Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

tepkimiydi sence bu??

forumları gezdim her bölümde kişiler cevabını o bölüme göre vermemiş sohbete çevirmiş espiriye çevirmiş

sizde dahilsiniz sorunmu bu verdiğim cevap sizce??

• Cevaplar 185
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

forumları gezdim her bölümde kişiler cevabını o bölüme göre vermemiş sohbete çevirmiş espiriye çevirmiş

sizde dahilsiniz sorunmu bu verdiğim cevap sizce??

ama sizin verdiğiniz bu cevap daha doğrusu ilk verdiğiniz cvp sohbet de değil..:)

neyse konuyu fazla uzatmayalım siz yeni üyesiniz ve burdaki herşeyin gırgır şamata olduğu ilerki günlerde göreceksiniz.. :)

iii eylenceler..

Gönderi tarihi:

ama sizin verdiğiniz bu cevap daha doğrusu ilk verdiğiniz cvp sohbet de değil..:)

neyse konuyu fazla uzatmayalım siz yeni üyesiniz ve burdaki herşeyin gırgır şamata olduğu ilerki günlerde göreceksiniz.. :)

iii eylenceler..

gördüğüm için yazdım zaten o cevabı uzatmayalım dediğiniz gibi neyse sizede iyi eğlenceler.

Gönderi tarihi:

Burada havalar bulutlu ben en çok gıcık olduğumu yazsam olurmu acaba :unsure:

bir sevdiğimi birde gıçık gittiğimi yazayım yoksa kavga falan çıkar burda :D

sevdiğim nick çok hepsini yazmayayım tüm nickleri beyeniyorum .

gıcık gittiğim nick se Murti_San hiç sevmem kulağına gitmesin haaaa :D:lol::P

Gönderi tarihi:

noluyo yf. hey Allah ım kankim zevklerimiz ne kadar uyuşuyomuş.bugün bir kez daha farkına vardm kızz :D

ne zevki kıs.. :D:huh::hug:

Gönderi tarihi:

her foruma bişi yazmasa olmaz zaten -_-

kimin için söledinki anlamadım şimdi..

bunu kıstlayan bi kural yok kardeşm dikkatini çekerimm.. isteyen istediği kadar msj yazabilir. sen karışamazsın buna ;)

e yani.. ;)

Gönderi tarihi:

yeni üyesin ve fazla göze batma bence ......buarada kızlarada hak veriyorum....

hızır acilmisiniz siz acep.. :P:lol:

free boy arkadaşım..fazla uzatıyosunuz..

Gönderi tarihi:

burda forum üylerinin yazdığı hiç bir yazı gereksiz diildr.. tabi gerçketen üye olanların.. halledemediğin bişey varsa özelden konuşş. bilmem farkındamısın ama şu anda sen de topiği boş yere mesajlarınla doldurruyosun..tamam kimse cvp vermesin yazılanlaraa.. burası tartışma yerii diill. begendiğiniz nickleri yazın geçinn... ;):clover:

Gönderi tarihi:
SİZİ ALLAH'IN YARATTIĞININ , BU DÜNYADA GEÇİCİ BİR SÜRE KALACAĞINIZIN , VE BİRGÜN ÖLÜP ONA DÖNDÜRÜLECEĞİNİZİN FARKINDAMISINIZ!!!

Arkadaşlar bence ahiretiniz için çalışın , boş şeylerle ilgileniyorsunuz , burda geçirdiğiniz zamanı ahiret için geçirmelisiniz...Yemyeşil bir cenneti hepimiz isteriz öyle değil mi?? AKLINIZI BAŞINIZA ALIN....Selam ve sevgilerle...

pardon :lol:

ahıret için kımın çalışıp çalışmadığını siz mi biliyordunuz..pardon

şunu da söyleyeyım,ben ıbadetimi yemyeşil bir cennet için değil,O'nun sevgisi için yaparım..

aklımı başıma aldım,titredim ve kendıme geldım..havalarda çok soğuk ya :lol:

Gönderi tarihi:
çok kolay bi oyun, forumda en beğendiğimiz nickleri söylemece :D benimle başlayalım:

questgirl, dogville ve anlamını bilmesem de sedelina :P ve tabi ki benimki :D

haydi şimdi de sizinkileri duyalım ???? :rolleyes:

sağol

anlamını ben de bılmıyorum nıkımın..açıkçası üyelik zor olur dıye o an aklıma gelen bır ısımdı..hangı dılden onu da bılmıyorum :blushing::online2long::lol:

Gönderi tarihi:

Fosforlu cevriye :lol:

• 9 ay sonra...
Gönderi tarihi:
SİZİ ALLAH'IN YARATTIĞININ , BU DÜNYADA GEÇİCİ BİR SÜRE KALACAĞINIZIN , VE BİRGÜN ÖLÜP ONA DÖNDÜRÜLECEĞİNİZİN FARKINDAMISINIZ!!!

Arkadaşlar bence ahiretiniz için çalışın , boş şeylerle ilgileniyorsunuz , burda geçirdiğiniz zamanı ahiret için geçirmelisiniz...Yemyeşil bir cenneti hepimiz isteriz öyle değil mi?? AKLINIZI BAŞINIZA ALIN....Selam ve sevgilerle...

Haklısın kardeş..

Fakat öyle bir gaflet tembellik ve nefs varki bile bile oluyor herşey..

Allah yardım etsin..

Hatırlatman için çok teşekkürler kardeş..

Bu topic en beğendiğiniz nick topici olduğuna gere uğramışken en beğendiğim nicki yazayım..

Suheda..

Gönderi tarihi:
pardon :lol:

ahıret için kımın çalışıp çalışmadığını siz mi biliyordunuz..pardon

şunu da söyleyeyım,ben ıbadetimi yemyeşil bir cennet için değil,O'nun sevgisi için yaparım..

aklımı başıma aldım,titredim ve kendıme geldım..havalarda çok soğuk ya :lol:

Ne güzel yazmışsın Sedoş..Bizi uyarmaya kalkan bunu görebilse keşke.O'nun rızasını kazanamadıktan sonra Cennet'i neyleyeyim..

Altından sular akan,içinde huriler dolu olan Cennet,onu isteyenlerin olsun.Ben Allah'ın rızasını diliyorum.Varsın Cehennemine koysun beni.Bu bendeki ateş Cehennemi'de yakar kavurur..:closedeyes:

Yoksa çöl araplarını cezbetmek/özendirmek için söylenen vaadlerde gözüm yok..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.