Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

aşk olsun sardunyam bak sende kırdın kalbimi :crying: ben hiç öyle şeyler yaparmıyım.. :crying:

hem kendin şikayet ediyon diloşu hemde benim üstüme atıyon pes doğrusu :shifty: diycek söz bırakmıyorsun bana :blush::whistling::w00t:

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
yakin arkadas ?:unsure: tilifonu tabe acmam,kendi kendini acsin canim. :w00t: silahsor dilosum kiyamaz bana yahu,kiymazsin de mi dilos? :unsure::hug:

kendikendini açabilecek güçteydi ama sanırsam pencereden fırlatılıvermiş :getlost: ajanlarım :shaun: bulup resmini çekmişler tilifonun... :w00t:

valla leyla kardeş ben sana söyliyim bu diloşa :chris: güven olmaz valla sen bilirsin... :shifty:B)

Gönderi tarihi:
aşk olsun sardunyam bak sende kırdın kalbimi :crying: ben hiç öyle şeyler yaparmıyım.. :crying:

hem kendin şikayet ediyon diloşu hemde benim üstüme atıyon pes doğrusu :shifty: diycek söz bırakmıyorsun bana :blush::whistling::w00t:

benmiiiiiiiii abooooooooooo yalançının bu kadarınıda görmemiştim

kıss diloş inanma sen bu çınara, yıkıldı bu çınar biz bundan 12 kişilik yemek takımı yapalım bari :chris::stuart::unsure::P

Gönderi tarihi:

Sardunyam beni şikayet mi ediyo..hemde sana??? :w00t:

Gönderi tarihi:
yakin arkadas ?:unsure: tilifonu tabe acmam,kendi kendini acsin canim. :w00t: silahsor dilosum kiyamaz bana yahu,kiymazsin de mi dilos? :unsure::hug:

bak..Leylacım ne de güzel tanımış beni...kıyamam ona tabi :hug: ben kıyacağım şeyi bilirim...Sardunyamında dediği gibi şu ara bozucu Çınar'dan 78 parça yemek takımı oluşturcam mesela :chris::shifty::lol:

Gönderi tarihi:

bunlar toplucanan kuyumu kazıyorlar :shocked: benim kibim bir fevkaladenin fevkinde bir zatı muhtereme bu revamı cancağızım.. :closedeyes:

her şeyin bir şeyi var diymi ama :blush:

ben gidiyom küstüm küstümmmmm daha sizinle oynamam küstüm küstüm oyyyyyyyyyy :w00t:

Gönderi tarihi:
valla leyla kardeş ben sana söyliyim bu diloşa :chris: güven olmaz valla sen bilirsin... :shifty:B)

neyse...yerin kaliteliymiş güzel bir takım olcek senden :w00t: herkeşler görüyor kimin güvenilmez olduğunu...öte yandan benim senden sıtkım sıyrıldı...şimdi senden tabak neyim olcek ya..sen cana gelip hareketlenir...kaynar çorbayı üstüme fırlatırsın...maazallah...hem güvenilmez...hem tehlikeli...dur ben bundan yakıcak yapıyım en iyisi :chris::w00t::lol:

Gönderi tarihi:
ablacım bayramın kutlu olsun.sevdıklerınle beraber mutlu yılllar gecırmen dılegımle :clover:

sanada jön kardeşim iyi seneler :clover:

yemek takimi demisken bisey soyleyebilir miyim?

haydi sor sor sor :stuart:

bunlar toplucanan kuyumu kazıyorlar :shocked: benim kibim bir fevkaladenin fevkinde bir zatı muhtereme bu revamı cancağızım.. :closedeyes:

her şeyin bir şeyi var diymi ama :blush:

ben gidiyom küstüm küstümmmmm daha sizinle oynamam küstüm küstüm oyyyyyyyyyy :w00t:

kime küstün muhtemelen bana değildir

bende gidiyorum hepinize küstüm

tavşanada küstüm dağada küstüm haberleri olsun :P:wub:

Gönderi tarihi:

kusmeyin gitmeyin once ben gitcem :w00t:

su saatte aksama resmi bi kac misafirin yemege gelecek oldugunu ogrenseniz, ne ederdiniz? herkes bisey soylese menu tamamlanir :thumbsup::laughing: (tabi oncelikle forumdan cikardim diceksiniz)

Gönderi tarihi:
kusmeyin gitmeyin once ben gitcem :w00t:

su saatte aksama resmi bi kac misafirin yemege gelecek oldugunu ogrenseniz, ne ederdiniz? herkes bisey soylese menu tamamlanir :thumbsup::laughing: (tabi oncelikle forumdan cikardim diceksiniz)

zannımca şu an böylesi bi emri vakinin içinde bulunuyosun...hımmm...şöyle pratik ama şık...

-domates çorbası

-tavuk baget(tabi ki güzel bir sosla marine edilmiş)

-pirinç pilav

-mantar ızgara

-kereviz veya havuç salatası(sarımsaklı yoğurtlu sosla)

-mevsim salata

benden bu kadar...şimdiden kolay gelsin canım...takıldığın yer olursa sor lütfen... :)

Gönderi tarihi:
leylacım ne diyebilirim kolay gelsin derim :stuart:

ben giderim o gider peşimde tıntın eder nedir bu?

hadi şimdlik bana müsade yola çıkma vakti geldi görüşürüz sonra

iyi bakın kendinize :wub::D

sende kendine iyi bak...

Gönderi tarihi:

:)

zannımca şu an böylesi bi emri vakinin içinde bulunuyosun...hımmm...şöyle pratik ama şık...

-domates çorbası

-tavuk baget(tabi ki güzel bir sosla marine edilmiş)

-pirinç pilav

-mantar ızgara

-kereviz veya havuç salatası(sarımsaklı yoğurtlu sosla)

-mevsim salata

benden bu kadar...şimdiden kolay gelsin canım...takıldığın yer olursa sor lütfen... :)

cok tesekkur ederim,bunlari yaparsam alisverise de gerek yok.

tatlim da vardi zaten,sagol diloscugum.gorusmek uzere :):clover:

Gönderi tarihi:

Sardunyacığım Kurban Bayramın ve yeni yılını en içten dileklerimle kutlar .

Sağlık ve mutluluk içerisinde bir yıl geçirmeni dilerim. tüm güzellikler seninle olsun !

üzünden gülücükler hiç eksik olmasın canım arkadaşım . :D Sevgiler :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Sarduşum en içten dileklerm seninle :wub:

Gönderi tarihi:
golgee!

ah,kolay gelir bana insallah.

ablacim defterini seyettik,kendi adima kusura bakma. :wub:

eh ben de gideyim artik,sizi opuyorum,gorusmek uzere. :rolleyes::)

aşk olsun leylacım benim defterim sizin defteriniz istediğiniz givi şeedin. :stuart::P kolay gelsin sana diloş güzel bir liste yapmış aynısını bendemi yapsam ki acaba? :D

Sardunyacığım Kurban Bayramın ve yeni yılını en içten dileklerimle kutlar .

Sağlık ve mutluluk içerisinde bir yıl geçirmeni dilerim. tüm güzellikler seninle olsun !

üzünden gülücükler hiç eksik olmasın canım arkadaşım . :D Sevgiler :clover::clover::clover:

saol murticim, aynı dilekler sana da gelsin canım arkadaşım... :)

Sarduşum en içten dileklerm seninle :wub:

aysumum benimde en içten dileklerim ve sevgilerim seninle canım :wub:

Gönderi tarihi:

canım sardunyam şiirler karşındakine söylemek istediğini anlatır bana göre gelişigüzel konmamalı....buda benden sana olsun....

Dostum dostum güzel dostum

Bu ne beter çizgidir bu

Bu ne çıldırtan denge

Yaprak döker bir yanımız

Bir yanımız bahar bahçe

Hasan Hüseyin Korkmazgil

Gönderi tarihi:

doğru söylersin frozenim de her söylemek istediğimizin şiiri yok ki... bazen paylaşımdır şiir sevdiğin şiiri sevdiğin biriyle paylaşırsın... şiir çok güzeldi ve bana söylemek istediğin birşey var gibi geldi... güzel dostum...

bu şiirde benden sana gelsin madem

Davet

Dörtnala gelip Uzak Asya'dan

Akdenize bir kisrak basi gibi uzanan

Bu memleket bizim!

Bilekler kan içinde, disler kenetli

Ayaklar çiplak

Ve ipek bir haliya benzeyen toprak

Bu cehennem, bu cennet bizim!

Kapansin el kapilari bir daha açilmasin

Yok edin insanin insana kullugunu

Bu davet bizim!

Yasamak bir agaç gibi tek ve hür

Ve bir orman gibi kardesçesine

Bu hasret bizim!

Nazım Hikmet Ran

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.