Zıplanacak içerik

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Featured Replies

Gönderi tarihi:
canım türkü günümüzü tamamlayamadık ama olsun gene bir iki sıkıştı aralara

sağol iğde dalım, baharım :wub:

herbişey tamamlanır zamanla güzel sarmaşığım -_-:wub: bu arada Ağru dağı'ndan aradılar :P:lol: bizi bekliyorlarmış :D

• Cevaplar 2,3b
  • Görüntü 172,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

ÇOK TATLISINIZ SİZ YAA

AMA KARISIK DEĞİLMİ BU SİTE

YADA SADECE Bİ YERDEMİ YASISIOSUNUZ :s :unsure:

Gönderi tarihi:

arkdakl0.jpg

siz siyahx le dalganızı geçin bakalım :P ...bakın hiçte pire kadar diil işte :lol:

Gönderi tarihi:

hakikaten bit kadar değilmiş en azından atom karınca ebatında olmuş :whistling::w00t: dur bi büyütecimi alayımda okumaya çalışayım :hug:

Gönderi tarihi:
ÇOK TATLISINIZ SİZ YAA

AMA KARISIK DEĞİLMİ BU SİTE

YADA SADECE Bİ YERDEMİ YASISIOSUNUZ :s :unsure:

teşekkür ederiz hayatım bir bi yerde yazmıyoz neresi müsait olursa oraya yazıyoz canım :wub::P:D:lol:

Gönderi tarihi:
hakikaten bit kadar değilmiş en azından atom karınca ebatında olmuş :whistling::w00t: dur bi büyütecimi alayımda okumaya çalışayım :hug:

:blink::ermm::w00t::grin: sahi mi diyosun :unsure: yani gerçekten minik mi?şikerim benim ekranda gayet başarılı gözüküyor..eğer doğruysa bırakıyorum bu işi... :(

Gönderi tarihi:
:blink::ermm::w00t::grin: sahi mi diyosun :unsure: yani gerçekten minik mi?şikerim benim ekranda gayet başarılı gözüküyor..eğer doğruysa bırakıyorum bu işi... :(

kıyamam sana ben, :rolleyes: sen yapıştır iğde dalım okumak işi bizim işimiz arkadaş hatırına katlanırım ben, canımıniçi, :flowers::hug: aslında bu adminin yaptığı bişey çünkü resimleri otomatik küçültüyor artık site, büyük resim yavaşlatıyor siteyi o yüzden yani senin hatan yok bidenem, :wub:

Gönderi tarihi:
kıyamam sana ben, :rolleyes: sen yapıştır iğde dalım okumak işi bizim işimiz arkadaş hatırına katlanırım ben, canımıniçi, :flowers::hug: aslında bu adminin yaptığı bişey çünkü resimleri otomatik küçültüyor artık site, büyük resim yavaşlatıyor siteyi o yüzden yani senin hatan yok bidenem, :wub:

canım benim ya :wub: ..valla dipresyona girdim bu iş yüzünden :w00t: oysa o kadar anlamlıydılar ki... -_- yani size göndermeyi başaramadığım şu resimlerdeki öyküler..herbiriniz için ayrı ayrı seçmiştim :( neyse... -_-

Gönderi tarihi:
canım benim ya :wub: ..valla dipresyona girdim bu iş yüzünden :w00t: oysa o kadar anlamlıydılar ki... -_- yani size göndermeyi başaramadığım şu resimlerdeki öyküler..herbiriniz için ayrı ayrı seçmiştim :( neyse... -_-

çık o dipresyondan ben pc ye kaydettim resmi büyütüp okuyabilirim canımın içi :wub:

ne demiş demirel amcamız, demohrasilerde çaara tukenmaz :P:lol:

Gönderi tarihi:

nası yane

neresi müsaitsen sanırım ayak uyduramıcam size

biraz küçük mü kaldım sanki

Gönderi tarihi:
nası yane

neresi müsaitsen sanırım ayak uyduramıcam size

biraz küçük mü kaldım sanki

ay ölecem gülmekten forumun neresi hoşumuza giderse ve nerede eğlenirsek orada yazıyoruz demek istedim fıstıkım89 :D

küçüksün tabe, sen doğduğunda ben liseyi okuyormuşum :lol::unsure::P

Gönderi tarihi:
ay ölecem gülmekten forumun neresi hoşumuza giderse ve nerede eğlenirsek orada yazıyoruz demek istedim fıstıkım89 :D

küçüksün tabe, sen doğduğunda ben liseyi okuyormuşum :lol::unsure::P

ha ha ben doğduğumda okula bile gidemiyodun abla zuhahhaha :lol: bunda gülecek ne varsa alla alla :unsure: neyse boşver :D

Gönderi tarihi:
ha ha ben doğduğumda okula bile gidemiyodun abla zuhahhaha :lol: bunda gülecek ne varsa alla alla :unsure: neyse boşver :D

ya küçükmüyüm demesine gülmedim, forumun neresinde yazıyorsunuz demiş ona güldüm :unsure:

sen doğduğunda ben okula başlamıştım, bikerem -_-:lol:

Gönderi tarihi:
ya küçükmüyüm demesine gülmedim, forumun neresinde yazıyorsunuz demiş ona güldüm :unsure:

sen doğduğunda ben okula başlamıştım, bikerem -_-:lol:

5 yaşındamı :huh:

abla bak sana yeni avatarlar buldum hemide hareketli :D

miscellaneous1097hnjs6.gif

11329151981931476wz4wbjc5.gif

Gönderi tarihi:

üstteki kanımca tehlike arz ediyor, zira bu avatarımla bilem öm den tanışma teklifleri geliyor :unsure:

artık düşünemiyorum o avatarın sonuçlarını :unsure::blink:

alttakini kaydettim teşekkür :flowers:

Gönderi tarihi:
üstteki kanımca tehlike arz ediyor, zira bu avatarımla bilem öm den tanışma teklifleri geliyor :unsure:

artık düşünemiyorum o avatarın sonuçlarını :unsure::blink:

alttakini kaydettim teşekkür :flowers:

vışş dimek öyle bana kimse tanışma teklif etmedi öm.den :( gerçi etsede kabul etmem ya neyse yoksam birileri tarafından tehlikeye maruz kalabilirim :whistling::wub:

Gönderi tarihi:

arkadaş şuh tombilikte kankam o bakımdan ö.m alıyor.... :lol:

Gönderi tarihi:

ne biçim kardeşisin sen ablayı koruyamıyon :getlost:

bence avatarı değiş george daha yakışıklıydı canem belki teklifler sıraya girer :grin::original::whistling:

Gönderi tarihi:

:whistling: kankam gelmiş ceee :w00t:

ne biçim kardeşisin sen ablayı koruyamıyon :getlost:

bence avatarı değiş george daha yakışıklıydı canem belki teklifler sıraya girer :grin::original::whistling:

abla aylardır george vardı 4 kere askıya alındık ne diyon sen :w00t:

Gönderi tarihi:

:w00t: :w00t: :w00t: sendeki avatardan tırsıyorlardır

bak sen bunu kullan :P

pic3557rm6.jpg

Gönderi tarihi:

pic3557rm6.jpg

vıyy ortalık karışacak dur bi ben resim koyayımda konu değişsin :D

2007021411171407882z89eah4.jpg

Gönderi tarihi:

geldim canem böööööö :hug:

şu an mantı yiyom :sweatingbullets: inşallah canınız çekmez...aman tombilikim duymasın... :w00t:

Gönderi tarihi:

aboooooooooooooo bu nasıl bir çift :blink:

uygun bulunmadı rtük engelledi :wassat::w00t:

duydum bilem, -_- boğazında kalsın :P

geceleri tost gündüz mantı bide bana tombilik diyor :lol:

tostombilik teyze :wub::D

Gönderi tarihi:

pic3557rm6.jpg

kızım resmimi ne koyuyon aaaaaaaaa nazar değdireceksin bana :w00t:

vıyy ortalık karışacak dur bi ben resim koyayımda konu değişsin :D

2007021411171407882z89eah4.jpg

canem kankam sardunyamın resmini nirden buldun :blink::w00t:

Gönderi tarihi:

devlet gibi derler ya bu kadın gezegen gibi yaww :wassat::whistling::w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.