Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

hanı dugmeyı kapatınca aklımda,uyuyunca da ruyamda..benım de ruyalarıma gırıyorsunuz hem de cok sık..ve pek ruya goren bırı degilimdir :wub: ablacigim,canim nasilsin,gecmis olsun kiriliyor musun :(:huh: yeni yegenin de hayirli olsun,anali babali buyusun insallah :clover:

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
hanı dugmeyı kapatınca aklımda,uyuyunca da ruyamda..benım de ruyalarıma gırıyorsunuz hem de cok sık..ve pek ruya goren bırı degilimdir :wub: ablacigim,canim nasilsin,gecmis olsun kiriliyor musun :(:huh: yeni yegenin de hayirli olsun,anali babali buyusun insallah :clover:

sorma hala kırılıyorum bacaklarım öyle ağrıyor ki, :( penguen gibi yürüyorum :lol:

sağol meleğim, inşallah analı, babalı büyür, çok şekerdi çok...

demek sende rüyanda görüyorsun bizi, kıss benim tipim nasıl rüyanda, kime benziyorum ki, kral arthurun aşık olduğu sardunyaya mı benziyorum yuksam :P:wub:

tamam o zaman sabırsızlıkla bekliyorum o günü :w00t::P

sende kendine iyi bak ..! hayalet gibisin bir görünüp bir kayboluyorsun ...:)

ahanda karşılaştık, hayalet sensiz bikerem, eee daha daha nasılsın :)

Gönderi tarihi:

iyilik be sardunyacığım nasıl olayım idere ediyoruz :P

gel git çalış çabala işler işte :P:P:P umarım sende iyisindir.........!

seni görmak güzel...... :D

Gönderi tarihi:
:getlost::glare::closedeyes::huh::lol:

ne oldu gene şişmiş bu cadı -_-:unsure::sweatingbullets::P:lol:

iyilik be sardunyacığım nasıl olayım idere ediyoruz :P

gel git çalış çabala işler işte :P:P:P umarım sende iyisindir.........!

seni görmak güzel...... :D

dimek beni görmak güzel, seni görmak ta güzel :P

çalış, çalış boştur işin demiş atalarımız :lol:

Gönderi tarihi:
sorma hala kırılıyorum bacaklarım öyle ağrıyor ki, :( penguen gibi yürüyorum :lol:

sağol meleğim, inşallah analı, babalı büyür, çok şekerdi çok...

demek sende rüyanda görüyorsun bizi, kıss benim tipim nasıl rüyanda, kime benziyorum ki, kral arthurun aşık olduğu sardunyaya mı benziyorum yuksam :P:wub:

gecmis olsun ablacim,kendine dikkat et.. yegenleri bilmez miyim,hele de kimin yegeni,seker olacak elbet :wub:

ruyamda seninle..

:getlost::glare::closedeyes::huh::lol:

ve seninle.. ve diger dugme Dilosla sabaha kadar yazisiyorum,yazisiyorum..sabah kalktigimda geceyle gunduz yazilanlari karistirmakla beraber..pek uyumus gibi olmuyorum..ne ettiniz bana yaw :wub::hug:

Gönderi tarihi:
gısss gıcık..kim şişmiş :blink: gıcıksın sen gıcıksın gıcıksın gıcıksın... :glare: benide hasta edersin edersin ettin bile..ettin bile :angry2::w00t:

hatta ben uyuz mikrobu taşıyorum, uyuzda ederim :lol::P:wub:

ne oldu gene trip yapmışsın? :unsure::online2long::chris::stuart:

Gönderi tarihi:
gecmis olsun ablacim,kendine dikkat et.. yegenleri bilmez miyim,hele de kimin yegeni,seker olacak elbet :wub:

ruyamda seninle..

ve seninle.. ve diger dugme Dilosla sabaha kadar yazisiyorum,yazisiyorum..sabah kalktigimda geceyle gunduz yazilanlari karistirmakla beraber..pek uyumus gibi olmuyorum..ne ettiniz bana yaw :wub::hug:

o banada oluyor nenem hep uykusuz kalıyom ya :w00t:

hatta ben uyuz mikrobu taşıyorum, uyuzda ederim :lol::P:wub:

ne oldu gene trip yapmışsın? :unsure::online2long::chris::stuart:

bilmemmi... :huh: ben zati sırf karizmayım :closedeyes: ne oldu alışamadınmı :glare::w00t:

Gönderi tarihi:

alışmammı, bağımlılık bile yaptı, uyumadan önce bir dakika seni düşünüyorum kendime geliyorum cadım benim, safi karizma kankası kim? demi ama? karizmatik kankalar sizi... :hug:

gerçi benim karizmam yanında sizinki sönük kalır ama olsun, sizinkide idare eder :ermm::getlost::shifty:

Gönderi tarihi:
alışmammı, bağımlılık bile yaptı, uyumadan önce bir dakika seni düşünüyorum kendime geliyorum cadım benim, safi karizma kankası kim? demi ama? karizmatik kankalar sizi... :hug:

gerçi benim karizmam yanında sizinki sönük kalır ama olsun, sizinkide idare eder :ermm::getlost::shifty:

diymi ama kankam ve ben bideneyiz bu karizma fazlalığında... :closedeyes: ya senin için çok üzülüyom bende gıcığım...neyse bozmayayımda mutlu ol bari... :ermm::w00t::hug:

Gönderi tarihi:

ruyamda seninle..

canım benim, teşekkür ederim hapşırmayada başladım hadi gene kaptım şifayı :(:unsure:

gece ne yazdıklarını unutmada sabah anlatırsın bidenem, :wub: seni özleyeceğim... :clover::)

diymi ama kankam ve ben bideneyiz bu karizma fazlalığında... :closedeyes: ya senin için çok üzülüyom bende gıcığım...neyse bozmayayımda mutlu ol bari... :ermm::w00t::hug:

bitanede ne kelime, fevkaladenin fevkindesiniz siz...

bozamazkiiiiiiiiiiiii

karizmam tavan yaptı, borsa altüst oldu kısım -_-:P:wub:

Gönderi tarihi:
öyle yapayım demi, haklısın gerçi ayrılmak istemiyorum sizden ama leylacımda gidiyor zaten, sende git buralarda bizsiz kalma bitanem, senide özleyeceğim seviyorum kısım seni ben... :hug::flowers::wub:

tamam gidiyom zati...ben seni heç sevmiyom gıssss... :wub: iyi geceler... :hug:

Gönderi tarihi:

bende seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wub::hug:

iyi geceler canım tekrar iyiki doğdun, bu yıl en mutlu yılın olsun, ne dilersen o gerçek olsun bidenem, cadım, akıllım, fıstığım, rapunzelim, prensesim, fevkaladenin fevkim... :hug:

Gönderi tarihi:
ay bu ne güzel bişey, üşenmemişte neler hazırlamış kardeşim :hug::)

Ne demek ablacım lafımı olur :hug: bu aralar biraz koşuşturuyorum işlerim var yoksa daha neler hazırlarım ben ablama :)

Gönderi tarihi:

canımın çekirdeği :wub: ...annemin gençkızlık defterinden çok güzel bir şiir buldum senin için..hani bugün nostaljik şarkılar topicine döktürüyorsun ya birşeyler..sanırım bu şiir şu an tam da sana göre.. -_-

Bir Şarkı Ki

Modası geçmiş bir şarkı bilirim

Eski günlerin hatırasını taşır

O şarkı ki yalnız senin dudaklarına yaraşır

en ümitsiz ve yalnız gecelerimde

O şarkıyı söyler gibi olurum

O şarkı söylensin beş defa

Deli olurum!

Ah! Öylw bir şarkı ki

Hatıralar boyu geniş

Bir şarkı var ki vaktiyle

Dudaklardan düşmezmiş

Bir şarkı var ki unutulmuş

Yaşanmış gecelerin ötesinde

Benim için o şarkıyı söyle ne olur

Son nefesinde

Şimdi çok uzaklarda onu

Simsşyah rüzgarlar söylüyor

Şu mor dağların altında yar söylüyor

Elbet o şarkı gibi o da

Birgün unutulacaktır

Sesim güzel değil ki ben söyliyeyim

"Ömrüm seni sevmekle nihayet bulacaktır.."

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.