Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 canım başı bağlı küçüklük resmini gördün mü?..ayyy çok şikermişsin kız üyelerin küçüklük fotoğrafları topicine gel şikerim... görmezmiyim evin içinde gözlük takınmışım, kıss şaka bir yana evin içinde hala güneş gözlüğü taktığım ve resim çektirdiğim bir gerçek... güneş göslüğümü takıyorum resim çekiniyorum, ay çok görgüsüsüm yaww sizde beter bişiymişsiniz hane Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 görmezmiyim evin içinde gözlük takınmışım, kıss şaka bir yana evin içinde hala güneş gözlüğü taktığım ve resim çektirdiğim bir gerçek... güneş göslüğümü takıyorum resim çekiniyorum, ay çok görgüsüsüm yaww sizde beter bişiymişsiniz hane yerim ben senin gözlüğünü ...o ne kız evin içinde gözlük neyin ava mı atarsın sağa sola bu arada çıkıyorum ben..çıkmadan önce..belki unutmuşsundur..hatırlatayım dedim ;Seni seviyorum.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 canımsın, murathanı çok severim, çok teşekkür ederim meleğim sevdiğinii biliyordumm ablacımm sürpriz yapıyımm ablamı mutlu ediyimm dedimm... eyii yapmış mıyımm??? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 tamam bende dışarı çıkıyorum şimdi, elinin köründe buluşuruz, ben ordan kusur kalmıyım :w00t: hadi görüşürüz canem, frambuazlarını bitirme pastanın ben gelene kadar yolmiyim saçını başını gıcıkların gıcığı niye gelmedin....üşenmedim esprisi olsun deyi frambuazlı pasta bilem aldım... kekledin demi aklınca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 yerim ben senin gözlüğünü ...o ne kız evin içinde gözlük neyin ava mı atarsın sağa sola bu arada çıkıyorum ben..çıkmadan önce..belki unutmuşsundur..hatırlatayım dedim ;Seni seviyorum.. ava atarım bea, attırırım avalarımı unutmamıştım, bende seni seviyorum görüşmek üzere hayatım sevdiğinii biliyordumm ablacımm sürpriz yapıyımm ablamı mutlu ediyimm dedimm... eyii yapmış mıyımm??? eyi yapmışsın meleğim, nede güzel şiir eklermiş güzelim her zaman ekle kıss, şiir manyağı yap beni gıcıkların gıcığı niye gelmedin....üşenmedim esprisi olsun deyi frambuazlı pasta bilem aldım... kekledin demi aklınca sensin gıcık, susurluk tostçusunun orda çay içtim, bakındım, bütün mağazaları da gezdim, tenhaydı zaten, her gelenin suratına tuhaf tuhaf baktım beni deli sandılar, ben frambuazlı pasta yiyen bir rapunzel görmedim... sen gelmedin dimi? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 sensin gıcık, susurluk tostçusunun orda çay içtim, bakındım, bütün mağazaları da gezdim, tenhaydı zaten, her gelenin suratına tuhaf tuhaf baktım beni deli sandılar, ben frambuazlı pasta yiyen bir rapunzel görmedim... sen gelmedin dimi? aldım dedim yedim demedimki....ben aşşağıda börekçide çay içiyodum... onun çayı güzel çünkü....saçımda topluydu ....hadi sen beni göremedin yaşlı gözlerinle ...ben seni nasıl göremedim....tanırmıydım bilmiyorum ama geç bunları anam babam geç bunları... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 geç bunları tamam geç bakalım dur bakalım daha neler görecez ne arıyodun aşağıda, yukarıda yemek bölümüne gelsenede boyunu posunu göreydim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 dimek buluşamadınız ha belliydi zati...Frozen cadısı beleş yimek yedirir mi adama bir daha ki sefere yakalarınıza birer kırmızı gül takın ..yada bu çok banal derseniz..aynı kitabı alın elinize..bi işaret..bi imgeniz olsun canım..bunuda mı ben söylücem yani... hoş diyorum ya..ben ikinizide yüzünüzdeki iafededen tanırdım şüphesiz...herhangi başka bir unsur olmaksızın herneyse..bugün eski film müziklerine mi takılsak...mesela; dert bende..derman sende aşk bende ferman sende öldüren.güldüren hergün ağlatan kalp sende nerelerdeydin sevgilim? seni kadermi sakladı? yıllardır beklenen umut şimdi beni kucakladı... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 dudaklarımda arzu kollarımda yalnız sen sana bakan bir çift göz ben olayım sevgilim buluşamadık ya, gerçi hanım efendü ne saat ne de yer belirtti kanımca buluşmak taraftarı değildi... e malum karizmamı kıskandı tabi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 dudaklarımda arzu kollarımda yalnız sensana bakan bir çift göz ben olayım sevgilim buluşamadık ya, gerçi hanım efendü ne saat ne de yer belirtti kanımca buluşmak taraftarı değildi... e malum karizmamı kıskandı tabi ne zaman belli.. ne yer.. ama siz buluşmaya kalkıyosunuz öyle mi? hahahaha...siz beni öldürceksiniz valla... niysem..sebep senin dediğin şey tabiki bidenem ..karizma mevzuusu anlıyacağın... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 ne zaman belli.. ne yer.. ama siz buluşmaya kalkıyosunuz öyle mi? hahahaha...siz beni öldürceksiniz valla... niysem..sebep senin dediğin şey tabiki bidenem ..karizma mevzuusu anlıyacağın... evet biliyom, gerçi ben çok alalade gittim fesatlık etmesin diye ama en alalade halim bile yetmiştir kanımca Ufka uzanan yolu sana gelen yol sanıp, Kendime güldüğümü nerden bileceksin, Dün buzdan bir dağ iken hayaline aldanıp, Birden çözüldüğümü nerden bileceksin. Yılların arkasında biçare kaldığımı, Felekten neşe diye dertleri çaldığımı, Şu koskoca alemde yalnızmı kaldığımı, Nihayet öldüğümü nerden bileceksin, Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 evet biliyom, gerçi ben çok alalade gittim fesatlık etmesin diye ama en alalade halim bile yetmiştir kanımca Ufka uzanan yolu sana gelen yol sanıp, Kendime güldüğümü nerden bileceksin, Dün buzdan bir dağ iken hayaline aldanıp, Birden çözüldüğümü nerden bileceksin. Yılların arkasında biçare kaldığımı, Felekten neşe diye dertleri çaldığımı, Şu koskoca alemde yalnızmı kaldığımı, Nihayet öldüğümü nerden bileceksin, senin en alelade halin bile cadıyı sarsmıştır eminim...masalardan birinin arkasına saklanıp gözlüğünün üstünden seni kesmiş ve nefesi kesilmiştir tatlım bu şarkı sözümü ne kadar güzel sanki daha önce duymadım... gönlümde açmadan solan bir gülsün her zaman gamlıyım herzaman üzgün beklerim yolunu aylar boyunca yeterki gel bana senede bir gün.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 orhan gencebayın nereden bileceksin isimli şarkısı melodiside çok güzeldir... orhan gencebay şarkılarını severim... masaların birinde öyle bir tip gözüme takıldı aslında ama bozmayım dedim... canem buna bayılırsın eminim... hele melodisi... Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede Aşkların en güzelini Yalnız sende bulmustum Son defa seyredeyım O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çercevede Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 orhan gencebayın nereden bileceksin isimli şarkısı melodiside çok güzeldir... orhan gencebay şarkılarını severim... masaların birinde öyle bir tip gözüme takıldı aslında ama bozmayım dedim... canem buna bayılırsın eminim... hele melodisi... Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede Aşkların en güzelini Yalnız sende bulmustum Son defa seyredeyım O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çercevede aaa ne demek..kesinlikle bayılırım.. madem Orhan Gencebay seviyorsun bende bazı şarkılarını çok severim mesela bunu ; bir zamanlar benim sevgilimdin yanımdayken bile hasretimdin şimdi başka bir aşk buldun mutluluk senin olsun.. dertler benim çile benim umudum senin olsun... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 sevmek korkulu ruyam yalnizlik buyuk aci hangi kapiyi calsam karsimda buruk aci.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 sevmek korkulu ruyam yalnizlik buyuk acihangi kapiyi calsam karsimda buruk aci.. canım benim gurbet içimde bir ok herşey bana yabancı hayat öyle bir hanki acı içimde hancı... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 canım benim gurbet içimde bir ok herşey bana yabancı hayat öyle bir hanki acı içimde hancı... cinlayip durdun kulaklarimda suzulen yasim yanaklarimda bir sarki oldun dudaklarimda bir tanriyi bir de beni sakin unutma.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 aaa ne demek..kesinlikle bayılırım.. madem Orhan Gencebay seviyorsun bende bazı şarkılarını çok severim mesela bunu ; bir zamanlar benim sevgilimdin yanımdayken bile hasretimdin şimdi başka bir aşk buldun mutluluk senin olsun.. dertler benim çile benim umudum senin olsun... bende buna bayılırım sana gelen dertler benim mutluluk senin olsun... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 cinlayip durdun kulaklarimda suzulen yasim yanaklarimda bir sarki oldun dudaklarimda bir tanriyi bir de beni sakin unutma.. bir demet yasemen aşkımın tek hatırası bitmiyor ayrılık dinmiyor gönlümün hicran..hicran..hicran yarası... ağlasam inlesem silinmez bahtım karası bitmiyor ayrılık dinmiyor gönlümün hicran..hicran..hicran yarası... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 bende buna bayılırım sana gelen dertler benim mutluluk senin olsun... Yarabbim sen büyüksün Yarabbim sen görürsün Durdur geçen zamanı Kulların gülsün... Mevsim bahar olunca Aşk gönüle dolunca Sevenler kavuşunca Yaşamak ne güzel Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Dün akşam yolda gördüm, seni yıllardan sonra Bir yabancı gibiydin, dönüp bakmadın bana Bunu senden ummazdım, çok kırıldım ben sana Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı Ömrümü sana verdim, dönüp baksan ne vardı? Belki görmem bir daha, seni ömrüm boyunca Üzülüp ağlar mıydın, öldüğümü duyunca? Eline ne geçerdi, beni kabre koyunca? Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı Ömrümü sana verdim, dönüp baksan ne vardı? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Benden sorsan ummanlardır derdim Hani gözlerin var ya Bülbülleri susturup dinlerdim Tatlı sözlerin var ya Katmer katmer gül açar gönlümde Hani gülüşün var ya Daha mutlu olamam ömrümde Beni öpüşün var ya Senden başka, senden başka Gözüm görmez hiç kimseyi Senden başka, senden başka Duyamam ben hiç kimseyi Senden başka, senden başka Sevemem ben hiç kimseyi Senden başka, senden başka Olamam senden başkasıyla emmoğlu, :w00t: Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 ismin ne dedi soyleyiverdim Feride,Feride birden ona ben gonlumu verdim Feride,Feride Keske adimi bilmez olaydi, gozyaslarimi silmez olaydi.. birsey icime sinmiyor dert ustune dert dinmiyor kimse acimi bilmiyor Feridee,Feriideee Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.