Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 tepkimiydi sence bu?? forumları gezdim her bölümde kişiler cevabını o bölüme göre vermemiş sohbete çevirmiş espiriye çevirmiş sizde dahilsiniz sorunmu bu verdiğim cevap sizce?? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 forumları gezdim her bölümde kişiler cevabını o bölüme göre vermemiş sohbete çevirmiş espiriye çevirmiş sizde dahilsiniz sorunmu bu verdiğim cevap sizce?? ama sizin verdiğiniz bu cevap daha doğrusu ilk verdiğiniz cvp sohbet de değil.. neyse konuyu fazla uzatmayalım siz yeni üyesiniz ve burdaki herşeyin gırgır şamata olduğu ilerki günlerde göreceksiniz.. iii eylenceler.. Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 ama sizin verdiğiniz bu cevap daha doğrusu ilk verdiğiniz cvp sohbet de değil.. neyse konuyu fazla uzatmayalım siz yeni üyesiniz ve burdaki herşeyin gırgır şamata olduğu ilerki günlerde göreceksiniz.. iii eylenceler.. gördüğüm için yazdım zaten o cevabı uzatmayalım dediğiniz gibi neyse sizede iyi eğlenceler. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Burada havalar bulutlu ben en çok gıcık olduğumu yazsam olurmu acaba bir sevdiğimi birde gıçık gittiğimi yazayım yoksa kavga falan çıkar burda sevdiğim nick çok hepsini yazmayayım tüm nickleri beyeniyorum . gıcık gittiğim nick se Murti_San hiç sevmem kulağına gitmesin haaaa Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 forumda şuanda en sıcak kanlı olarak diloş ve aça onları beğeniyorum Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 burdada bi tersten bakayım... iyi oluyo tersten bakmak bende öle yapcam Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 noluyo yf. hey Allah ım kankim zevklerimiz ne kadar uyuşuyomuş.bugün bir kez daha farkına vardm kızz Alıntı
Φ free boy Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 zaten bu topicte kimse en sewdiği nicki yazmıyo ki en sewdiği weya tanıdığı kişilerin nicklerini yazıyo Alıntı
Φ free boy Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 saol esaret senin de fena diil Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 noluyo yf. hey Allah ım kankim zevklerimiz ne kadar uyuşuyomuş.bugün bir kez daha farkına vardm kızz ne zevki kıs.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 kavga zevki canem Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 kavga zevki canem aman kankim adımız çıkcak 9a inmicek 8e.. he.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 bunu kıstlayan bi kural yok kardeşm dikkatini çekerimm.. isteyen istediği kadar msj yazabilir. sen karışamazsın buna Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 her foruma bişi yazmasa olmaz zaten kimin için söledinki anlamadım şimdi.. bunu kıstlayan bi kural yok kardeşm dikkatini çekerimm.. isteyen istediği kadar msj yazabilir. sen karışamazsın buna e yani.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 yeni üyesin ve fazla göze batma bence ......buarada kızlarada hak veriyorum.... hızır acilmisiniz siz acep.. free boy arkadaşım..fazla uzatıyosunuz.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 burda forum üylerinin yazdığı hiç bir yazı gereksiz diildr.. tabi gerçketen üye olanların.. halledemediğin bişey varsa özelden konuşş. bilmem farkındamısın ama şu anda sen de topiği boş yere mesajlarınla doldurruyosun..tamam kimse cvp vermesin yazılanlaraa.. burası tartışma yerii diill. begendiğiniz nickleri yazın geçinn... Alıntı
Φ free boy Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 tamam .bu kadar Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 zaten bu topicte kimse en sewdiği nicki yazmıyo ki en sewdiği weya tanıdığı kişilerin nicklerini yazıyo çok doğru bir gözlem. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 SİZİ ALLAH'IN YARATTIĞININ , BU DÜNYADA GEÇİCİ BİR SÜRE KALACAĞINIZIN , VE BİRGÜN ÖLÜP ONA DÖNDÜRÜLECEĞİNİZİN FARKINDAMISINIZ!!! Arkadaşlar bence ahiretiniz için çalışın , boş şeylerle ilgileniyorsunuz , burda geçirdiğiniz zamanı ahiret için geçirmelisiniz...Yemyeşil bir cenneti hepimiz isteriz öyle değil mi?? AKLINIZI BAŞINIZA ALIN....Selam ve sevgilerle... pardon ahıret için kımın çalışıp çalışmadığını siz mi biliyordunuz..pardon şunu da söyleyeyım,ben ıbadetimi yemyeşil bir cennet için değil,O'nun sevgisi için yaparım.. aklımı başıma aldım,titredim ve kendıme geldım..havalarda çok soğuk ya Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 çok kolay bi oyun, forumda en beğendiğimiz nickleri söylemece benimle başlayalım: questgirl, dogville ve anlamını bilmesem de sedelina ve tabi ki benimki haydi şimdi de sizinkileri duyalım ???? sağol anlamını ben de bılmıyorum nıkımın..açıkçası üyelik zor olur dıye o an aklıma gelen bır ısımdı..hangı dılden onu da bılmıyorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 SİZİ ALLAH'IN YARATTIĞININ , BU DÜNYADA GEÇİCİ BİR SÜRE KALACAĞINIZIN , VE BİRGÜN ÖLÜP ONA DÖNDÜRÜLECEĞİNİZİN FARKINDAMISINIZ!!! Arkadaşlar bence ahiretiniz için çalışın , boş şeylerle ilgileniyorsunuz , burda geçirdiğiniz zamanı ahiret için geçirmelisiniz...Yemyeşil bir cenneti hepimiz isteriz öyle değil mi?? AKLINIZI BAŞINIZA ALIN....Selam ve sevgilerle... Haklısın kardeş.. Fakat öyle bir gaflet tembellik ve nefs varki bile bile oluyor herşey.. Allah yardım etsin.. Hatırlatman için çok teşekkürler kardeş.. Bu topic en beğendiğiniz nick topici olduğuna gere uğramışken en beğendiğim nicki yazayım.. Suheda.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 pardon ahıret için kımın çalışıp çalışmadığını siz mi biliyordunuz..pardon şunu da söyleyeyım,ben ıbadetimi yemyeşil bir cennet için değil,O'nun sevgisi için yaparım.. aklımı başıma aldım,titredim ve kendıme geldım..havalarda çok soğuk ya Ne güzel yazmışsın Sedoş..Bizi uyarmaya kalkan bunu görebilse keşke.O'nun rızasını kazanamadıktan sonra Cennet'i neyleyeyim.. Altından sular akan,içinde huriler dolu olan Cennet,onu isteyenlerin olsun.Ben Allah'ın rızasını diliyorum.Varsın Cehennemine koysun beni.Bu bendeki ateş Cehennemi'de yakar kavurur.. Yoksa çöl araplarını cezbetmek/özendirmek için söylenen vaadlerde gözüm yok.. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 asiyenasılkurtulur Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 bi de Süper Kız Çocuğu Özo Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.