Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Sevgili Tan_Vakti, Selamlarımı gönderiyor seni takdir ediyorum. En iyi dileklerimle... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Sevgili bilimselci çok teşekkür ediyorum bende seni takdir ediyorum yazılarınla davranışınla kişiliğinle. dost sevgilerimle Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 ayyy çatlıcamm inanki avatarına çok benzıyorsun..kardeşimde onayladı nerelerdesın sen ya ya ramazan gelıyor senin nıkı sahur vakti yapsak,yada imsak vaktı felan hehehhe Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 ayyy çatlıcamm inanki avatarına çok benzıyorsun..kardeşimde onayladı nerelerdesın sen ya ya ramazan gelıyor senin nıkı sahur vakti yapsak,yada imsak vaktı felan hehehhe Avatardaki kendisi zaten Sedelina aynen katılıyorum haftaya ramazan tan vakti olur sahur vakti... Sende olursun teravi vakti. Alıntı
Φ sule70 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bence böyle kalması daha iyi olur çünki hakkaten çok hoş bir nick ve avatar burda dikkatleri çeken kişilerden hemen belli ediyor kendini tanımayı isterdim ama işlerden dolayı fazla giremediğimden dolayı burda fazla bulunamıyorum inşallah tanışırız tan vakti ozaman anı defterine tanıdığım kadarıyla yazarım Tan_vakti kalsın bu nick hoş çünki Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Benim için düşünceleriniz için teşekkürler.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Benim için düşünceleriniz için teşekkürler.... Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Güzel dost, Bu konuda, bulduğun simile'ler yeterli değil. Birkaç tane daha bulman gerekir. Umarım yataklarada düşmemişsindir kederinden. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Güzel dost, Bu konuda, bulduğun simile'ler yeterli değil. Birkaç tane daha bulman gerekir. Umarım yataklarada düşmemişsindir kederinden. buna çok güldüm alemsın bılımselci Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Güzel dost, Bu konuda, bulduğun simile'ler yeterli değil. Birkaç tane daha bulman gerekir. Umarım yataklarada düşmemişsindir kederinden. bunlar yeterlimi acaba? Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Benim için düşünceleriniz için teşekkürler.... yaw burda amma saçmalamışım yahuuuu bunlar yeterlimi acaba? bana sorarsan yeterli başka şiddet içeren smiley kalmadı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 yaw burda amma saçmalamışım yahuuuu bana sorarsan yeterli başka şiddet içeren smiley kalmadı ahanda bu var ninja oldum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 canım abim ve sardunyacımmm sizleri çok seviyorum iyi bayramlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 canım abim ve sardunyacımmm sizleri çok seviyorum iyi bayramlar çalıkuşum bizde seni çok seviyoruz o pak yüzün ve yüreğin hiç solmasın. Tan abin ve sardunya ablan gurban olsun sana gııııı sana da mutlu ve güzel bayramlar nişanlınla gez dolaş keyfini çıkar ama çok şeker yeme emi dişlerin çürür sonra yaww Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 canım abim ve sardunyacımmm sizleri çok seviyorum iyi bayramlar Saolasın canım kardeşim bizde seni çok seviyoruz.. sabada iyi bayramlar Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Çok iyi bir abim.. Forumda fazla göremiyorum ama iletilerini gördükçe okuyorum.. Ve çok cana yakın bir kişilik.. Yarın bayram ve tüm defterleri doldurayım diyorum... İyi bayramlar tan abim.. Ailenle her gününüz bir bayram sevinci gibi geçer inşaallah.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 sevgili tan vakti güzel dost... sanada iyi bayramlar diliyorum kendine iyi bak görüşürüz... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 sevgili tan vakti güzel dost... sanada iyi bayramlar diliyorum kendine iyi bak görüşürüz... sende kendine iyi bak sevgili dost sardunya iyi bayramlar görüşürüz nezaman Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Abicim yeni imzan dehşet süpper olmuş Seni daha sık görmek dileğiyle sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum abicim Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 sevgili arkadaşım tan inan anı defterini zor buldum sanada benim gibi kimseler yazmamış unutulmuşsun sende benim gibi ben geldim artık sende gelde sohbet edelim dostum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 bu sanal alem çok vefasız arkidişler bir süre gelmeyen hemen unutuluyor gerçi unutmayanlarda oluyor ama çok az tan vakti ayın 19 unda singapura gidiyor 10 günlüğüne Puket adasında tatil yapcak ardadaş ama olmazki canım hersene hersene uzak doğuya gidiyor beni götürmüyor sonrada şiddet içeren smiley koymak zorunda kalıyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 şafak abıcım bayramın kutlu olsun .ıyı yolculuklar ıyı tatıller.ablacım nıye uzuluyosun uzakdogudan bır suru hedıye getırır tan abım sana Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.