Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 gıss sardunyam sen benim bu uuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn yokluğumda ne kadar özlemişsin beni...ben biliyodum zati neyse deneme başarısız oldu...annamadın...peki açıklıyom...sınıfta kaldın insan azcık saçını başını yolar...arkamdan ağıtlar yakar diymi ama.... neeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrdddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 gıss sardunyam sen benim bu uuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn yokluğumda ne kadar özlemişsin beni...ben biliyodum zati neyse deneme başarısız oldu...annamadın...peki açıklıyom...sınıfta kaldın insan azcık saçını başını yolar...arkamdan ağıtlar yakar diymi ama.... neeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrdddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızım sen bilmiyon, saçımı başımı yolmaktan şuan peruk kullanıyorum, tırnaklarım kafaderimle bütünleşti, ağlamaktan evdeki halılar sırılsıklam oldu, karda yağıyor havalandıramadım. tabi sen geç dalganı, annamıyon ki, bak seni özlemekten kurudum iki günde iğne ipliğe döndüm. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Ben nice ayrılıklar gördüm ömrümce Kuşlar gördüm; kırılmış kolu, kanadı Ayrı düşmüş sevdiğinden kuşlar gördüm Hiç bir ayrılık bana bu kadar komadı Ayrılığın bir ağrıdır vurur şakaklarımda Ve büyür gözlerimde bir okyanus kadar Derinden ses verir içimde bir tel Sonra, birdenbire kırılır, kopar Yeryüzü çekilir altından ayaklarımın Geçer başıma çöken bir tavan gibi gökyüzü Durmadan çalınır kulaklarımda Şarkıların en hüzünlüsü Seni alıp uzaklara giden otobüs Benim üzerimden geçer hışımla Devrilir, bakakalırım ardından Bir sel gibi akan gözyaşımda... Artık ne yapsam boş, teselliler faydasız Karanlık gitgide en derinlere çeker beni Çaresiz, bütün sokaklarında bu şehrin Böyle perişan beklerim dönmeni Dolaşır birbirine yorgun ayaklarım Ellerimi koyacak bir yer bulamam Nereye gitsem, en koyusu acıların Ne yana baksam, çıldırtan bir akşam İstemem ben bu ömrü, bu talihi istemem Böyle durup durup senden ayrılmak varsa Orada bir mezar kazılır benim için Ayrılığın nerede başlarsa. ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 teşekkür ederim bitanem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Ben tşk ederim ablacım umarım beğenmişsindir Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 kızım sen bilmiyon, saçımı başımı yolmaktan şuan peruk kullanıyorum, tırnaklarım kafaderimle bütünleşti, ağlamaktan evdeki halılar sırılsıklam oldu, karda yağıyor havalandıramadım. tabi sen geç dalganı, annamıyon ki, bak seni özlemekten kurudum iki günde iğne ipliğe döndüm. belli oluyor canım bende inandım neysem bir işe yaramışım bari iğne ipliğe dönmüşsünya merak ettimde çuvaldıza mı benziyon sen şimdi yoksam yorgan iğnesinemi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 çuvaldıza benziyorum batmayım bir yerlerine niye inanmıyorsun bakayım sen, bende hiç yalan söyleyecek göz var mı? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 civaba bak... yok canım hiç o göz varmı sende..uçan tekmem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 sen beni uçan tekmeme yalan mı demek istiyon? bak ben gene kuruntu yapmaya başladım ne demek istiyon? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 o şaşı gözlerine kurban olurum beee güzeller güzeli arkidişim (/korktum yaw ) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 dün bir hikaye okudum bir buğday toprağa düşer, büyür, ekin olur biçilir, değirmende öğütülür, un olur suya karıştırılır hamur olur... ve ardından kızgın fırında pişirilir ekmek olur, önümüze gelir kesilir ve yenir... Buğday buğdaylığıyla bunca çile çekiyor, biz insanlar o kadar kolay mı olgunlaşacağımızı sanıyoruz... O evrelerden bizde geçmedikçe bir erdeme ulaşamayız, o yüzden bütün yorgunluklar ve sıkıntılar aslında birer öğretmendir. Onlar olmazsa bizden hiç birşey olmaz... Özeti budur... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Canım diloşum çok güzel bir hikayeydi, ama galiba öyle bir çınarım yok. yok di mi?...tahmin etmiştim... yalnız değilsin canım...benim de yok...ama olsaydı eğer...el üstünde tutardım onu...nerelere koyacağımı bilemezdim... neyse... sana seçtiğim şiiri bakalım beğenecekmisin? GÖRÜ ne iyi olurdu, herkesin, ...Ben yalan söyleyebilirim, ama sana değil.. bir sen'i olsaydı.. ne iyi şimdi herkesin bir sen'i var. yalan soylediği... ÖZDEMİR ASAF Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 çok duygulandım gıss.. peki ya dilimlenip kızartılan hemide cayır cayır ekmeklerin çektiği acı nolcek Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 yok di mi?...tahmin etmiştim... yalnız değilsin canım...benim de yok...ama olsaydı eğer...el üstünde tutardım onu...nerelere koyacağımı bilemezdim... neyse... sana seçtiğim şiiri bakalım beğenecekmisin? GÖRÜ ne iyi olurdu, herkesin, ...Ben yalan söyleyebilirim, ama sana değil.. bir sen'i olsaydı.. ne iyi şimdi herkesin bir sen'i var. yalan soylediği... ÖZDEMİR ASAF yalan sen nelere kadirsin... yalan dünya, yalancıların dünyası... şiir harika... çok duygulandım gıss.. peki ya dilimlenip kızartılan hemide cayır cayır ekmeklerin çektiği acı nolcek ya işte ekmeği yirken birkez daha düşün. ne acılardan geçip geliyor önümüze, sonra birde asitin içine atılması var... erimesine... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Bazen Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın. Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun, anlamazsın. Uçar gider, koşsan da tutamazsın... William Shakespeare Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 bazen dedin de... bazen bir sırdır yaşam, bazense ayan beyan ortada... hayatın mutsuzluk olduğuna inanma mutluluklar anlara sığsada... mutsuzluklar yıllara yayılmış olsada... yaşamın içindeki incileri bulmayı dene ne demiş mevlana... bir istiridye taşı inciye çevirmek için derine dalmak zorundadır... oysa kıyılarda her çer çöp vardır... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Sardunyacığım şiire devam Ver coşkuyu millet bayram etsin yeni yılın ve Kurban bayramın kutlu olsun .... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Şiirsiz yaşayamam ben, şarkısız da, erken kutlamışsın bayramı ve yeni yılı, ne o sendemi gidiyorsun bir yerlere yuksam. ben yarın son girerim cumartesi hazırlıkla geçer malum epey misafir ağarlayacağız, gerçi hepisine sipariş verdim, kardeşim baklava açtı, diğeri zeytinyağlıları yapıyor, arkadaşlar börek, çörek, falan fıstık yapacak. bende bişeyler yaparım artık o kadar da tembel değilim yaww çok güzel içpilav yaparım mesela... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gözlerinde bir masal vardı, Ben okurdum,o ağlardı... Semih Sergen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gözlerinde bir masal vardı,Ben okurdum,o ağlardı... Semih Sergen bir masal dünyasına götürdün beni elimden tuttun, düş bahçelerine daldık çok hızlı koştuk, koştuk, koştuk masal ormanlarında kaybolduk birden gece çöktü senin dünyanda oysa benim dünyam apaydınlıktı gözlerine baktım, tanıyamadım baktığım gözler kapkaranlıktı oysa dedim kendime! elinden tuttuğum adam o muydu? beni masal ormanlarında yalnız bırakan adına "aşk" dediğim karabasan bu muydu? Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 HÜZNÜN DIBINDEN BIR AVUC SEVGI CIKARTIRKEN VURGUN YEDI DALGIC YUREK GITSEDE YUREK ATMAKTA TEKRAR DALACAK CUNKU SEVGi DIPTE HALA ISILDAMAKTA !...: Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 vah vaaahhhh bunların durumları heç eyi değil napsak acaba Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 HÜZNÜN DIBINDEN BIR AVUC SEVGI CIKARTIRKEN VURGUN YEDI DALGIC YUREK GITSEDE YUREK ATMAKTA TEKRAR DALACAK CUNKU SEVGi DIPTE HALA ISILDAMAKTA !...: çok teşekkür ederim suhedam hoşgeldin vah vaaahhhh bunların durumları heç eyi değil napsak acaba vahh vahh topici havadan sudan mevzularda bacım topicleri karıştırmışsın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 sana anne diyebilir miyim,hani amca baba yarısydı amca Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 ablacım şimdi' den yeni yılın sana mutluluk huzur sağlık ve bol kazanç getirmesini diliyorum, bayramında mübarek olsun tabi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.