Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

BİZLERİ YÖNETEN KÜRTLER-1-


tgt_iletişim

Önerilen İletiler

Değerli arkadaşlar bundan sonra “Bizi yöneten kürtler” adlı bilgilendirme yazılarımızda hükümet tarafından uygulanan kürtçü politikaları ve uygulayan sorumlu kişileri sizlere belgelerle açıklayacağız..

 

Son aldığımız bir duyuma göre, Danimarka’da terörist kürtlerin yayın organı “Roj Tv” nin bir uzantısı olan ve Nurettin keske adlı pkk yanlısı bir kürdün sahip olduğu “roj beer” ne yazık ki Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın onayıyla Türkiye’de serbestçe satılabilecek. ‘Bir yudum özgürlük’ sloganını kullanan ve şişesinin üzerindeki resimlerde işkence gören insanları karikatürize eden bu kürt birasının sahibi Nurettin Keske ‘Bu bira kürtlerin birasıdır’ demiştir. Kendine amblem olarak da güneşi kullanan bu şirket, şişe üzerinde de sarı-kırmızı-yeşil renklerine ağırlık vermektedir.

 

Biranın amblemi, sözde kürt bayrağını temsil eden bez parçasına özel olarak benzetilmiştir..Hedef bellidir;dağdaki terörist eylemlerini şehirde simgesel eylemlerle pekiştirmektir..Heralde yakın zamanda televizyonlarda,gazatelerde reklamlarını sıkça görürüz..Ve tahmin ediyoruz ki tanıtımları da şöyle olur; “Köpüklü bira,sizleri(kürtleri)köpürtür ,Türk’leri uyutur”

 

Bu nasıl bir aymazlık ve bu nasıl bir kürtçü politikadır..O kadar uyarılarımıza rağmen Danimarka”ya söz geçiremeyen ve “Roj tv” yi kapattıramayan arap- kürt partisi AKP,bu biranın satışına Türk toprakları üzerinde izin vermiştir..Unutmayalım ki tarım bakanı Diyarbakır Bismil doğumlu bir kürttür..(iç işleri ,milli eğtim ve daha bir çok bakan ve milletvekili gibi).

 

Sonuç: Biranın amblemini, sözde kürt bayrağını temsil eden bez parçasına özel olarak benzetmişler. roj sözcüğündeki 'O' harfini güneş şekline sokarak sarı-kırmızı-yeşil renkleri koyarak oluşturmuşlardır. Aleni şekilde amblemlerinde bile hain olduklarını simgeleyen bu kürtlere verilecek para kürt sermayesine oradan da TÜRK ORDUSUNA mermi olarak geri dönecektir.

 

Ey TÜRK Evladı Uyuma uyan!!

 

Saygılarımızla..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.