Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 çalıkuşuda pek bi tombikmiş zor uçuyor.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 annem seni çokk seviyorum.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 çalıkuşuda pek bi tombikmiş zor uçuyor.... evet bu aralar çok abur cubur yemiş ama diyette şimdi annem seni çokk seviyorum.... bende seni çok seviyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 ablacım nasılsın bakalım safak abım nerde gıttımı uzakdoguya safak abıme selamımı soleyın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 ablacım nasılsın bakalımsafak abım nerde gıttımı uzakdoguya safak abıme selamımı soleyın ahmetcim hoşgeldin ya, nerelerdesin sen görüşemiyoruz şafak gitti singapurda phuket adasında tatilde kendileri bir hafta oldu gideli ayın 2 sinde gelecek ocak ayında okyanusta yüzmekte kendisi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 ablacıgım nasılsın..? Yollar ne kadar güzel olsa, Gece ne kadar serin olsa, Beden yorulur, Baş ağrısı yorulmaz. II Şimdi evime girsem bile Biraz sonra çıkabilirim Mademki bu esvaplarla ayakkaplar benim Ve madem ki sokaklar kimsenin değil. Orhan Velı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 ablacıgım nasılsın..? Yollar ne kadar güzel olsa, Gece ne kadar serin olsa, Beden yorulur, Baş ağrısı yorulmaz. II Şimdi evime girsem bile Biraz sonra çıkabilirim Mademki bu esvaplarla ayakkaplar benim Ve madem ki sokaklar kimsenin değil. Orhan Velı iyiyim canım ya sen? Hasret Şimdi tarlalarda güneş vardır, Karlar donmuştur otların uçlarında, Artık akşamları dinlenemem Başım avuçlarında. İçi korku dolu kış gecesi Hiç yatağın yok mu sıcak! Dağları dolduran kır çiçeği Hangi rüzgarlar seni koklayacak! Saçlarımı kesip rüzgara atacağım! Ta ki haber götürsün bir gün sana! İçimde bir şeytan var, diyor ki: Aklına ne gelirse yapsana. Ben bu şiiri yazdım atlı talimde Bulunduğum şehir İstanbul’du. Ağır ağır kar yağıyordu, Atımın yelesi bulut renginde. cahit külebi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gülüşün Eklenir Kimliğine Gün biter gülüşün kalır bende anılar gibi sürüklenir bulutlar Ömrümüz ayrılıklar toplamıdır yarım kalan bir şiir belki de Aykırı anlamlar arayıp durma güz biter sular köpürür de kapanmaz gülüşünün açtığı yara uçurum olur cellat olur her gece Her gece yeniden bir talan başlar acı ses olur, ses deli bir yağmur eski bir eylüle gireriz böylece Sığındığım her yer adınla anılır ben girerim, sokağı devriyeler basar bir de gülüşün eklenir kimliğime... Ahmet Telli Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 canım ablam nasılsın özledim seni karneler nasıldı gerçi iyidir sormaya gerek yok bu kadar özverili bir anne varken sorulur mu neyse canım öpüyorum seni sevgiler cennet yüreklimmmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 diloşum, yumotem sağolun bende sizi özledim yumotem, karneler çok güzeldi Efe'nin 1. sınıf hepsi 5, Nisa'nın 4. sınıf takdirname aldı, notları 5 ve teşekkür ederim iltifatın için bütün gayretim ve umudum onlar için... sen de iyisindir inşallah canım çalıkuşum öpüyorum sizi... sizin için: Hep karanlık hep karanlık Yeter artık yeter Bir avuç kar beyazı Bir adım yol bana Bir nefes ver Bir fısılda Dağlar duvar olsa önüme Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar İpe götürseler bir kuş uçur yeter Bir küçük pencere Bir aydınlık bana Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 senin bana "iğde dalım"..benimse sana "sarmaşığım" dediğim bu günlerde Aziz Nesin'in Badem Ağacı şiiri uygun düşer ikimize diye düşündüm...ikimize uygun düşen o kadar çok şey var ki...hangisini yazsam ki?...aman sarmaşığım iyi sarıl dallarıma..kaybolmayalım.. BADEM AĞACI Sen ağaçların aptalı Ben insanların Seni kandırır havalar Beni sevdalar Bir ılıman hava esmeye görsün Düşünmeden gelecek karakış.. Acarsın çiçeklerini .. Bense hayra yorarım gördüğüm düşü… Bir güler yüz bir tatlı söz.. Açarım yüreğimi hemen Yemişe durmadan çarpar seni karayel Beni karasevda Hem de bilerek kandırıldığımızı Kaçıncı kez bağlanmışız bir olmaza Koş desinler bize şaşkın Sonu gelmese de hiç bir aşkın Açalım yine de çiçeklerimizi Senden yanayım arkadaşım Havanı bulunca aç çiçeklerini Nasıl açıyorsam yüreğimi Belki bu kez kış olmaz Bakarsın sevdan düş olmaz Nasıl vermişsem kendimi son sevdama Vur kendini sen de bu güzel havaya AZİZ NESİN Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 ayyy iğne dalıyla sarsakışık'ın bu sevgi gösterileri beni öldürecek şaka bir yana dostluğunuz gözlerimi yaşartıyor.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 senin bana "iğde dalım"..benimse sana "sarmaşığım" dediğim bu günlerde Aziz Nesin'in Badem Ağacı şiiri uygun düşer ikimize diye düşündüm...ikimize uygun düşen o kadar çok şey var ki...hangisini yazsam ki?...aman sarmaşığım iyi sarıl dallarıma..kaybolmayalım.. BADEM AĞACI Sen ağaçların aptalı Ben insanların Seni kandırır havalar Beni sevdalar Bir ılıman hava esmeye görsün Düşünmeden gelecek karakış.. Acarsın çiçeklerini .. Bense hayra yorarım gördüğüm düşü… Bir güler yüz bir tatlı söz.. Açarım yüreğimi hemen Yemişe durmadan çarpar seni karayel Beni karasevda Hem de bilerek kandırıldığımızı Kaçıncı kez bağlanmışız bir olmaza Koş desinler bize şaşkın Sonu gelmese de hiç bir aşkın Açalım yine de çiçeklerimizi Senden yanayım arkadaşım Havanı bulunca aç çiçeklerini Nasıl açıyorsam yüreğimi Belki bu kez kış olmaz Bakarsın sevdan düş olmaz Nasıl vermişsem kendimi son sevdama Vur kendini sen de bu güzel havaya AZİZ NESİN kaybolmam ben seninle, senide kaybetmem elimden geldiğince şiir çok çok güzel ve tam süper uydu bize ayyy iğne dalıyla sarsakışık'ın bu sevgi gösterileri beni öldürecek şaka bir yana dostluğunuz gözlerimi yaşartıyor.... sende çınarımızsın kısım köklü, dayanıklı, sert ÇINARIM... biz seni kendimizden ayrı tutmadık hiç sende bizi tutma Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 ayyy iğne dalıyla sarsakışık'ın bu sevgi gösterileri beni öldürecek şaka bir yana dostluğunuz gözlerimi yaşartıyor.... ay hahahahhahahahahahah ...iğne dalı ve sarsakışık ha ay çatlıyciiim gülmekten... bu kıskançlık senin yaratıcılık potansiyelini körüklüyo şikerim..süpersin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 kaybolmam ben seninle, senide kaybetmem elimden geldiğince şiir çok çok güzel ve tam süper uydu bize sevdiğine sevindim güzel sarmaşığım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Yarıda kalmış aşklarının hesapları içinde Denizlere açıldı içimizden biri Niçin gittiğini söylemeden. Doyulmamış arzularla doluydu yelkenleri. Yıpranmış kelimelerin verdiği güvenden. Bulacak sanıyordu yenilikleri. Her an bir yeni su vardı, Her yeni suda bir yeni an. Deniz, dalgalarıyla gösteriyordu dışından Yaşananla düşünülenler arasındaki farkı. Bitmiyordu köpüklerle renkler Bir başka damlada, bir başka ışıkta başlamadan. Gözlerinin önünde bir oyun, ardında bir oyun. Dışında ne varsa yeni, ne varsa gerçek. Yeni manzaralarla gelen yeni duygular Hani, eski kelimelerle olmasa İnsanın ömrünce devam edecek. Gözlerinin önünde bir oyun, ardında bir oyun. Anladı,ölmekle yaşamanın birleştiği noktada Yeni rüzgarlarla esen yeni korkulara Yeniliklerini bağışlamayan kelimelerin Nasıl düşman sığınaklar halinde direndiğini. Anladı, bütün olmuşlarla olanların Ve bütün olacakların O kelimelerin içinde Kendisine varmadan eskidiği ablama Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 sende çınarımızsın kısım köklü, dayanıklı, sert ÇINARIM... biz seni kendimizden ayrı tutmadık hiç sende bizi tutma tutarım ben tekim yaw eşim benzerim yok ay hahahahhahahahahahah ...iğne dalı ve sarsakışık ha ay çatlıyciiim gülmekten...bu kıskançlık senin yaratıcılık potansiyelini körüklüyo şikerim..süpersin ne kıskançlığı ya ben sana demedimmi sardunyamla sen çok iyi dost olursunuz deyi.... alla alla sen kendini benle karıştırmayasın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Sardunyacığım naber ? Nasılsın görüşmayeli .bu aralar pek giremiyorum. gece kuşu oldum ? senide görmeyeli öslemisim bir ara fırsat olursa sohbet edelim vaktin olursa kendine iyi bak ! neyse sende baya meşgulsün ! görüşmek üzere .....!!! Seni görmek güzel ................... Sonsuz Fırtınanın Ortasında Sonsuz fırtınanın ortasında sallanan tek yapraktım. Güçlüydüm, fırtınanın tam ortasındaydım. İçim coşkundu, içim sevinç dolu... Cesurdum, düşünemediğim kadar. Oradaydım, fırtınanın tam ortasında... Bir zaman sonra fırtına dindi. Hala oradaydım, karşı koyacak güce sahiptim ve ayakta kalmıştım. Derken bir başka gün, Kırıldım. Fırtına yoktu. Bilakis, hafif ve serin bir rüzgardı öldüren. Beni almasını, götürmesini o kadar istemiştim ki, beni aldı, götürdü. Pınar Ulusoy Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 BEYİN FUARI Amerika'da bir beyin fuarı açılmış. Burada ünlülerin beyinleri kavanoz içinde sergilenip kavanozun üzerine fiyatları yazılıymış. Amerikalı bir aile bu fuarı gezerlerken garip bir şey farketmişler ve danışmaya gidip demişlerki: -Efendim... Her şey mükemmel Einstein'in beyni on bin dolar..güzel.. George Washington 'un beynini de yirmi bin dolara kavanoz içinde satıyorsunuz... Bunlar meşhur insanlar, fakat yüzbin dolarlık bir beyin gördük. Bu kişiyi daha önce hiç duymamıştık. Meşhur olduğunu da pek sanmıyoruz. Niye yüz bin dolar. Üzerinde şöyle bir yazı vardı. "Türkiye'nin Karadeniz Bölgesinden TEMEL" kim bu?. Ve niye bu kadar pahalı? Görevli cevap vermiş. -Efendim. Bu beyinlerden yüz tanesini kesiyoruz ancak bir tanesi dolu çıkıyorda ondan. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 tutarım ben tekim yaw eşim benzerim yok ne kıskançlığı ya ben sana demedimmi sardunyamla sen çok iyi dost olursunuz deyi.... alla alla sen kendini benle karıştırmayasın kıskançlık mı? öyle bir duyguyla hiç tanışmadım nasıl bişey ki? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 YA EVDE YOKSAN Aşkınla ne garip hallere düştüm. Her şeyim tamam da bir sendin noksan, Yağmur taş demeden yollara düştüm. İçim ürperiyor ,ya evde yoksan . Elbisem gündelik,pabucum delik, Haberin olsa da sobayı yaksan. Yağmur iliğime geçti üstelik, İçim ürperiyor ,ya evde yoksan . Bakkala gitmeme lüzum kalmasa, Durumu anlardın,takvime baksan, Allah vere misafirin olmasa, İçim ürperiyor ,ya evde yoksan . Kıvırcık marulun vardır inşallah, Bir salata yapsan,bol limon sıksan, Senin de iştahın iyi maşallah, İçim ürperiyor ,ya evde yoksan . Sabahlara kadar içsek,semirsek, Ne ben işe gitsem,ne sen ayıksan, Derin bir uykunu içine düşsek, İçim ürperiyor ,ya evde yoksan . Ne kadar üşüdüm,nasıl acıktım, İlk önce sıcacık banyoya soksan, Sanırsın şu anda denizden çıktım, İçim ürperiyor ,ya evde yoksan . Yanlış mı aklım da kaldı acaba? Muhabbet sokağı numara doksan, Boşa mı gidecek ,bu kadar çaba, İçim ürperiyor ,ya evde yoksan . Ya yolu kaybettim,ya ben kayboldum, Ne olur bir yerden karşıma çıksan, Tepeden tırnağa sırılsıklamım, İçim ürperiyor ,ya evde yoksan . CEMAL SAFİ ...bize uyarlarsak; ben iğne dalın,sen sarsakışığım... çok çiçekler gördüm..bir sana alışığım.. dilim neler söylüyo,yoksa manyamışmıyım? içim ürperiyor,ya forumda yoksan... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 ...bize uyarlarsak; ben iğne dalın,sen sarsakışığım... çok çiçekler gördüm..bir sana alışığım.. dilim neler söylüyo,yoksa manyamışmıyım? içim ürperiyor,ya forumda yoksan... bu nasil bir yetenek Diloscum,cok guzel.. Bitkisel dostluk,ya da bitki kardesligi mi..?Tabi cimar agacini da kasdetmekteyim Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl Sana insanı anlatır Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu Bütün dünya günahkar Masum değiliz hiçbirimiz Masum değiliz hiçbirimiz.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Hasretinden yandi gönlüm Yandi yandi söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi simdi gönlüm Aramizda karli daglar Gözlerimde kanli yaslar Hasretin bagrimi daglar (bagrimda kislar) Basa geldi olmaz isler Yoklugundan öldü gönlüm Gelecektin gelmez oldun Halimi hiç sormaz oldun Yaralarimi sarmaz oldun Yoklugundan öldü gönlüm Aramizda karli daglar Gözlerimde kanli yaslar Hasretin bagrimi daglar (bagrimda kislar) Basa geldi olmaz isler Yoklugundan öldü gönlüm ablacım nasılsın özledim seni knuşmayı dertleşmeyi seni seviyorum cennet yüreklim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 ♥ Rüzgarın kemanını çaldığı,damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıpta keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun. sardunyam...kız sen ne zaman tepeme çıktın ♥ Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar.güneş yanlız olsada etrafa ışık saçar.üzülme doğruların kaderidir yanlızlık,kargalar sürüyle,kartallar yanlız uçar... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 canımmm... çoktandır görüşemiyos ablacımm... ösledimm senii.. ÖLÜMLÜ AKARSU Aktığı her yere, Kırgınlığını götüren bir akarsuyum… Ellerine saçıldım… Yüzüne çarpılmak için… Ayaklarının arasından geçerek, Su diyen çocuklarına yetişen akarsuyum… Nice denizlerde kendimi gizledim, Kızaran yüzümü saklamak için… Önündeki bentlerden aşamayan, Asırlık taşları eriten, Doğumundan çok denize öldüğü yer önemli olan, kıvrımlı bir coğrafyayım… Bir ders kitabında ölmeden önce, son isteğim tenine dolanmak, her bir hücrendeki acıyı yıkamak… Volkan İPEK Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.