Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Önerilen İletiler

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
sana anne diyebilir miyim,hani amca baba yarısydı amca :w00t::lol:

emrahev5.jpg

bana anne diyebilirsin yavrucum amca baba yarısıdır tabi, amcan Nuri Alço olmasın ama :P

482.jpg

ablacım şimdi' den yeni yılın sana mutluluk huzur sağlık ve bol kazanç getirmesini diliyorum, bayramında mübarek olsun tabi :P

çok teşekkür ederim sevgili kardeşim sanada mutlu yıllar ve hayırlı bayramlar tüm sevdiklerinle beraber :clover:

cooltext39807193xp9.gif

çok teşekkür ederim sanada sevgili honest kardeşim sende bu yıl çok mutlu ol bayramında güzel geçsin inşallah :clover:

Gönderi tarihi:

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban

Bayramın kutlu olsun...

Gönderi tarihi:

:hug: öncelikle tüm sıcaklığımla sarılıyım bii ablamm..(annemmmm...)

bayramın kutlu olsunnnn........ayyrıca yeni yılında Allah'ım eşinizle evlatlarınızla annenizle ve babanızla sağlıklı ve mutlu yıllar nasip etsinnn... :hug::clover:

Gönderi tarihi:
gene geldin bi esiverdin bakıyomda :glare: halbukim ne rahattım 2 gündür offfoffff :wassat:

hoşgeldin arkadaşım,özlemedim ben ama olsun adettendir :whistling::w00t:

bak...Çınarımız dedik dallarında sallandık...ama herşey koca bi yalanmış :huh::crying::lol:

Gönderi tarihi:
gene geldin bi esiverdin bakıyomda :glare: halbukim ne rahattım 2 gündür offfoffff :wassat:

hoşgeldin arkadaşım,özlemedim ben ama olsun adettendir :whistling::w00t:

özlemedinse özlemedin ne edek rahatınımı kaçırdım bacım çok pardon :unsure::P:wub:

bak...Çınarımız dedik dallarında sallandık...ama herşey koca bi yalanmış :huh::crying::lol:

sorma diloşum sorma çınarda yalan olduuuuuuuu :(-_-:D

Gönderi tarihi:

kalbimi kırıyon ama diloşum :sleeping: ....ha bu arada sevgili silahşörüm tek gözünü kayıpetmişsin gördüğüm kadarıyla :shocked: nolduki acep yoksam bir çınarın dalımı giriverdi gözcağızına :whistling::w00t: bak üzüldüm yaaa :crying::shifty:

Gönderi tarihi:
kalbimi kırıyon ama diloşum :sleeping: ....ha bu arada sevgili silahşörüm tek gözünü kayıpetmişsin gördüğüm kadarıyla :shocked: nolduki acep yoksam bir çınarın dalımı giriverdi gözcağızına :whistling::w00t: bak üzüldüm yaaa :crying::shifty:

yok canım...bir çınar ağacı bana ne tür bir zarar verebilir? -_- ...namımız gereği düello olayına girdik... :w00t: üzerinize afiyet sağ göz biraz hasar gördü ama silahşör lakabımıza şeklimiz de uydu artık... :lol: ne o ?...yoksa bu yeni halimi beğenmiyormusun? :huh::P:D

Gönderi tarihi:
ben sizin aranızı bozcektim :blush: bak şimcik görüyonmu şu diloşu benim aramı bozuvercek gari :wacko::blink::laughing:

demek aramızı bozcaktın bizde heeeç annamıycakmıydık sen baksana şu gözlere yermiyim :devil::P

bilmezmiyim sen ve tan vaktide benim için öylesiniz canım dostlarım benim :clover:

bu kadar kaybolma fındıkkıran seninle şakalaşmayı bile çok özlemişim... :)

sizi toplu karabataklar..teey kac gundur yoktunuz,burda yalniz kaldik,gelir gelmez didisiyorsunuz he? -_-:huh::P

(artos32 haric tabi)

artosta dahil olsun yahu :D

o tam karabatak battmı 3 ay çıkmıyor :P

geldik artık kısss burdayız bıkana kadar :wub:

Gönderi tarihi:
yok canım...bir çınar ağacı bana ne tür bir zarar verebilir? -_- ...namımız gereği düello olayına girdik... :w00t: üzerinize afiyet sağ göz biraz hasar gördü ama silahşör lakabımıza şeklimiz de uydu artık... :lol: ne o ?...yoksa bu yeni halimi beğenmiyormusun? :huh::P:D

tabi canım öyledir kesin :closedeyes: valla bence yeni halin cuk oturmuş :chris: çok yakışmış çok beğendim... :shifty: hele dişler...vay anam vay :whistling::w00t:

sizi toplu karabataklar..teey kac gundur yoktunuz,burda yalniz kaldik,gelir gelmez didisiyorsunuz he? -_-:huh::P

(artos32 haric tabi)

sevgili leyla sen daha intikal edememişsin bakıyorumda :innocent: anlaşılan tilifonu açmamışsın :ph34r: senin için ayrıca bir güzellik düşüneceğim :shifty: ama bu seferde sözümü dinlemezsen :getlost: yakın arkadaşım silahşör diloşu :chris: yanına gönderivericem bak haberin olsun :whistling::w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.