Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 erkekler doğursa ne olur!!! #trafikte hamilelere yol verilirdi... #HAmile erkekler için özel banklar olurdu. Hiçbir bayan bu banklara oturamazdı. #işyerlerinde doğum izni 3 aya çıkartılırdı. #Etrafta karılarına "biliyodum!sen beni hiçsevmedin" diyerek zırlayan bıyıklı amcalar olurdu. #Bütün erkekler Arnold'un filmini izleyerek ağlardı. #Kocasının hamile olduğunu öğrenen çoğu kadın intihar etme girişiminde bulunurdu. #Hamile kadınların aksine hamile erkekler olayı abartıp hamilelere özel otobüs yaptırırdı... #Doğumhanelerde,doğum sırasında erkeklere nerede olduğunu unutturacak güzellikte, sexy, sarışın, mini etekli hemşireler olurdu. #Hiçbi erkek o kadargüçlükle doğurduğu bebeklerini kimseye elletmez, göstermez, sevdirmezdi... #Hiçbi gece çocuk uyandığında erkekler kalkmazdı. "ben doğurdum sen bak" felsefesi üstün gelirdi. #Bütün oyuncaklar silah, tank gibi şeyler olurdu. Merak etmeyin kızları da düşündük, dişi ROBOCOP bebekler... SONUÇ:KENDİLERİNE BENZETTİKLERİ BİR SÜRÜ BİREY ETRAFTA. KADINLAR AYAKLANDI... ÇOCUKLAR İSYANDA........ aman aman doğanın dengesini bozmayalım. düşünmesi bile kötü.. Ciddigeyik der ki: Bunada cok laf sokusturulur ama gel gör ki zaman kısıtlı Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Etrafta karılarına "biliyodum!sen beni hiçsevmedin" diyerek zırlayan bıyıklı amcalar olurdu. #Bütün erkekler Arnold'un filmini izleyerek ağlardı. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 erkekler doğursa ne olur!!! #trafikte hamilelere yol verilirdi... #HAmile erkekler için özel banklar olurdu. Hiçbir bayan bu banklara oturamazdı. #işyerlerinde doğum izni 3 aya çıkartılırdı. #Etrafta karılarına "biliyodum!sen beni hiçsevmedin" diyerek zırlayan bıyıklı amcalar olurdu. #Bütün erkekler Arnold'un filmini izleyerek ağlardı. #Kocasının hamile olduğunu öğrenen çoğu kadın intihar etme girişiminde bulunurdu. #Hamile kadınların aksine hamile erkekler olayı abartıp hamilelere özel otobüs yaptırırdı... #Doğumhanelerde,doğum sırasında erkeklere nerede olduğunu unutturacak güzellikte, sexy, sarışın, mini etekli hemşireler olurdu. #Hiçbi erkek o kadargüçlükle doğurduğu bebeklerini kimseye elletmez, göstermez, sevdirmezdi... #Hiçbi gece çocuk uyandığında erkekler kalkmazdı. "ben doğurdum sen bak" felsefesi üstün gelirdi. #Bütün oyuncaklar silah, tank gibi şeyler olurdu. Merak etmeyin kızları da düşündük, dişi ROBOCOP bebekler... SONUÇ:KENDİLERİNE BENZETTİKLERİ BİR SÜRÜ BİREY ETRAFTA. KADINLAR AYAKLANDI... ÇOCUKLAR İSYANDA........ aman aman doğanın dengesini bozmayalım. düşünmesi bile kötü.. Ciddigeyik der ki: Bunada cok laf sokusturulur ama gel gör ki zaman kısıtlı Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 aman ne gerek var biz halimizden memnunuz... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Erkek hamile olursa?Kimden hamile olur acaba?Kadindan olsun be... Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 kesinlikle doğanın dengesini bozmamalı dimi ama. aklıma orhan kemal in tersine dünyası geldi bir an düşünmesi bile kötü.. Alıntı
Φ taş duvar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 ya bu başlık ne acayip okuyunca içim bi acayip olduarnould un ffilmini anımsadım bi an yok be biz halimizden memnunuz.bunu istemeyen kadın varmı onu sormak lazım. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Aman ha sakın erkeklerin böle bi baslık altında kalıba girmesini ben bi bayan olarak istemem şahsen Siz oturun yerinizde paşa paşa gerekirse doğururuz ve ardından tüm olması gerekenleri yerine getiririzz Aman Haaaa Aman Haaa Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 herkes işine baksın.... boyundan büyük işlere kalkışmasın Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Saka bir yanada ben bir defasinda bir tib dergisinde okumustum,ufak bir ameliyatla erkeklerinde dogum yapabileceklerini yaziyordu. Ne olur gülmeyin ya,gercekten okudum. Aman ister gülün ister gülmeyin Niye yani kadinlarin cani yokmu.! saygilarla Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 yapılan ameliyatı merak ettim de.......? Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Erkek hamile olursa?Kimden hamile olur acaba?Kadindan olsun be... ya bu başlık ne acayip okuyunca içim bi acayip olduarnould un ffilmini anımsadım bi an yok be biz halimizden memnunuz.bunu istemeyen kadın varmı onu sormak lazım. Aslında fena olmazdı hani sonrasında kilo alıyorus, soraa göbeği yağlamayıp çok kaşıyınca çatlaklar oluşuyo ama yağlayıp kaşımayınca da oluşabiliyomuş. O yüzden kıslar ilerde hamile kalırsanıs kalmadan önce kilo verin baya Saka bir yanada ben bir defasinda bir tib dergisinde okumustum,ufak bir ameliyatla erkeklerinde dogum yapabileceklerini yaziyordu.Ne olur gülmeyin ya,gercekten okudum. Aman ister gülün ister gülmeyin Niye yani kadinlarin cani yokmu.! saygilarla Evet ben de okumuştum yapılan ameliyatı merak ettim de.......? Şöle oluyomuş, daha bebek annenin yumurtalığında büyümeden, yumurtalık babaya naklediliyormuş ve babanın karnında büyüyor bi güzel sora da sezeryanla alınabiliyomuş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.