Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 onu kalbinde taşıyorsun ne güzel peki ya ben...ben... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 illaki düşerim dimi.. bak ben sana bir filimde dinlediğim kızın kardeşine okuduğu şiiri yazıyorum...bir ablama birde sana gelsin... Kalbini yanımda taşıyorum Seni kalbimde taşıyorum Ve hiç şüphem yokki nereye gidersem gideyim Sen de benimle geliyorsun Ve bir başıma yaptığım herşeyi aslında Sen de benimle yapıyorsun Kaderden korkmuyorum Çünkü sen benim kaderimsin Dünyayı istemem Çünkü güzelim Benim dünyam sensin Gerçeğimsin... İşte kimsenin bilmediği derin sırrım İşte köklerin kökü, göklerin göğü Ve hayat denen gökler ve kökler Ruhun alabileceğinden daha çok büyüyebilen Aklın saklayabileceğinden Bu yıldızları birbirinden ayrı tutabilen mucize Kalbini yanımda taşıyorum ve seni kalbimde taşıyorum... EE Cummings ayyy canım beni kalbinde taşırken zorlanıyormusun bacım onu kalbinde taşıyorsun ne güzel peki ya ben...ben... diloşum illaki senide taşır bu cadı baksana deli kuvveti var hatunda Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ablacım ses verem dedim yoktun mesajını aldım bitanem iyiyim şeker ablacım daha da iyi olucam inşallah seni çok şeviyorummmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ahh canım bende seni seviyorum iyi olmana çok sevindim daha da iyi olacaksın Allah'ın izniyle birtanem hoşgeldin sefalar getirdin meleğim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Sardunyacığım nasılsın ! bu aralar pek denk gelemiyoruz kendine iyi bak ! herşey gönlünce olsun ! YAPMA KALBİM NEDENDİR BU ÖZLEM BİLMİYORUM!.. YAPMA KALBİM ZATEN SEVEMİYORUM.. HAYATIN GÜZELLİKLERİNDEN BANA GETİRDİKLERİNDEN TAT ALAMIYORUM.. İNSANLAR HEP AŞKIN PEŞİNDEN KOŞAR YA NEDENDİR ANLAMIYORUM.. YA BENİM KALBİM TAŞLARLA ÖRTÜLÜ YA DA ETRAFIM TAŞLARLA ÖRTÜLÜ VE BEN HİÇBİRŞEY GÖREMİYOR,ANLAMIYOR,TADAMIYORUM.. YAPMA KALBİM ONSUZ YAŞAYAMIYORUM.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 - İki şey, seni 'vasıflı insan 'yapar: 1- İradeye hakim olmak 2- Uyumlu olmak. - İki şey, seni geri bırakır: 1- Kararsızlık 2- Cesaretsizlik. - İki şey, senin ömür boyu boşa kürek çekmemeni sağlar: 1- Baskın yeteneği bulmak 2- Cidden sevdiğin işi yapmak. - İki şey, başarının sırrıdır: 1- Ustalardan ustalığı öğrenmek 2- Kendini güncellemek. - İki şey, başarıyı mutlulukla beraber yakalamanın sırrıdır: 1- Niyetin saf (halis) olması 2- Ruhsal farkındalık. - İki şey, seni milyonlarca insandan ayırır: 1- Problemin değil çözümün parçası olmak 2- Hayata ve herşeye yeni (özgün, farklı) bakış açısıyla yaklaşabilmek. - İki şey 'kalitesiz insan'ın özelliğidir: 1- Şikayetçilik 2- Gıybet, dedikodu. - İki şey, yanlış yapmanı engeller: 1- Şahıs ve olayları akıl ve kalp süzgecinden geçirmek 2- Kul hakkından korkmak. - İki şey seni gözden düşürür: 1- Laf kalabalığı 2- Kendini övme, vazgeçilmez gösterme. HAYATTA KENDİNE HANGİSİNİ YAKIŞTIRIYORSAN ONU YAP.. AMA UNUTMA Kİ BU DÜNYANIN TEKRARI YOK.. paylaşmak istedimm...kendine iyi bak... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 teşekkür ederim canım kulağımıza küpe yapalım. murticim denk gelemiyoruz hakkatten neyse gönüller bir olsun arkadaşım sende kendine iyi bak... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 ne güzel çiçekler kasımpatımı onlar teşekkür ederim lilacım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 ne güzel çiçekler kasımpatımı onlar teşekkür ederim lilacım İngilizcede Gerbera Daisy olarak geçiyor ama türkçesini bilmiyorum,bir tür papatya yani Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 teşekkür ederim canım papatyalar da senin kadar güzel Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 onu kalbinde taşıyorsun ne güzel peki ya ben...ben... senide taşırım..nolcek... ya..diloşum hımmmm şey kaç kiloydun sorması garip ayyy canım beni kalbinde taşırken zorlanıyormusun bacım diloşum illaki senide taşır bu cadı baksana deli kuvveti var hatunda artık zorleniyom ...azcık zayıflayıver.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 senide taşırım..nolcek... ya..diloşum hımmmm şey kaç kiloydun sorması garip artık zorleniyom ...azcık zayıflayıver.. zordur beni taşımak başarabilecekmisin? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 bide nazlanmasalar öfff öfffff Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Bir sancaktır bakışları sevgilinin Düşmana kaptırılmaz Yere düşürülmez Bu sancağı bu gece göğsüme dikiyorum sevgilim! Dikkat! Acı sonsuzluğunu, Buğulu kalp oyunlarından temin eder... Küçük İskender inanılır gibi diil...Küçük Emrah bile büyüdü...gelgelelim bu İskender olayını aklım bitürlü almıyor Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 bide nazlanmasalar öfff öfffff naz...bilmem..bana yakıştığı söylenir Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 kandırmışlar seni canem malesef üstünde durmuyor.. ben öldüm dimi diloş Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 kandırmışlar seni canem malesef üstünde durmuyor.. ben öldüm dimi diloş haahahaahahahahaha.... akıllı kızdı vesselam... sonunu bile bildi bu sana attığım son kahkaham olucak...zira birazdan başka birşey atıcam... güle güle canım..sevmiştim seni... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 vıııdııı vıııddııııı vüüüdüüüü vüüüdüüüü uzun ettin be diloş azcık susta at bakalım atabilicenmi vvvvvvvvvvıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ısssssskkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tekgözlü silahşör nolcek.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 tek gözümle haklıyorum seni naber?? ya çift gözlü olsaydım...olucakları bir düşün istersen... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Anne Kan ter içinde gece Kan ter içinde her yanım Her yanım bu gece vurgun içinde Kurşun yemişim, sürgün yemişim Bu sana ilk gelişim Vur emriyle düşmüşüm kapına Düşmüşüm kucağına, bu yara sıcak ana Yok elimde bir demet menekşe Yok elimde sevdiğin gül şekeri Yok işte sana bir şey Bilmem ki ne demeli Bir tek ağır yaralı özlemim Ve birtek gözlerine sürdüğün gözlerim Anne benim, aç kapıyı Oğulcuğun, küçük tavşanın, körolmayasıcağın Ölmeyesin, bitmeyesin Yürekyarısı gitmeyesin dediğin Anne benim, aç kapıyı İşte geldim, işte bu sana ilk gelişim Hep senin için gökyüzünde bir evimiz olsun isterdim Hep senin için bulutları isterdim Ellerimi açtırıp dua ettirirken O küçük evimizde sokulurken göğsüne her gece Hani her gece sorduğumda Anne babam nerde Nerde kuşların dilinden anlayan adam Ve menekşelerle konuşan adam Nerde anne Ve sen bastırıp bağrının kızılca kıyametine acını ablacım anı defterinde bir şiirin olsun istedim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 kaancım çok teşekkür ederim çok anlamlı bir şiir çok sevdim emeklerine sağlık kardeşim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Sardunyam...??? dün sana yazmış olduğum Küçük İskender-napıyım adı böyle -'in şiirini beğenmedin mi yoksa yoksa..yoksa..sen artık... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 beğendim diloşum neden beğenmeyeyim küçük iskendere hastayım zaten yoksa yoksa ne? benden şüpheleniyor musun? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 beğendim diloşum neden beğenmeyeyim küçük iskendere hastayım zaten yoksa yoksa ne? benden şüpheleniyor musun? senden şüphelenmek mi? asla!!! komiklik olsun diye şeetmiştim de Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.