Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl canım türkü günümüzü tamamlayamadık ama olsun gene bir iki sıkıştı aralarasağol iğde dalım, baharım herbişey tamamlanır zamanla güzel sarmaşığım bu arada Ağru dağı'ndan aradılar bizi bekliyorlarmış
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl ÇOK TATLISINIZ SİZ YAA AMA KARISIK DEĞİLMİ BU SİTE YADA SADECE Bİ YERDEMİ YASISIOSUNUZ :s
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl siz siyahx le dalganızı geçin bakalım ...bakın hiçte pire kadar diil işte
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl hakikaten bit kadar değilmiş en azından atom karınca ebatında olmuş dur bi büyütecimi alayımda okumaya çalışayım
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl ÇOK TATLISINIZ SİZ YAAAMA KARISIK DEĞİLMİ BU SİTE YADA SADECE Bİ YERDEMİ YASISIOSUNUZ :s teşekkür ederiz hayatım bir bi yerde yazmıyoz neresi müsait olursa oraya yazıyoz canım
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl hakikaten bit kadar değilmiş en azından atom karınca ebatında olmuş dur bi büyütecimi alayımda okumaya çalışayım sahi mi diyosun yani gerçekten minik mi?şikerim benim ekranda gayet başarılı gözüküyor..eğer doğruysa bırakıyorum bu işi...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl sahi mi diyosun yani gerçekten minik mi?şikerim benim ekranda gayet başarılı gözüküyor..eğer doğruysa bırakıyorum bu işi... kıyamam sana ben, sen yapıştır iğde dalım okumak işi bizim işimiz arkadaş hatırına katlanırım ben, canımıniçi, aslında bu adminin yaptığı bişey çünkü resimleri otomatik küçültüyor artık site, büyük resim yavaşlatıyor siteyi o yüzden yani senin hatan yok bidenem,
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl kıyamam sana ben, sen yapıştır iğde dalım okumak işi bizim işimiz arkadaş hatırına katlanırım ben, canımıniçi, aslında bu adminin yaptığı bişey çünkü resimleri otomatik küçültüyor artık site, büyük resim yavaşlatıyor siteyi o yüzden yani senin hatan yok bidenem, canım benim ya ..valla dipresyona girdim bu iş yüzünden oysa o kadar anlamlıydılar ki... yani size göndermeyi başaramadığım şu resimlerdeki öyküler..herbiriniz için ayrı ayrı seçmiştim neyse...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl canım benim ya ..valla dipresyona girdim bu iş yüzünden oysa o kadar anlamlıydılar ki... yani size göndermeyi başaramadığım şu resimlerdeki öyküler..herbiriniz için ayrı ayrı seçmiştim neyse... çık o dipresyondan ben pc ye kaydettim resmi büyütüp okuyabilirim canımın içi ne demiş demirel amcamız, demohrasilerde çaara tukenmaz
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl nası yane neresi müsaitsen sanırım ayak uyduramıcam size biraz küçük mü kaldım sanki
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl nası yane neresi müsaitsen sanırım ayak uyduramıcam size biraz küçük mü kaldım sanki ay ölecem gülmekten forumun neresi hoşumuza giderse ve nerede eğlenirsek orada yazıyoruz demek istedim fıstıkım89 küçüksün tabe, sen doğduğunda ben liseyi okuyormuşum
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl ay ölecem gülmekten forumun neresi hoşumuza giderse ve nerede eğlenirsek orada yazıyoruz demek istedim fıstıkım89 küçüksün tabe, sen doğduğunda ben liseyi okuyormuşum ha ha ben doğduğumda okula bile gidemiyodun abla zuhahhaha bunda gülecek ne varsa alla alla neyse boşver
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl ha ha ben doğduğumda okula bile gidemiyodun abla zuhahhaha bunda gülecek ne varsa alla alla neyse boşver ya küçükmüyüm demesine gülmedim, forumun neresinde yazıyorsunuz demiş ona güldüm sen doğduğunda ben okula başlamıştım, bikerem
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl ya küçükmüyüm demesine gülmedim, forumun neresinde yazıyorsunuz demiş ona güldüm sen doğduğunda ben okula başlamıştım, bikerem 5 yaşındamı abla bak sana yeni avatarlar buldum hemide hareketli
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl üstteki kanımca tehlike arz ediyor, zira bu avatarımla bilem öm den tanışma teklifleri geliyor artık düşünemiyorum o avatarın sonuçlarını alttakini kaydettim teşekkür
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl üstteki kanımca tehlike arz ediyor, zira bu avatarımla bilem öm den tanışma teklifleri geliyor artık düşünemiyorum o avatarın sonuçlarını alttakini kaydettim teşekkür vışş dimek öyle bana kimse tanışma teklif etmedi öm.den gerçi etsede kabul etmem ya neyse yoksam birileri tarafından tehlikeye maruz kalabilirim
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl ne biçim kardeşisin sen ablayı koruyamıyon bence avatarı değiş george daha yakışıklıydı canem belki teklifler sıraya girer
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl arkadaş şuh tombilikte kankam o bakımdan ö.m alıyor.... kankam gelmiş ceee ne biçim kardeşisin sen ablayı koruyamıyon bence avatarı değiş george daha yakışıklıydı canem belki teklifler sıraya girer abla aylardır george vardı 4 kere askıya alındık ne diyon sen
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl arkadaş şuh tombilikte kankam o bakımdan ö.m alıyor.... :w00t: sendeki avatardan tırsıyorlardır bak sen bunu kullan
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl :w00t: sendeki avatardan tırsıyorlardırbak sen bunu kullan vıyy ortalık karışacak dur bi ben resim koyayımda konu değişsin
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl geldim canem böööööö şu an mantı yiyom inşallah canınız çekmez...aman tombilikim duymasın...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl aboooooooooooooo bu nasıl bir çift uygun bulunmadı rtük engelledi duydum bilem, boğazında kalsın geceleri tost gündüz mantı bide bana tombilik diyor tostombilik teyze
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl :w00t: sendeki avatardan tırsıyorlardırbak sen bunu kullan kızım resmimi ne koyuyon aaaaaaaaa nazar değdireceksin bana vıyy ortalık karışacak dur bi ben resim koyayımda konu değişsin canem kankam sardunyamın resmini nirden buldun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.