Misafir katre_a Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 suheda ve lilac Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 asiyenasılkurtulur eywallah taylan bey oğlum...döner dönmez seni görmek güsel oldu... ben de en çok asiyenasılkurtulur nikini beğeniyorum ayıptır söylemesi... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 eywallah taylan bey oğlum...döner dönmez seni görmek güsel oldu... ben de en çok asiyenasılkurtulur nikini beğeniyorum ayıptır söylemesi... Oooo hoşgeldiniz hoşgeldiniz, epeydir yoktunuz özlettiniz. E artık dinlenmişsinizdir sanırım, performans izleyelim biraz Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Oooo hoşgeldiniz hoşgeldiniz, epeydir yoktunuz özlettiniz. E artık dinlenmişsinizdir sanırım, performans izleyelim biraz yahu biz geldik de siz epey yol katetmişsiniz,fanatikleriniz bile oluşmuş...şaşkınlık bastı bizi afedersiniz...hani belkıs akkale ve izzet altınmeşe olacaktık biz...? hislerimle oynadınız taylan bey abi... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Evi terkedip duruyorsun ama sen de; olmaz ki böyle. Bir aydır çoluk çocuk evde yorgan yiyor, ben ne zorluklar çekiyorum bilmiyosun. Bi kere sen avatarı değiştirmekle satışa başladın, sonra da kayboldun. İnsanların gözünün önünde aile kavgası yapmayalım. Lütfen yani. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Evi terkedip duruyorsun ama sen de; olmaz ki böyle. Bir aydır çoluk çocuk evde yorgan yiyor, ben ne zorluklar çekiyorum bilmiyosun. Bi kere sen avatarı değiştirmekle satışa başladın, sonra da kayboldun. İnsanların gözünün önünde aile kavgası yapmayalım. Lütfen yani. ben hem ana hem baba olamam ki canım onlara... .. gibi çalışıyorum bütün gün...azcık güler yüz istiyorum eve gelince...çok şey mi? ayrıca elalemin topicinde bağırtma beni...git bi topic aç hemen,derdin neyse orda söyle... akşam akşam attırma benim asfalyalarımı... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Kadınlar böyledir işte arkadaşlar. Neyse kirlilik yaratmayalım, ÖM şeyini şeyedelim. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Kadınlar böyledir işte arkadaşlar. Neyse kirlilik yaratmayalım, ÖM şeyini şeyedelim. Hiç de güleceğim yoktu he koparttınız beni gece gece sağolun varolun Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Dipnot ve KeskinKalem Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2007 taurusmutis.keskinkelem Alıntı
Φ BİLGİ KURDU Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 kız kurusu en komik bence güzeller gece yağmuru sessizliğin kızı kralx çok karizmatik sevdiğim natalia benimkide güsel sanırımm ^_^ Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Tengeriin Boşig - Cawangar Bence en güzel nickler bunlar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 kız kurusu en komik bence güzeller gece yağmuru sessizliğin kızı kralx çok karizmatik sevdiğim natalia benimkide güsel sanırımm ^_^ Eh bi tane beğenen çıkmış tsk etmek lasım Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 kız kurusu en komik bence güzeller gece yağmuru sessizliğin kızı kralx çok karizmatik sevdiğim natalia benimkide güsel sanırımm ^_^ eh iddialıyım bu konuda ,birinci olacam....... bütün kısları eleyecem...... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Kız kurusu, Fosforlu Cevriye, Taurusmutis ( ) Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Dipnot ve KeskinKalem Teşekkürler sevgili AyBaLa... Bende forumun beğenilen nick ya da nickleri konusunda şunu söyleyebilirim... Hepsinin nic'i çok güzel ve forumda yazan, katkı sunan ve paylaşan arkadaşlardan çok faydalanıyor ve tümünü çok seviyorum... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Bu topic en beğendiğiniz nick topici olduğuna gere uğramışken en beğendiğim nicki yazayım.. Suheda.. suheda ve lilac Teşekkür ederim arkadaşlar... Tercihim Türkçe nicklerden yana Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Tengeriin Boşig - Cawangar Bence en güzel nickler bunlar Teşekkür ederim arkadaşlar... Tercihim Türkçe nicklerden yana Hiç sanmıyorum... Ben gittim ÖzTürkçe lakap aldım ama hala bir takdir alamadım... Bilemiyorum yani... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Teşekkür ederim arkadaşlar... Tercihim Türkçe nicklerden yana Nickiniz Türkçe değil Arapça'dır. Meraklısına --> Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Hiç sanmıyorum... Ben gittim ÖzTürkçe lakap aldım ama hala bir takdir alamadım... Bilemiyorum yani... Takdir ediyorum seni arkadaşım Türkçeden kastım günümüz Türkçesi idi Sahi ama neydi anlamı güneş tanrısımı söylemiştin ama....... Bu arada ben kendi nickimin Türkçe içerisinde kullanılan arapça kökenli bir kelime olduğunu biliyorum,üstelik ben kendi nickim için söylemedim beğendiğimiz nickler sorulmuş Türkçe olanlar tercihimdir demiştim.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Benim beğendiğim beni beğenmez yoksa ben tipsizmiyim haa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Benim beğendiğim beni beğenmez yoksa ben tipsizmiyim haa Olabilitesi yüksek kııs Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 beni beğeneni de ben beğenmem ona bakarsan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.