Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl Sevgili Tan_Vakti, Selamlarımı gönderiyor seni takdir ediyorum. En iyi dileklerimle...
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Sevgili bilimselci çok teşekkür ediyorum bende seni takdir ediyorum yazılarınla davranışınla kişiliğinle. dost sevgilerimle
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl ayyy çatlıcamm inanki avatarına çok benzıyorsun..kardeşimde onayladı nerelerdesın sen ya ya ramazan gelıyor senin nıkı sahur vakti yapsak,yada imsak vaktı felan hehehhe
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Yazar ayyy çatlıcamm inanki avatarına çok benzıyorsun..kardeşimde onayladı nerelerdesın sen ya ya ramazan gelıyor senin nıkı sahur vakti yapsak,yada imsak vaktı felan hehehhe Avatardaki kendisi zaten Sedelina aynen katılıyorum haftaya ramazan tan vakti olur sahur vakti... Sende olursun teravi vakti.
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl bence böyle kalması daha iyi olur çünki hakkaten çok hoş bir nick ve avatar burda dikkatleri çeken kişilerden hemen belli ediyor kendini tanımayı isterdim ama işlerden dolayı fazla giremediğimden dolayı burda fazla bulunamıyorum inşallah tanışırız tan vakti ozaman anı defterine tanıdığım kadarıyla yazarım Tan_vakti kalsın bu nick hoş çünki
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl Güzel dost, Bu konuda, bulduğun simile'ler yeterli değil. Birkaç tane daha bulman gerekir. Umarım yataklarada düşmemişsindir kederinden.
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl Güzel dost, Bu konuda, bulduğun simile'ler yeterli değil. Birkaç tane daha bulman gerekir. Umarım yataklarada düşmemişsindir kederinden. buna çok güldüm alemsın bılımselci
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Güzel dost, Bu konuda, bulduğun simile'ler yeterli değil. Birkaç tane daha bulman gerekir. Umarım yataklarada düşmemişsindir kederinden. bunlar yeterlimi acaba?
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 18 yıl Benim için düşünceleriniz için teşekkürler.... yaw burda amma saçmalamışım yahuuuu bunlar yeterlimi acaba? bana sorarsan yeterli başka şiddet içeren smiley kalmadı
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 18 yıl Yazar yaw burda amma saçmalamışım yahuuuu bana sorarsan yeterli başka şiddet içeren smiley kalmadı ahanda bu var ninja oldum
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl canım abim ve sardunyacımmm sizleri çok seviyorum iyi bayramlar
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Yazar canım abim ve sardunyacımmm sizleri çok seviyorum iyi bayramlar çalıkuşum bizde seni çok seviyoruz o pak yüzün ve yüreğin hiç solmasın. Tan abin ve sardunya ablan gurban olsun sana gııııı sana da mutlu ve güzel bayramlar nişanlınla gez dolaş keyfini çıkar ama çok şeker yeme emi dişlerin çürür sonra yaww
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 18 yıl canım abim ve sardunyacımmm sizleri çok seviyorum iyi bayramlar Saolasın canım kardeşim bizde seni çok seviyoruz.. sabada iyi bayramlar
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl Çok iyi bir abim.. Forumda fazla göremiyorum ama iletilerini gördükçe okuyorum.. Ve çok cana yakın bir kişilik.. Yarın bayram ve tüm defterleri doldurayım diyorum... İyi bayramlar tan abim.. Ailenle her gününüz bir bayram sevinci gibi geçer inşaallah..
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl Yazar sevgili tan vakti güzel dost... sanada iyi bayramlar diliyorum kendine iyi bak görüşürüz...
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl sevgili tan vakti güzel dost... sanada iyi bayramlar diliyorum kendine iyi bak görüşürüz... sende kendine iyi bak sevgili dost sardunya iyi bayramlar görüşürüz nezaman
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 18 yıl Abicim yeni imzan dehşet süpper olmuş Seni daha sık görmek dileğiyle sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum abicim
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 18 yıl sevgili arkadaşım tan inan anı defterini zor buldum sanada benim gibi kimseler yazmamış unutulmuşsun sende benim gibi ben geldim artık sende gelde sohbet edelim dostum
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 18 yıl Yazar bu sanal alem çok vefasız arkidişler bir süre gelmeyen hemen unutuluyor gerçi unutmayanlarda oluyor ama çok az tan vakti ayın 19 unda singapura gidiyor 10 günlüğüne Puket adasında tatil yapcak ardadaş ama olmazki canım hersene hersene uzak doğuya gidiyor beni götürmüyor sonrada şiddet içeren smiley koymak zorunda kalıyorum
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 18 yıl şafak abıcım bayramın kutlu olsun .ıyı yolculuklar ıyı tatıller.ablacım nıye uzuluyosun uzakdogudan bır suru hedıye getırır tan abım sana
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.