Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 canım türkü günümüzü tamamlayamadık ama olsun gene bir iki sıkıştı aralarasağol iğde dalım, baharım herbişey tamamlanır zamanla güzel sarmaşığım bu arada Ağru dağı'ndan aradılar bizi bekliyorlarmış Alıntı
Φ fıstıkım_89 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ÇOK TATLISINIZ SİZ YAA AMA KARISIK DEĞİLMİ BU SİTE YADA SADECE Bİ YERDEMİ YASISIOSUNUZ :s Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 siz siyahx le dalganızı geçin bakalım ...bakın hiçte pire kadar diil işte Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 hakikaten bit kadar değilmiş en azından atom karınca ebatında olmuş dur bi büyütecimi alayımda okumaya çalışayım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ÇOK TATLISINIZ SİZ YAAAMA KARISIK DEĞİLMİ BU SİTE YADA SADECE Bİ YERDEMİ YASISIOSUNUZ :s teşekkür ederiz hayatım bir bi yerde yazmıyoz neresi müsait olursa oraya yazıyoz canım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 hakikaten bit kadar değilmiş en azından atom karınca ebatında olmuş dur bi büyütecimi alayımda okumaya çalışayım sahi mi diyosun yani gerçekten minik mi?şikerim benim ekranda gayet başarılı gözüküyor..eğer doğruysa bırakıyorum bu işi... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sahi mi diyosun yani gerçekten minik mi?şikerim benim ekranda gayet başarılı gözüküyor..eğer doğruysa bırakıyorum bu işi... kıyamam sana ben, sen yapıştır iğde dalım okumak işi bizim işimiz arkadaş hatırına katlanırım ben, canımıniçi, aslında bu adminin yaptığı bişey çünkü resimleri otomatik küçültüyor artık site, büyük resim yavaşlatıyor siteyi o yüzden yani senin hatan yok bidenem, Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 kıyamam sana ben, sen yapıştır iğde dalım okumak işi bizim işimiz arkadaş hatırına katlanırım ben, canımıniçi, aslında bu adminin yaptığı bişey çünkü resimleri otomatik küçültüyor artık site, büyük resim yavaşlatıyor siteyi o yüzden yani senin hatan yok bidenem, canım benim ya ..valla dipresyona girdim bu iş yüzünden oysa o kadar anlamlıydılar ki... yani size göndermeyi başaramadığım şu resimlerdeki öyküler..herbiriniz için ayrı ayrı seçmiştim neyse... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 canım benim ya ..valla dipresyona girdim bu iş yüzünden oysa o kadar anlamlıydılar ki... yani size göndermeyi başaramadığım şu resimlerdeki öyküler..herbiriniz için ayrı ayrı seçmiştim neyse... çık o dipresyondan ben pc ye kaydettim resmi büyütüp okuyabilirim canımın içi ne demiş demirel amcamız, demohrasilerde çaara tukenmaz Alıntı
Φ fıstıkım_89 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 nası yane neresi müsaitsen sanırım ayak uyduramıcam size biraz küçük mü kaldım sanki Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 nası yane neresi müsaitsen sanırım ayak uyduramıcam size biraz küçük mü kaldım sanki ay ölecem gülmekten forumun neresi hoşumuza giderse ve nerede eğlenirsek orada yazıyoruz demek istedim fıstıkım89 küçüksün tabe, sen doğduğunda ben liseyi okuyormuşum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ay ölecem gülmekten forumun neresi hoşumuza giderse ve nerede eğlenirsek orada yazıyoruz demek istedim fıstıkım89 küçüksün tabe, sen doğduğunda ben liseyi okuyormuşum ha ha ben doğduğumda okula bile gidemiyodun abla zuhahhaha bunda gülecek ne varsa alla alla neyse boşver Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ha ha ben doğduğumda okula bile gidemiyodun abla zuhahhaha bunda gülecek ne varsa alla alla neyse boşver ya küçükmüyüm demesine gülmedim, forumun neresinde yazıyorsunuz demiş ona güldüm sen doğduğunda ben okula başlamıştım, bikerem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ya küçükmüyüm demesine gülmedim, forumun neresinde yazıyorsunuz demiş ona güldüm sen doğduğunda ben okula başlamıştım, bikerem 5 yaşındamı abla bak sana yeni avatarlar buldum hemide hareketli Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 üstteki kanımca tehlike arz ediyor, zira bu avatarımla bilem öm den tanışma teklifleri geliyor artık düşünemiyorum o avatarın sonuçlarını alttakini kaydettim teşekkür Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 üstteki kanımca tehlike arz ediyor, zira bu avatarımla bilem öm den tanışma teklifleri geliyor artık düşünemiyorum o avatarın sonuçlarını alttakini kaydettim teşekkür vışş dimek öyle bana kimse tanışma teklif etmedi öm.den gerçi etsede kabul etmem ya neyse yoksam birileri tarafından tehlikeye maruz kalabilirim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 arkadaş şuh tombilikte kankam o bakımdan ö.m alıyor.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 ne biçim kardeşisin sen ablayı koruyamıyon bence avatarı değiş george daha yakışıklıydı canem belki teklifler sıraya girer Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 arkadaş şuh tombilikte kankam o bakımdan ö.m alıyor.... kankam gelmiş ceee ne biçim kardeşisin sen ablayı koruyamıyon bence avatarı değiş george daha yakışıklıydı canem belki teklifler sıraya girer abla aylardır george vardı 4 kere askıya alındık ne diyon sen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 arkadaş şuh tombilikte kankam o bakımdan ö.m alıyor.... :w00t: sendeki avatardan tırsıyorlardır bak sen bunu kullan Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 :w00t: sendeki avatardan tırsıyorlardırbak sen bunu kullan vıyy ortalık karışacak dur bi ben resim koyayımda konu değişsin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 geldim canem böööööö şu an mantı yiyom inşallah canınız çekmez...aman tombilikim duymasın... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 aboooooooooooooo bu nasıl bir çift uygun bulunmadı rtük engelledi duydum bilem, boğazında kalsın geceleri tost gündüz mantı bide bana tombilik diyor tostombilik teyze Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 :w00t: sendeki avatardan tırsıyorlardırbak sen bunu kullan kızım resmimi ne koyuyon aaaaaaaaa nazar değdireceksin bana vıyy ortalık karışacak dur bi ben resim koyayımda konu değişsin canem kankam sardunyamın resmini nirden buldun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 devlet gibi derler ya bu kadın gezegen gibi yaww Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.