Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

:getlost: gıss sardunyam sen benim bu uuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn :w00t: yokluğumda ne kadar özlemişsin beni...ben biliyodum zati :ermm: neyse deneme başarısız oldu...annamadın...peki açıklıyom...sınıfta kaldın :closedeyes:

insan azcık saçını başını yolar...arkamdan ağıtlar yakar diymi ama.... :crying: neeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrdddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :w00t:

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
:getlost: gıss sardunyam sen benim bu uuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn :w00t: yokluğumda ne kadar özlemişsin beni...ben biliyodum zati :ermm: neyse deneme başarısız oldu...annamadın...peki açıklıyom...sınıfta kaldın :closedeyes:

insan azcık saçını başını yolar...arkamdan ağıtlar yakar diymi ama.... :crying: neeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrdddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :w00t:

kızım sen bilmiyon, saçımı başımı yolmaktan şuan peruk kullanıyorum, tırnaklarım kafaderimle bütünleşti, ağlamaktan evdeki halılar sırılsıklam oldu, karda yağıyor havalandıramadım. tabi sen geç dalganı, annamıyon ki, bak seni özlemekten kurudum iki günde iğne ipliğe döndüm. :online2long::noexpression::crying::hug:

Gönderi tarihi:

Ben nice ayrılıklar gördüm ömrümce

Kuşlar gördüm; kırılmış kolu, kanadı

Ayrı düşmüş sevdiğinden kuşlar gördüm

Hiç bir ayrılık bana bu kadar komadı

Ayrılığın bir ağrıdır vurur şakaklarımda

Ve büyür gözlerimde bir okyanus kadar

Derinden ses verir içimde bir tel

Sonra, birdenbire kırılır, kopar

Yeryüzü çekilir altından ayaklarımın

Geçer başıma çöken bir tavan gibi gökyüzü

Durmadan çalınır kulaklarımda

Şarkıların en hüzünlüsü

Seni alıp uzaklara giden otobüs

Benim üzerimden geçer hışımla

Devrilir, bakakalırım ardından

Bir sel gibi akan gözyaşımda...

Artık ne yapsam boş, teselliler faydasız

Karanlık gitgide en derinlere çeker beni

Çaresiz, bütün sokaklarında bu şehrin

Böyle perişan beklerim dönmeni

Dolaşır birbirine yorgun ayaklarım

Ellerimi koyacak bir yer bulamam

Nereye gitsem, en koyusu acıların

Ne yana baksam, çıldırtan bir akşam

İstemem ben bu ömrü, bu talihi istemem

Böyle durup durup senden ayrılmak varsa

Orada bir mezar kazılır benim için

Ayrılığın nerede başlarsa.

ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN

:wub::hug::clover:

Gönderi tarihi:
kızım sen bilmiyon, saçımı başımı yolmaktan şuan peruk kullanıyorum, tırnaklarım kafaderimle bütünleşti, ağlamaktan evdeki halılar sırılsıklam oldu, karda yağıyor havalandıramadım. tabi sen geç dalganı, annamıyon ki, bak seni özlemekten kurudum iki günde iğne ipliğe döndüm. :online2long::noexpression::crying::hug:

belli oluyor canım <_< bende inandım :P neysem bir işe yaramışım bari iğne ipliğe dönmüşsünya :huh: merak ettimde çuvaldıza mı benziyon sen şimdi yoksam yorgan iğnesinemi :lol:

Gönderi tarihi:

dün bir hikaye okudum

bir buğday toprağa düşer, büyür, ekin olur biçilir, değirmende öğütülür, un olur suya karıştırılır hamur olur... ve ardından kızgın fırında pişirilir ekmek olur, önümüze gelir kesilir ve yenir... Buğday buğdaylığıyla bunca çile çekiyor, biz insanlar o kadar kolay mı olgunlaşacağımızı sanıyoruz... O evrelerden bizde geçmedikçe bir erdeme ulaşamayız, o yüzden bütün yorgunluklar ve sıkıntılar aslında birer öğretmendir. Onlar olmazsa bizden hiç birşey olmaz...

Özeti budur...

:closedeyes::hug:

Gönderi tarihi:
Canım diloşum çok güzel bir hikayeydi, ama galiba öyle bir çınarım yok. :(:clover:

yok di mi?...tahmin etmiştim... -_- yalnız değilsin canım...benim de yok...ama olsaydı eğer...el üstünde tutardım onu...nerelere koyacağımı bilemezdim... :)

neyse...

sana seçtiğim şiiri bakalım beğenecekmisin?

GÖRÜ

ne iyi olurdu, herkesin,

...Ben yalan söyleyebilirim,

ama sana değil..

bir sen'i olsaydı..

ne iyi

şimdi herkesin bir sen'i var.

yalan soylediği...

ÖZDEMİR ASAF

Gönderi tarihi:

:grin:

yok di mi?...tahmin etmiştim... -_- yalnız değilsin canım...benim de yok...ama olsaydı eğer...el üstünde tutardım onu...nerelere koyacağımı bilemezdim... :)

neyse...

sana seçtiğim şiiri bakalım beğenecekmisin?

GÖRÜ

ne iyi olurdu, herkesin,

...Ben yalan söyleyebilirim,

ama sana değil..

bir sen'i olsaydı..

ne iyi

şimdi herkesin bir sen'i var.

yalan soylediği...

ÖZDEMİR ASAF

:crying: yalan sen nelere kadirsin... yalan dünya, yalancıların dünyası... :getlost: şiir harika...

:crying: çok duygulandım gıss..

peki ya dilimlenip kızartılan hemide cayır cayır ekmeklerin çektiği acı nolcek :crying::sweatingbullets:

ya işte ekmeği yirken birkez daha düşün. ne acılardan geçip geliyor önümüze, sonra birde asitin içine atılması var... erimesine... :closedeyes::wassat:

Gönderi tarihi:

Bazen

Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan,

Güneş kucağındadır, bilemezsin.

Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür,

Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın.

Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun, anlamazsın.

Uçar gider, koşsan da tutamazsın...

William Shakespeare

Gönderi tarihi:

bazen dedin de...

bazen bir sırdır yaşam,

bazense ayan beyan ortada...

hayatın mutsuzluk olduğuna inanma

mutluluklar anlara sığsada...

mutsuzluklar yıllara yayılmış olsada...

yaşamın içindeki incileri bulmayı dene

ne demiş mevlana...

bir istiridye taşı inciye çevirmek için derine dalmak zorundadır...

oysa kıyılarda her çer çöp vardır...

Gönderi tarihi:

Şiirsiz yaşayamam ben, şarkısız da,

erken kutlamışsın bayramı ve yeni yılı, ne o sendemi gidiyorsun bir yerlere yuksam. ben yarın son girerim cumartesi hazırlıkla geçer malum epey misafir ağarlayacağız, gerçi hepisine sipariş verdim, kardeşim baklava açtı, diğeri zeytinyağlıları yapıyor, arkadaşlar börek, çörek, falan fıstık yapacak. bende bişeyler yaparım artık o kadar da tembel değilim yaww :stuart::P:D

çok güzel içpilav yaparım mesela... :)

Gönderi tarihi:
Gözlerinde bir masal vardı,

Ben okurdum,o ağlardı...

Semih Sergen

bir masal dünyasına götürdün beni

elimden tuttun, düş bahçelerine daldık

çok hızlı koştuk, koştuk, koştuk

masal ormanlarında kaybolduk

birden gece çöktü senin dünyanda

oysa benim dünyam apaydınlıktı

gözlerine baktım, tanıyamadım

baktığım gözler kapkaranlıktı

oysa dedim kendime!

elinden tuttuğum adam o muydu?

beni masal ormanlarında yalnız bırakan

adına "aşk" dediğim

karabasan bu muydu?

Gönderi tarihi:
HÜZNÜN DIBINDEN BIR AVUC SEVGI CIKARTIRKEN VURGUN YEDI DALGIC YUREK GITSEDE YUREK ATMAKTA TEKRAR DALACAK CUNKU SEVGi DIPTE HALA ISILDAMAKTA !...: :clover::clover:

çok teşekkür ederim suhedam hoşgeldin :clover:

vah vaaahhhh :crying: bunların durumları heç eyi değil :ermm: napsak acaba :closedeyes:

vahh vahh topici havadan sudan mevzularda bacım topicleri karıştırmışsın :unsure::P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.