNU DÜŞÜNMELİYİM. VE BEKLEMELİYİM. EN ÇOK DA BÖYLE ÖĞRENDİM SABRI. BENİ SINAYAN TANRI, SONUNDA SABRIMIN ÖDÜLÜNÜ DE İSTERİM. GİTMELİYİM. alıntı.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Nafile ölebilirim herşeyimi götürebilirim bırakabilirim seni arkamda bir demet çiçekle ama nafile her yerde herşeyde sen ölüme bile düşer gölgen Hala bildiğin gibiyimNe ağlamalarım bitti ne de iyi niyetim Hala sevdim mi deli deli Küstüm mü terkedecek kadar yürekli Hala dayanamam yolda gördüm mü muhtaç birilerini Seni silmedim bilirim geçmişim geleceğim Söylensem de hala pişmanlığım geçici benim Hala bildiğin gibiyim ya da aynı ben Sende ki gizliliğim. alıntı Dil söylerse gönül susar, gönül susunca, dil zehir kusar.Söz dinleyen âlim, susan sâlim olur. Kimin azsa sözü, açılırmış kalb gözü. YÜREK SÜRGÜNÜ" YAZMAYA KARAR VERELİ DE, BAŞLAYALI DA GÜNLER OLDU. YASTIKTAN BAŞKASIYLA HEMHAL DEĞİLİM ARTIK. ANLATAMIYORUM; ANLATABİLSEM, BELKİ ANLAŞILACAK. FAKAT SANIRIM YİNE EN KÖTÜSÜ DE BU OLACAK. ANLAŞILMAMALI İNSAN, ANLATMAMALI KENDİNİ. YAVAŞ GİDİYOR, HIZLI YORULUYORUZ. AMA YAZMALIYIM ÇOK GEÇ OLMADAN YA DA ERKEN KALMAMALIYIM ONA. HANGİ YENİYLE KANDIRABİLİRİM KENDİMİ? BUNU DÜŞÜNMELİYİM. VE BEKLEMELİYİM. EN ÇOK DA BÖYLE ÖĞRENDİM SABRI. BENİ SINAYAN TANRI, SONUNDA SABRIMIN ÖDÜLÜNÜ DE İSTERİM. GİTMELİYİM. alıntı.... :clover: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 şiirler beni biraz sarstı o bakımdan böyle yaptım hele son söz varya gitmeliyim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 bencede gitmelisin... :hug:cıvımak yok Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 ben cıvımam giderken senide götüreyimmi? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Demedim Ki Bu kenti sevdim dedim Benim olsun demedim ki Sevdim dedimse akşam kızıllığını Gönlüm gibi akıp giden şu çayı Şu ormanı şu denizi şu dağı Benim olsun demedim ki Vuruldumsa gözlerinin gül bahçesine Yürek çizen şimşeklerse kaçamak bakışları İşte buna sevmek derler dedimse Çattımsa acıların en güzeline Yedirdimse uykuları o tatlı kuşa Benim olsun demedim ki Bu akşam kankırmızı şarap istiyor canım Bu akşam dünyanın bütün şarkılarını Bu akşam dünyanın bütün özlemlerini Bu akşam beni yalnız bırakın Bu akşam yalnızca onu düşüneceğim Onu ve kendimi yalnızca Hasan Hüseyin Korkmazgil yok bırakmam kaçamazsın benden Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 götürme bence abla o başkasının kankası Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 yok götürecem kararlıyım Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 ellerinden ellerim kayana kadar... sevdayı zorla bağrıma basarken.. hançeri gönlümü delene kadar... ayrılık denen meretten hıncımı alacakken... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 ÇOCUKLAR Sizin diye bildiğiniz evlatlar gerçekte sizin değildirler, Onlar kendilerini özleyen Hayat'ın oğulları ve kızlarıdırlar, Sizler aracılığıyla dünyaya gelmişlerdir ama sizden değildirler, Sizlerin yanındadırlar ama sizlerin malı değildirler, Onlara sevginizi verebilirsiniz ama düşüncelerinizi asla, Çünkü onların kendi düşünceleri vardır, Onların bedenlerini barındırabilirsiniz ama Ruhlarını asla, Çünkü onların Ruhları geleceğin sarayında oturur, Ve sizler düşlerinizde bile orayı ziyaret edemezsiniz, Kendinizi onlara benzetmeye çalışabilirsiniz, Ama onları kendinize benzetmeye çalışmayın hiç , Çünkü Hayat ne geriye gider ne de geçmişle ilgilenir, Sizler,evlatların birer canlı ok gibi fırlatıldıkları yaylarsınız, Yayı gerenin elinde seve seve bükülün, Çünkü oku atan O güç ,uzaklaşan okları sevdiği kadar, Elindeki sağlam yayı da sever .... Halil CİBRAN | Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 naber ablam nasılsın iyisindir inşallah Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.