Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
canım türkü günümüzü tamamlayamadık ama olsun gene bir iki sıkıştı aralara

sağol iğde dalım, baharım :wub:

herbişey tamamlanır zamanla güzel sarmaşığım -_-:wub: bu arada Ağru dağı'ndan aradılar :P:lol: bizi bekliyorlarmış :D

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
hakikaten bit kadar değilmiş en azından atom karınca ebatında olmuş :whistling::w00t: dur bi büyütecimi alayımda okumaya çalışayım :hug:

:blink::ermm::w00t::grin: sahi mi diyosun :unsure: yani gerçekten minik mi?şikerim benim ekranda gayet başarılı gözüküyor..eğer doğruysa bırakıyorum bu işi... :(

Gönderi tarihi:
:blink::ermm::w00t::grin: sahi mi diyosun :unsure: yani gerçekten minik mi?şikerim benim ekranda gayet başarılı gözüküyor..eğer doğruysa bırakıyorum bu işi... :(

kıyamam sana ben, :rolleyes: sen yapıştır iğde dalım okumak işi bizim işimiz arkadaş hatırına katlanırım ben, canımıniçi, :flowers::hug: aslında bu adminin yaptığı bişey çünkü resimleri otomatik küçültüyor artık site, büyük resim yavaşlatıyor siteyi o yüzden yani senin hatan yok bidenem, :wub:

Gönderi tarihi:
kıyamam sana ben, :rolleyes: sen yapıştır iğde dalım okumak işi bizim işimiz arkadaş hatırına katlanırım ben, canımıniçi, :flowers::hug: aslında bu adminin yaptığı bişey çünkü resimleri otomatik küçültüyor artık site, büyük resim yavaşlatıyor siteyi o yüzden yani senin hatan yok bidenem, :wub:

canım benim ya :wub: ..valla dipresyona girdim bu iş yüzünden :w00t: oysa o kadar anlamlıydılar ki... -_- yani size göndermeyi başaramadığım şu resimlerdeki öyküler..herbiriniz için ayrı ayrı seçmiştim :( neyse... -_-

Gönderi tarihi:
canım benim ya :wub: ..valla dipresyona girdim bu iş yüzünden :w00t: oysa o kadar anlamlıydılar ki... -_- yani size göndermeyi başaramadığım şu resimlerdeki öyküler..herbiriniz için ayrı ayrı seçmiştim :( neyse... -_-

çık o dipresyondan ben pc ye kaydettim resmi büyütüp okuyabilirim canımın içi :wub:

ne demiş demirel amcamız, demohrasilerde çaara tukenmaz :P:lol:

Gönderi tarihi:
nası yane

neresi müsaitsen sanırım ayak uyduramıcam size

biraz küçük mü kaldım sanki

ay ölecem gülmekten forumun neresi hoşumuza giderse ve nerede eğlenirsek orada yazıyoruz demek istedim fıstıkım89 :D

küçüksün tabe, sen doğduğunda ben liseyi okuyormuşum :lol::unsure::P

Gönderi tarihi:
ay ölecem gülmekten forumun neresi hoşumuza giderse ve nerede eğlenirsek orada yazıyoruz demek istedim fıstıkım89 :D

küçüksün tabe, sen doğduğunda ben liseyi okuyormuşum :lol::unsure::P

ha ha ben doğduğumda okula bile gidemiyodun abla zuhahhaha :lol: bunda gülecek ne varsa alla alla :unsure: neyse boşver :D

Gönderi tarihi:
ha ha ben doğduğumda okula bile gidemiyodun abla zuhahhaha :lol: bunda gülecek ne varsa alla alla :unsure: neyse boşver :D

ya küçükmüyüm demesine gülmedim, forumun neresinde yazıyorsunuz demiş ona güldüm :unsure:

sen doğduğunda ben okula başlamıştım, bikerem -_-:lol:

Gönderi tarihi:
ya küçükmüyüm demesine gülmedim, forumun neresinde yazıyorsunuz demiş ona güldüm :unsure:

sen doğduğunda ben okula başlamıştım, bikerem -_-:lol:

5 yaşındamı :huh:

abla bak sana yeni avatarlar buldum hemide hareketli :D

miscellaneous1097hnjs6.gif

11329151981931476wz4wbjc5.gif

Gönderi tarihi:
üstteki kanımca tehlike arz ediyor, zira bu avatarımla bilem öm den tanışma teklifleri geliyor :unsure:

artık düşünemiyorum o avatarın sonuçlarını :unsure::blink:

alttakini kaydettim teşekkür :flowers:

vışş dimek öyle bana kimse tanışma teklif etmedi öm.den :( gerçi etsede kabul etmem ya neyse yoksam birileri tarafından tehlikeye maruz kalabilirim :whistling::wub:

Gönderi tarihi:
arkadaş şuh tombilikte kankam o bakımdan ö.m alıyor.... :lol:

:whistling: kankam gelmiş ceee :w00t:

ne biçim kardeşisin sen ablayı koruyamıyon :getlost:

bence avatarı değiş george daha yakışıklıydı canem belki teklifler sıraya girer :grin::original::whistling:

abla aylardır george vardı 4 kere askıya alındık ne diyon sen :w00t:

Gönderi tarihi:
:w00t: :w00t: :w00t: sendeki avatardan tırsıyorlardır

bak sen bunu kullan :P

pic3557rm6.jpg

kızım resmimi ne koyuyon aaaaaaaaa nazar değdireceksin bana :w00t:

vıyy ortalık karışacak dur bi ben resim koyayımda konu değişsin :D

2007021411171407882z89eah4.jpg

canem kankam sardunyamın resmini nirden buldun :blink::w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.