Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 şafak abıcım bayramın kutlu olsun .ıyı yolculuklar ıyı tatıller.ablacım nıye uzuluyosun uzakdogudan bır suru hedıye getırır tan abım sana ya hep öyle diyorlar çekik gözlü hedayeler getirmesin sana diyorlar ne demek istiyorlar acaba? Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 sevgili tan vaktigüzel dost... !!!!!!!!!!!!!!!!! ????????????????? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!! ????????????????? güzel dost'um bilimselci Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Tan abim'e.. sardunyama da aynısından verdim Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 güzel dost'um bilimselci Mutlu oldum güzel dost... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Mutlu oldum güzel dost... sen benim güzel dostumsun tartışmaların yeri ayrı dostluğun apayrı benim için... hep dostum kal... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 abilerin tatlısı nereye gitmiş ablama iyi bakıyon di mi şiir perisi oldum ben Adil davranmadıktan sonra Hacı hoca olmuşsun kaç para Hırka , tesbih , post , seccade güzel ama Tanrı kanar mı bunlara Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 abilerin tatlısı nereye gitmiş ablama iyi bakıyon di mi şiir perisi oldum ben Adil davranmadıktan sonra Hacı hoca olmuşsun kaç para Hırka , tesbih , post , seccade güzel ama Tanrı kanar mı bunlara sen zaten perikızı gibi güzelsin şiirlerinde güzel ben abin yerine cevap vereyim sana kendisi çok meşgul bu aralar ben sekreterliğini yapıyorum bana iyi bakıyor sen merak etme meleğim bende ona iyi bakıyorum öyle bakışıyoruz Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 abı nerdesın sen yahu yoksa uzakdoguya mı gıttın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 evet bende merak ediyom abimi kısa zamanda bi turkish media zirvesi yapalım abicim... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 teşekkürler lilac kardeşim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 abı nerdesın sen yahu yoksa uzakdoguya mı gıttın he valla nerden bildin 10 puan sana kardeşim teşekkürler evet bende merak ediyom abimi kısa zamanda bi turkish media zirvesi yapalım abicim... merak etme beni kardeşim ben iyiyim asıl ben seni merak ediyom fazla yeyipte davul gibi olmadın değilmi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Forumda yaşattığın sürpriz hala hatırımda.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 hatırlarda bıraka bildiysem ne mutlu bana bu arada teşekkürler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 tann abim....seni de kısa bir süre de tanıdım...vve tanıdığıma da çok mutlu oldum... bir de anı defterinizi ziyaret edip bir parça bırakmak istedim.... benim annem dediğim canımmın sizin hayatınızı paylaştığınız kişi olduğunu da sonradan öğrendim.... Allah'ım uzun ömürler ve mutluluklar versin.... iyiki tanıdım sizi de.... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 tann abim....seni de kısa bir süre de tanıdım...vve tanıdığıma da çok mutlu oldum... bir de anı defterinizi ziyaret edip bir parça bırakmak istedim.... benim annem dediğim canımmın sizin hayatınızı paylaştığınız kişi olduğunu da sonradan öğrendim.... Allah'ım uzun ömürler ve mutluluklar versin.... iyiki tanıdım sizi de.... canım kelebeğim çok teşekkür ederim anı defterime her zaman beklerim yolun düştükçe uğra bişeyler ısmarlarım bende kardeşim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 abi sen ugramıyon artık ben sana getiriyim çayları... Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 sende görunmuyosun epeydır,kendıne ıyı bak bı uğrayım dedım. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 abim en güzel gunler ve en güzel yaz sizlerle olsun.çocukları öpüyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 abi görüşemiyoz artık...bayramın mübarek olsun... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Sevgili Tan Vakti iyi bayramlar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.