Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 sevdiğinizin başka kızlara sizin gözünüz önünde yeşil ışık yakarsa ne yaparsınız?? siz sevgilisiniz ve sevgiliniz başka kızlarla ilgileniyor o an ne düşünürsünüz? Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Fişini çekersin. Bir daha hiçbir renk ışık yakamaz.... Enerjisi olmadan ışık yakması olası değil zaten...-) Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 burası ciddi bir forum anakonda ciddiye alalım lütfen.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 sevdiğinizin başka kızlara sizin gözünüz önünde yeşil ışık yakarsa ne yaparsınız?? siz sevgilisiniz ve sevgiliniz başka kızlarla ilgileniyor o an ne düşünürsünüz? bırak gitsin niye zorluyorsun ki... Ben aynen boyle düşünür ve aynen de boyle yaparım... Bırakırım gitsin... Zorlamanın bi anlamı yok Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Bizle alakası yok muş. kızlar arasında Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 sizce kıskandırmak için olamazmı?? yani benim başıma gelmedi bu arkadaşımın başına gelmiş bişey.. Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Mesele hem kendine hemde sevgiline güvenme meselesi. Bunun yoluda onu iyi tanımaktan geçer... Yani kendini ve onu... Burada yakılan yeşil ışıkla ne kast ediliyor oda önemli. Yani ilgilenmek? Ne manada? Bence burada senin olayı nasıl algıladığın ve yorumladığında önemli.. Kıskandırmak? Bence onun vicdanını rahatlatmış olursun.. Sonrakilere kapı açmış olursun... Belli bir ölçüye kadar tolere edebilirsin... Emin oluncaya kadar... Bu noktadan sonra,ki sen daha önce beden dilinle onu uyarmışsındır, tepkin ölçülü ve tavizsiz olmalı... Aldatmayı zevkli kılan şey aldatılanın varlığı değil mi zaten.... Yol verirsin gider.... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 burda kastedilen yeşil ışık, kızın yaptığı kurlara güzel bir karşılık vermek.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 benim başıma gelmedi böyle birşey ama sanırım çok üzülürüm ve yolları ayırırım benimleyken başkasıyla ilgileniyorsa ilişkinin bir anlamı olmaz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Bunu fark ettiğim anda artık yeşil ışık olayı olamaz Çünkü artık mor mor bakıyordur Ne düşünecem yahu hem düşünecek ne kalmış Yar saçların lüle lüle hadi sana güle güle Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 öyle oldu sonucu zaten.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 isabet olmuş o zaman Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 :) :P :lol: Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 tebrik ederim doğru yoll Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Bende tebrik ederim.. Ama hep böyle yazılarda kalır bu fikirler.... Sana el salla çek git diyenler, başta kendileri gidemezler.. İyi bilirim kızların psikolojilerini.. Gizliden gizliye yer bitirirler kendilerini.. Her fırsatta onu gözlerler.. Tekrar yeşil ışık beklerler..) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yok yaw kralx Ben zaten yeşil ışıktan nefret ederim Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 kralx iyiki varsın bende bir ben uzun cümleler kurarak birşeyler anlatmaya çalışıyorum diye bir uzaylı hissettim kendimi...-) "Bırakıp gitmek var ama ah bu şarkıların gözü kör olsun" demişti bir müstesna şarkımız.... Ayrılığın bize attığı çentik yanımıza kar kalır tabi... İnadına kullanmayacağım bu yuvarlakları duygumu ifade etmek için!!-) Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 her kız kendinden sorumludur.. sen kızların hepsini aynı kefeye koyamazsın..(kralx).. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Hayır genelde aynı kefedesiniz... Genelde diyorum bak.. İstisnalar heryerde mavcuttur.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 önceki söylediğinizi göz önünde bulundurarak konuşun(kralx).. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Önceki söylediğimi göz önünde bulunduruyorum zaten.. Genellikle demek bütün kızlar anlamına gelmez... Hepsi desem sen haklısın... Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ben anlamadım şimdi bu bir çeşit münakaşa mı yoksa cilveleşmemi-)) Adam yakışıklı - kız güzel ... e hadi hayırlısı!-))(benim yazımı kaile almazsınız he böyle sokar anakonda işte) tıss... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 yanlış konuşuyorsunuz..karşınızdakini salak mı zannediyorsunuz?? önceki söylediğinizde "kız-ların(psikolojisini)" dediniz.. buna dayanarak bişey söylediğinizi zannetmiyorum.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ben anlamadım şimdi bu bir çeşit münakaşa mı yoksa cilveleşmemi-)) Adam yakışıklı - kız güzel ... e hadi hayırlısı!-))(benim yazımı kaile almazsınız he böyle sokar anakonda işte) tıss... Abi uzak tut şu anacondayı ya Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 bir tek kızlar için bu 'gizliden gizliye yer bitirirler kendilerini' cümlesini kullanamayız , her insan ilgi duyduğu kişinin , başkalarına yeşil ışık yakmasını hazmedemez , öfkeyle karışık kıskançlık yaşar ama bu sadece bence nasıl böle birine ilgi duyabildiğini anlayamadığı içindir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.