Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl Sarmaşığım.. şu Yılmaz Erdoğan var ya..sevmiyorum kendisini çook uzun zamandan beri.. ama bazı şiirleri güzel gerçekten..güzelliği inkar edilemeyecek birşeyi sırf yazanı yüzünden reddedemem..bak bu şiirini yeni okudum..hoşuma gitti..bakalım sen ne diyceksin..? Saçlarını süt mısırı örgü yapmış bir al yüz koca göz görüyorum. Sanki o tehlikeli yolun başındayım Aşk’a geliyorum! ama yanıma hep köy zılgıtlı sözler almışım arabesk kalıyorum her kent soylu aşkın karşısında “Bir kulunu çok sevdim” diyorum “O beni hiç sevmiyor” diyorum “Kalbimi ona verdim artık geri vermiyor” diyorum. Allah derim Ben Yılmaz Erdoğan'a çok kızarım ama onu sevdiğim için kızarım... Ben onu bunca benimsemişken o beni kendinden nasıl ayrı görüyor diyorum... Neyse, takılmayalım... Aşk arabeskin içine bodoslama dalmaktır...
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl ben şu an senin yaşadığın şehirdeyimbu şehri diğer şehirlere bağlayan terminaldeyim sana kavuşabileceğim senden özür dileyebileceğim bir anın olmayacağını bile bile sana kavuşmamın imkansız olduğunu bile bile aklımdasın her yanımdasın seni hissetmek için içime çekiyorum bu şehrin puslu havasını ama sen orda da yoksun yoksun olmayacaksın bir daha yaptığım hatanın hatalarımın farkındayım ve karşına çıkacak yüzüm yok yokken sana kavuşmayı hayal etmek ne kadar doğru bilmiyorum ama tek bildiğim şey herşeyin yalan ve geçici olduğu bana kalan yazdıklarım senden arta kalan anılar belki de sen olmayacaksın hiç bir zaman olamayacaksın belki de ama adın ve sana karşı olan sevdam aşkım hep baki kalacak ve ölümsüz olacaklar bunu bil unutulmayacaksın içime dokundu bu şiir teşekkür ederim prenses
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl Denizin Delisi Unutmak mı, delisin, Gitmesem de bekler orada deniz. Gelirsem bilmelisin Benim beklememdir burada deniz. Gitmek gibi geleceğim Denizin delisine. Delinin denizi gibi, O ne kadar giderse. Özdemir Asaf sağol tatlım hoşgeldin...
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl Çiçeklerin en güzelii..cnm ablam ben gidiom artık..geldi okul vakti..seni çok seviom cnm ablam çok özlücem..abime slm söle..vakit buldukça gelirim görüşürz.. Sevgiyle kalın..mutlu kalın..
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl sen ne söylemek istedinde ben dinlemedim cadım kelimelerin içinden geçerken bazı sözlerin bazı insanlara tesir etmediğinide görmüştük...insan nasıl olurduda laftan anlamazdı, bizde bunu anlamadık... onlara ruhsuzmu demeliyiz Cadım evet biliyorum gıcığım hemde en güzelinden insan nasıl laftan anlamaz merak ediyorsan aynaya bak çünkü ben öyle yapıyorum hayatım boyunca laftan anlamadım ki..daldım içine hayatın.. denedim.. aldım boyumun ölçüsünü..yada başardım ama..sanırım biraz yoruldum zannımca artık laf dinleyebilirim
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl Çiçeklerin en güzelii..cnm ablam ben gidiom artık..geldi okul vakti..seni çok seviom cnm ablam çok özlücem..abime slm söle..vakit buldukça gelirim görüşürz..Sevgiyle kalın..mutlu kalın.. Sağol canım bende seni özleyeceğim... Allah zihin açıklığı versin ve kolaylaştırsın herşeyi... Bende seni seviyorum derslerini aksatmadan vakit buldukça gel bizi mutlu edersin...
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl insan nasıl laftan anlamaz merak ediyorsan aynaya bak çünkü ben öyle yapıyorum hayatım boyunca laftan anlamadım ki..daldım içine hayatın.. denedim.. aldım boyumun ölçüsünü..yada başardım ama..sanırım biraz yoruldum zannımca artık laf dinleyebilirim şimdide bana anlayışsız mı diyorsun demek sende anlayışsızsın... bu saatten sonramı anlıycan laftan canem artık çok geç laf ola beri gele demiş atalarımız
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl daha bir şey yapmadım..erken ya ..sen ne yaptın.. kızım bunları burda konuşupta karizmayı dağıtmasak
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl evet en güzeli böyle kesinlikle ablam iyki varsın sende iyiki varsın bidenem
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 17 yıl uyuyor musun..? o canım yüreğinde uyuyor mu..? o uyumaz hiç,bilirim.. 24 saat kesintisiz ağır işçi o..! ah..dinlense ya biraz.. o zaman sen olmazdın di mi Sarmaşığım.. ve o zaman ben kimi böylesine severdim.. ..... sana yaralarımdan çiçekler, ilk yardım geceler biraz da, ve yangında kurtarılması imkansız acılar bırakıyorum.. seni özümün gizinde saklıyorum.. bütün aşklarımın izlerini sayıklayarak ve aldatarak tüm sevdiklerimi, sana cinayetimin ipuçlarını bırakıyorum... vasiyeti olmayan ölüler ülkesinden yazık bir nakarat bırakıyorum sana "ben sana gülüm demem gülün ömrü az olur" öç biter, biter şarkı, yaz olur...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl ablacım ne zamandır yazmıyordum özlemişim yazmasını hem hal hatır sorayım hemde seninkiler kadar güzel olmasada bir şiir bırakayım dedim Ben nice ayrılıklar gördüm ömrümce Kuşlar gördüm; kırılmış kolu, kanadı Ayrı düşmüş sevdiğinden kuşlar gördüm Hiç bir ayrılık bana bu kadar komadı Ayrılığın bir ağrıdır vurur şakaklarımda Ve büyür gözlerimde bir okyanus kadar Derinden ses verir içimde bir tel Sonra, birdenbire kırılır, kopar Yeryüzü çekilir altından ayaklarımın Geçer başıma çöken bir tavan gibi gökyüzü Durmadan çalınır kulaklarımda Şarkıların en hüzünlüsü Seni alıp uzaklara giden otobüs Benim üzerimden geçer hışımla Devrilir, bakakalırım ardından Bir sel gibi akan gözyaşımda... Artık ne yapsam boş, teselliler faydasız Karanlık gitgide en derinlere çeker beni Çaresiz, bütün sokaklarında bu şehrin Böyle perişan beklerim dönmeni Dolaşır birbirine yorgun ayaklarım Ellerimi koyacak bir yer bulamam Nereye gitsem, en koyusu acıların Ne yana baksam, çıldırtan bir akşam İstemem ben bu ömrü, bu talihi istemem Böyle durup durup senden ayrılmak varsa Orada bir mezar kazılır benim için Ayrılığın nerede başlarsa.
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl Yılları durduracak Güneşi doğduracak Dünyamı dolduracak Bir sevgi istiyorum.. Deli gibi secevek.. Ömür boyu sürecek.. Gözlerimde tütecek.. Bir sevgi istiyorum.. Halimi anlıyacak Derdime katlanacak Benimle ağlayacak Sevgili istiyorum.. hadi gel beraber söyliyelim bitanem..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl Yılları durduracakGüneşi doğduracak Dünyamı dolduracak Bir sevgi istiyorum.. Deli gibi secevek.. Ömür boyu sürecek.. Gözlerimde tütecek.. Bir sevgi istiyorum.. Halimi anlıyacak Derdime katlanacak Benimle ağlayacak Sevgili istiyorum.. yaaaa bende yaaaaa bendeeeee , bende istiyorum yaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl Ağlamak mı kolay gelir Yoksa haykırmak mı YALNIZLIĞINA... Gülmek mi kolay gelir Yoksa sessiz çığlıklarmı; yaşanamamış AŞKLARA... Yürümek mi kolay acaba Yaklaştım dedikçe uzaklaşan SEVDALARA....
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl bekliyorum dönüşünü.. 3. Derinin rengi gibi Sesinin rengi gibi Saçların da kendi renginde Ama ben, seni gördüm önce Gülen, yaşayan, bilen seni Körpe bir söğüt dalı gibi çırpınan Durduğu yere can veren Gönüllü, duyan, seven seni Geç anladım ve inandım Şimdi daha çok inanıyorum Sen, hayatın ablası Saf olan her şeyin mayası Sen, eşyalardan usanmış kalbime dayanak 4. Sevgili arkadaşım benim Sana "sevgili arkadaşım" diyorum Budur, bizim anladığımız sevdanın tanımı İşte sana bir aşk şiiri İçinde "sevgilim" sözcüğü geçmiyorsa Suçun yarısı senin Çünkü, ben de bize yaraşanların sözcüğünü değil Kendisini seviyorum senin gibi
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl Sardunyam,canım,geldim işte aranıza...Defterime yazdıklarını ilk gördüğümde gözlerime yaş üşüştü birden,aramıza saklan demişsin ya hani,sanki biri beni sahiplenmiş gibi...Sonra,zayıf olmaktan utanıp kapattım forumu,uzunca süre bakmadım senin yazdıklarına.Yuvaya giderken bahçede bir masa vardı,kendimi yalnız hissedince o masanın altına oturup saklanırdım herkesten.Sen tıpkı o masa gibisin,koruyucu ve terapist...Teşekkür ederim...Sevgin çok değerli benim için...
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 17 yıl Nerdesin sen günlerdir..? merak içindeyim arkadaşım..lütfen hiç değilse iyi olduğunu bildir..
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 17 yıl uyuyor musun..?o canım yüreğinde uyuyor mu..? o uyumaz hiç,bilirim.. 24 saat kesintisiz ağır işçi o..! ah..dinlense ya biraz.. o zaman sen olmazdın di mi Sarmaşığım.. ve o zaman ben kimi böylesine severdim.. ..... sana yaralarımdan çiçekler, ilk yardım geceler biraz da, ve yangında kurtarılması imkansız acılar bırakıyorum.. seni özümün gizinde saklıyorum.. bütün aşklarımın izlerini sayıklayarak ve aldatarak tüm sevdiklerimi, sana cinayetimin ipuçlarını bırakıyorum... vasiyeti olmayan ölüler ülkesinden yazık bir nakarat bırakıyorum sana "ben sana gülüm demem gülün ömrü az olur" öç biter, biter şarkı, yaz olur... Uyumuyorum İğdem uyumuyorum yüreğimi hiç uyutmadım zaten o benden 20 yaş daha yaşlı kanımca o bakımdan fazlaca durmayız buralarda... bu arada benim ekran meftaya bağlıyor eğer gelemezsem bilki ekranı gömüyorum enine genişlediniz bidenem...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.