Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 kıskanmakta haksızmıyım gülizar bu dünyada bahtsız mıyım gülizar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 lalallalla larallallallalla ah kalbim,ben senden cok cektim soyle nedir bu halin, valla sen delisin,delisin olmaz ki boyle carpilmaz ki, cildirmissin sanki,vallahi delisin. ne olmus birden gorduysen onu, omrunde ilk gordugun erkek o mu? aman sus,sus duymasinlar sesini! gogsumden koparir,atarim seni delisin lalallalla larallallallalla bu kacinci sevgi,belki 45,50 ben bildim bileli kalbim sen delisin delisin. hic mi ders almazsin, bir an bos durmazsin, fikrimi sormazsin,vallahi delisin anlasildi,sen duruncaya dek, bu is hep boyle surup gidecek, ask her zaman bagrina sapli bir ok. senden bana hic rahat yuzu yok. delisin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 mersi şekerim... bak bak ne geliyor... bir garip yolcuyum hayat yolunda yolumu kaybetmiş perişanım ben mecnun misali gurbet ellerde ümitsiz sevginin kurbanıyım ben yalan dünya herşey bomboş hancı sarhoş, yolcu sarhoş Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 peki buyrun sibel can söylüyor limoniiiii senin sevdiğin hırkamı giydim senin geçtiğin yollardan geçtim senin bindiğin vapura bindim senin aldığın kitabı okudum durum vahim anladım.. benim senden bir ricam var hiç olmazsa gönlümü al umarım bu gurur sana yeter buda bişey mi de gül geç... ne acılar var hayatta buda bişey mi limoni, limoni aramız limonii bir orta şekerli bide böyle limoniii Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 gözlerim işkencede....heç sevmem ben bu şarkıyıda şarkıcıyıda... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 bunların içindeki tek olan sensin ablacım Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 AblaCIM benim İnanılmaz bir mutluluk var içimde abla İnanılmaz bir sevinç Gün doğuyor artık yüzüme Gülüyorum abla gülüyorum yarınlara Benim de artık topum olacak plastikten Kalemim, kağıdım, silgim Ben de artık koşacağım ablam ümitle yarınlara Okulum olacak gideceğim Önlüğüm var giyeceğim Ablam sen de gül benimle Meğer sesimizi duyan varmış yarınlarda... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Ablacım nerelerdesin özledik seni ama olmuyoki böyle Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 seni cok ozlemekle beraber,ustteki arkadasa katiliyorum,ama bu haric.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 seni cok ozlemekle beraber,ustteki arkadasa katiliyorum,ama bu haric.. ablacım elma dersem çık armut dersem çıkma Portakalll Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 gıcığım benim dimek karabatak olmaya özendin ha heç düşünme sen özleyenim merak edenim varmıdır deyi... gıcıksın işte Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 gıcığım benim dimek karabatak olmaya özendin ha heç düşünme sen özleyenim merak edenim varmıdır deyi... gıcıksın işte Kankam sanırım bilerek yapıyo ablam kendini özlettirme çabası içinde galiba Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin değerini bilmedim.. Özledim teninin kokusunu özledim Özledim sımsıcak nefesini özledim Özledim sohbetini o sesini özledim Gelmedin..gözbebeğim canyoldaşım gelmedin.. Sardunyam..ne sıktı canını ne oldu bilmiyorum..tek bilebildiğim senle konuşmak istediğim..ve bi şekilde seninde buna ihtiyaç duyduğun..lütfen içine kapanma...sende biliyorsun paylaşıldıkça azalıyor sıkıntılar...hep gülmek..şakımak için arkadaş olmadık birbirimizle..önemli olan böyle zamanlarda birbirimizin yanında olmak..bedenen değilse de ruhen..gel ve paylaşalım..lütfen canım...sensiz eksiğiz buralarda...çok özledim seni..çok.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 ben de bugun de senı gormeden konusmadan mı gidecegim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 ben heç özlemedim o gıcığı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Sensiz bir dünyadayım Gerçekten uzak bir rüyadayım Muhtacım.. Beni öldür öyle git Yaşamak için Senin sevgine muhtacım... Sardunyam Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 ABLA HAYAT DOLUSUN! Sevenlerin yüreğinde Sen,NAZLI BİR KUĞUSUN! Hem sevecan,hem neşeli Abla,HAYAT DOLUSUN! Sevdaları söyletensin Okuyunca dinletensin Yürekleri titretensin Abla,SEVGİ DOLUSUN! Dinleyeni ağlatırsın Yorumunla bağlatırsın Neşe olur,kaynatırsın Abla,HUZUR DOLUSUN! Kalbe sevgi dokursun Nefret nasıl sokulsun Yürekleri, Gönülleri, Sevdaları okursun.. Abla,HAYAT DOLUSUN! İnan,SEVGİ DOLUSUN! MUTLULUĞUN, MUTLULUĞUN YOLUSUN! . ABLA HAYAT DOLUSUN! ... NOT :Bu şiiri kendim yazmayıp bir yerden çalıntı yaptım. ama burada yazılanlar benim duygularımı kısmende olsa yansıtmaktadır.Abla ne olur dön artık diğerlerinin hatırı yok biliyorum ama benim hatırım için dön. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 ABLA HAYAT DOLUSUN! Sevenlerin yüreğinde Sen,NAZLI BİR KUĞUSUN! Hem sevecan,hem neşeli Abla,HAYAT DOLUSUN! Sevdaları söyletensin Okuyunca dinletensin Yürekleri titretensin Abla,SEVGİ DOLUSUN! Dinleyeni ağlatırsın Yorumunla bağlatırsın Neşe olur,kaynatırsın Abla,HUZUR DOLUSUN! Kalbe sevgi dokursun Nefret nasıl sokulsun Yürekleri, Gönülleri, Sevdaları okursun.. Abla,HAYAT DOLUSUN! İnan,SEVGİ DOLUSUN! MUTLULUĞUN, MUTLULUĞUN YOLUSUN! . ABLA HAYAT DOLUSUN! ... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 geldim yahu ne ettiniz buraları yıkılmadım ayaktayım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bunların içindeki tek olan sensin ablacım canımsın, çok teşekkür ederim birtanem tanerim kardeşim AblaCIM benim İnanılmaz bir mutluluk var içimde abla İnanılmaz bir sevinç Gün doğuyor artık yüzüme Gülüyorum abla gülüyorum yarınlara Benim de artık topum olacak plastikten Kalemim, kağıdım, silgim Ben de artık koşacağım ablam ümitle yarınlara Okulum olacak gideceğim Önlüğüm var giyeceğim Ablam sen de gül benimle Meğer sesimizi duyan varmış yarınlarda... sen çok tatlısın kaancım, çok teşekkür ederim mutlu ettin sağol kardeşim Ablacım nerelerdesin özledik seni ama olmuyoki böyle bende sizi özledim, frozen cadısı meraklanmış o kadar meraklanmış ki mesaj bilem atmış telefonuma seni cok ozlemekle beraber,ustteki arkadasa katiliyorum,ama bu haric.. bende özledim meleğim ablacım elma dersem çık armut dersem çıkma Portakalll bu durumda hem çıkıp hem çıkmamamlı lazım gıcığım benim dimek karabatak olmaya özendin ha heç düşünme sen özleyenim merak edenim varmıdır deyi... gıcıksın işte benden karabatak olmaz ki, kelaynak olur Kankam sanırım bilerek yapıyo ablam kendini özlettirme çabası içinde galiba he bilerek yapıyorum, denedim sizi Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadıSen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin değerini bilmedim.. Özledim teninin kokusunu özledim Özledim sımsıcak nefesini özledim Özledim sohbetini o sesini özledim Gelmedin..gözbebeğim canyoldaşım gelmedin.. Sardunyam..ne sıktı canını ne oldu bilmiyorum..tek bilebildiğim senle konuşmak istediğim..ve bi şekilde seninde buna ihtiyaç duyduğun..lütfen içine kapanma...sende biliyorsun paylaşıldıkça azalıyor sıkıntılar...hep gülmek..şakımak için arkadaş olmadık birbirimizle..önemli olan böyle zamanlarda birbirimizin yanında olmak..bedenen değilse de ruhen..gel ve paylaşalım..lütfen canım...sensiz eksiğiz buralarda...çok özledim seni..çok.. canımı neyin sıktığını anlatırım sana sonra, biliyorum bu dostluğun sadece gülmek için varolmadığını iyiki varsınız canımın içi, ben de bugun de senı gormeden konusmadan mı gidecegim bugün geldim leylacım, eğer gelirsen buradayım ben heç özlemedim o gıcığı biliyorum, onun için mesaj attın demi Sensiz bir dünyadayımGerçekten uzak bir rüyadayım Muhtacım.. Beni öldür öyle git Yaşamak için Senin sevgine muhtacım... Sardunyam alıştım sana bir tanem, ABLA HAYAT DOLUSUN! Sevenlerin yüreğinde Sen,NAZLI BİR KUĞUSUN! Hem sevecan,hem neşeli Abla,HAYAT DOLUSUN! Sevdaları söyletensin Okuyunca dinletensin Yürekleri titretensin Abla,SEVGİ DOLUSUN! Dinleyeni ağlatırsın Yorumunla bağlatırsın Neşe olur,kaynatırsın Abla,HUZUR DOLUSUN! Kalbe sevgi dokursun Nefret nasıl sokulsun Yürekleri, Gönülleri, Sevdaları okursun.. Abla,HAYAT DOLUSUN! İnan,SEVGİ DOLUSUN! MUTLULUĞUN, MUTLULUĞUN YOLUSUN! . ABLA HAYAT DOLUSUN! ... NOT :Bu şiiri kendim yazmayıp bir yerden çalıntı yaptım. ama burada yazılanlar benim duygularımı kısmende olsa yansıtmaktadır.Abla ne olur dön artık diğerlerinin hatırı yok biliyorum ama benim hatırım için dön. çalıntı malıntı, sen yazdın ya önemli olan da bu canımsın Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Ana canım ablam gelmiş abla çok özledim seni yaa bidaha böyle yapma olurmu bitanecik ablam benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 şimdi biraz işim var sonra gelirim yine bende özledim canım kardeşim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 şimdi biraz işim var sonra gelirim yine bende özledim canım kardeşim Tamam ablacım kendine iyi bak Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bir hafta uzatmadan akıllanıp gelmişsin bakıyom ben sana demedimmi seni kimse özlemedi biz böyle çok iyiyiz diye... dayanamadın demi gıcıksın kızım sennn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.