Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili Dipnot,

senin bu forumda yazılarını okumaya başladığımda çok soğuk ve çok sert biri olduğunu düşünmüştüm... Oysa yüreğin vatansevgisi ile dolu ve çok merhametli. Espirili gülmeyi ve güldürmeyi çok seven, dostlarını mutlu etmeyi bilen, anlayışlı, sevecen, güvenilir bir insansın.

Benim hayatım boyunca üzerinde durduğum ve en önemsediğim şey bana dostum diyen insanların dostluklarına layık olmaya çalışmaktır. Ve dostum dediklerime her koşulda destek olmaktır. Sen benim için öyle bir dostsun artık. Kazanmaktan çok mutlu olduğum ve kaybetmeyi göze almayacağım bir dost.

İyiki varsın, iyiki tanıştığımsın... Allah seni korusun güzel dost...

Görüşmek üzere :clover:

• Cevaplar 69
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Sevgili Dipnot,

senin bu forumda yazılarını okumaya başladığımda çok soğuk ve çok sert biri olduğunu düşünmüştüm... Oysa yüreğin vatansevgisi ile dolu ve çok merhametli. Espirili gülmeyi ve güldürmeyi çok seven, dostlarını mutlu etmeyi bilen, anlayışlı, sevecen, güvenilir bir insansın.

Benim hayatım boyunca üzerinde durduğum ve en önemsediğim şey bana dostum diyen insanların dostluklarına layık olmaya çalışmaktır. Ve dostum dediklerime her koşulda destek olmaktır. Sen benim için öyle bir dostsun artık. Kazanmaktan çok mutlu olduğum ve kaybetmeyi göze almayacağım bir dost.

İyiki varsın, iyiki tanıştığımsın... Allah seni korusun güzel dost...

Görüşmek üzere :clover:

aaa.

Sevgili sardunya...

Bu düşünce ve izlenimleri senden duymak gerçekten inanılmaz...

Ve bunları benim için düşünmen gerçekten inanılmaz değer bemin için...

İnsan olmanın ve insanın güzel ve anlamlı tarafını fark edebilmek gerçekten bir yetenek ve bir sabır işi...

Bu sabrı gösterip bu anı defterini bana layık bulduğun için hayrıca inanılmaz mutluluk ve bu forumda beyinsel paylaşıma imza atma cesareti gösterip geleceğin oluşturulması, yaşamın anlamlı kılınması ve hayatın elinden birşeyler kopartılması adına gerçekten size çok teşekkür ediyorum...

Dost ile ilgili tarif ve düşüncelerin benim içinde farktlı değil...

O nedenle bir dostun sevgi ve fedakarlığını ve cesaretini gösterebilme anlamını yüklediğin için kendimi dahima sorumlu hissedeceğim...

Bu benim için büyük bir kazanç ve inanılmaz bir onur...

Sende iyiki varsın...

Bu forumda ve gerçek yaşamda dostluğuna layık olabilmeyi başarabilmek yaşam kavgasında galip gelmek gibi birşey olsa gerek..

Ama sizlerle herşeyi yenebilecğime inanıyorum...

Dost sevgilerimle... :):clover:

Gönderi tarihi:

sevgili dipnot benimde fikir dünyama üslubunla katkıda bulunan,görüşlerini desteklediğim,farkındalığımı arttıran açtığın konularla merakımı dürtükleyip araştırmamı sağlayan,kısaca bana farketmeden katkıda bulunan gerçek bir vatanseversin.

iyiki varsın iyiki burdasın.kocaman yürekli onurlu adam.sevgiler. :clover:

Gönderi tarihi:

sevgili dipnot

seninle ilk tanıştığımız günü hatırlarsın sanırım sen arabanın içinde gömülmüş bekliyordun :w00t: ve ben yanına usulca sokulduğumu hatırlatırım aslında orda elimi belime atıp bişey çıkartıyormuş gibi yapıp seni kekleyecektim ama yapamadım. :D

öncelikle seni tanımaktan inan çok mutluluk duydum sevecen, cana yakın, dürüst, samimi, içten, espirili ve doğal birisin. hee 2 dir yemekleri sen ısmarlıyorsun bir dahakiler benden yoksa gelmem :D

sağlıcakla kal dostum iyiki varsın :clover::clover:

Gönderi tarihi:

başka bir nickle özelden onu çok rahatsız ettim.. :blushing:

dikkatini çekmek için uğraştım..

yazdığım sayfalara yönlendirdim..

özelden link yolladım ..

baya uğraştım dipnot un aklına forum deyince ben geliyim diye...

sonra kavgacı rahatsız edici tavrımı bırakıp ondan yardım istedim bir konuda ..

ve yardım etti aynı zamnda dost sevgilerini de gönderdi B)

"dost sevgilerimle dipnot iyi ki varsın"

benim anı defterime iade_i ziyaret yapmayı unutma abi :D

Gönderi tarihi:

Sevgili Dipnot...

Herşeyden önce kişiliğini ve çizgisini değiştirmeyen ve bu yönde ödün vermeyen kişilerden birisin..Tabiri caizse hararetli bir tartışmanın içerisinde tanıdım kendisini..Konu içerisinde sinirler tamamen gerilmiş olmasına rağmen Sevgili Dipnot'un sakin yazıları ve dost sevgileri takdire layık oldu...Yazılarını büyük bir zevkle okuduğum ve forum içi tavırlarını beğendiğim birisidir Dipnot...

Nickini değiştirmesine çok sevinmiştim çünkü çok uzun bir nickdi.... :stuart: Fakat çizgisini ve seviyesini asla değiştirmedi işte buna daha çok sevindim... :)

Hayatta zor diye adlandırdığın ne varsa yüreğin gibi sevgi dolu olsun...Allah'a Emanet Ol Sevgili Dipnot... :clover::clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

vatanına bagımlı ulkesını seven demokratık laık cumhurıyetcı ve kemalıst bır ınsansın.bu karalı ve dımdık ayakta durusunu kanının son damlasına kadar korkusuz bır sekılde surdurecegınden hıc bır suphem yoktur.

herzaman sevgıyle ve mutlu kal hayat gonlunce olsun :clover:

Gönderi tarihi:

Sen de bu forumda az tanıdığım fakat buna rağmen düşüncelerine ve kişiliğine en saygı duydugum insanlardan birisin... Az da olsa seni tanımış olmaktan dolayı memnun oldum Sevgili Dipnot...

Senin söyleminle,

Dost sevgilerimle...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ilk zamanlar her nekadar beni kızdırsada yazdıklarıyla,göründüğünün aksıne çok yumuşak kalpli ve cana yakın bır insan...

ve tanınmaya değer biri..

çok tatlısın

sana yazacak çok daha şey var inan.ama ınternet kafedeyım ve ınternet çok yavaş.valla be :P:D

herşey gönlunce olsun :clover:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Ben bu başlığı nasıl olmuş da görmemişim yahu... :(

Sevgili Dipnot ; forumda kişiliğine ve çizgisine hayran olduğum nadide insanlardan birisin. Aydınlanma adına verdiğin çaba, gösterdiğin duruş takdire şayandır . Seni tanımış olmak, hayatımın güzellikler hanesine büyük bir çentik ilavet etti. İyi ki varsın sevgili dostum. Umarım hayatın boyunca seni hep güzellikler karşılasın...

Gönderi tarihi:

Dipnot, seninle aynı şeyleri düşünmek bana gurur verici.

İyiki tanıdım seni.

İlham alıyorum.

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Düğünde salona girince bir çelenk dikkatimizi çekti "forum, dipnot, yam_yam, gece kuşu ve bilimselci yazıyordu. Çok mutlu olduk, gönül sizi görmek isterdi ama çiçeğiniz ordaydı ben gönlünüzünde orda olmak istediğine inanıyorum. Sana, yamyama, gecekuşuna ve bilimselciye bu ince jestten ötürü teşekkür ederiz.

Çok teşekkürler. :clover:

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez..

İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır..

Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş.

__Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş..

__Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve;

__Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş.

Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma;

__Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış..

Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş..

Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla:

__Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle:

__Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş..

O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve:

__BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş..

Evet hikayemiz burada bitiyor..:)

Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini..;)

Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak..

Ve hatırladık değil mi..

Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var..

Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan

Benim de açmadığımı biliyorsunuz

Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. :wub::hug::clover:

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Dost Sevgilerimle diye başlattığın sevgi dolu dostluğuna sevgilerimle :clover: Sevdiğim ve saygı duyduğum güzel insan,herşeyin en güzeli seninle olsun :):clover:

İnsan iki şekilde kendini yenilermiş bir yazarak, ikincisi ise paylaşarak...

DİPNOT herikisinide yapabilen ender insanlardan birisi diyorum... Bazan yazdıklarının derinliklerinde onunla buluşuyor ve kendimden birşeyler paylaşıyorum ve mutlu oluyorum bazan yazdılarının içinde kayboluyorum derinlik beni alıp götürüyor...

Öylece bakıp hiç okumadığımda oluyor çünkü adı DİPNOT diyor ve ekliyor....

Saygılar

“Kişinin zihinsel kimliği varsa ve bu kimlikten emin ve bu kimlikle barışıksa, ‘diğerleri beni nasıl görecek’ konusunda pek bir tedirginliği kalmaz! "der sevgili Doğan Cüceloğlu...

Ben bu düşünceyi kanıtlarcasına sizlere yürekten inanıyorum…

Şu han en güzel sevgi ve saygılarım sizler için (Sevgili Gece Yağmuru ve erdoğan)… :clover: :clover:

Gönderi tarihi:

Abiciğim benimmmm, naber, iyisin umarımmmm... Görüşemiyoruz epeydir, kendine dikkat et olur mu?...

Kardeşin :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.