Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl made in turkey... seni sewiyorum........... benimde zıplarken vıraklayamayan kurbağa mı ne vardı o çok dikkatimi çekmişti.......bide uçan tekene vardı çok hoş yaa............
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl gece_yağmuru sessizliğin_kızı ve de aysum Tşkler backstreetboy Artık bi ödül töreni yapma zamanı gelmedi mi
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Artık bi ödül töreni yapma zamanı gelmedi mi Geldi geldi bu topic artık sana adanmış gibi oldu zaten gecem daha ne istiyon gece_yağmurusessizliğin_kızı ve de aysum Teşekkürler backstreetboy
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Benimkiler değişio hep ama şimdilik : Murti_San, DeLorean, NATALİAm tabiki ve sessizliğin_kızı.... ( gece_yağmuru bakma sana alıştık artık )
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Geldi geldi bu topic artık sana adanmış gibi oldu zaten gecem daha ne istiyon O zaman reca edeyim topicin başlığını değiştirelim dermişimmmm Aysum kötü bişeymi dedin sen yoksam
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Yaf benim nickimi kimse begenmiomuş benvarım beni unuttun galiba üzülme ben beğeniyorum Benimkiler değişio hep ama şimdilik : Murti_San, DeLorean, NATALİAm tabiki ve sessizliğin_kızı.... ( gece_yağmuru bakma sana alıştık artık ) ben liste yapmayayım .tüm nickleri seviyorum tabiki bende sizleri ve dansını unutamadığım ( aysum ) Aysum teşekkürler
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Ne zorlası özgür irademle yazdım ben NATALİA Gece kötü bişi de dimiş olabilirim iyi bişi de ama iyi bişi galiba
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Nati şansını zorlama her an vasgeçebilirim Ne zorlası özgür irademle yazdım ben NATALİA Gece kötü bişi de dimiş olabilirim iyi bişi de ama iyi bişi galiba Kısım o laf sana diildi aaa
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Bu ne ? yalançı Ayyy demişim.. Yanlışlık olmuştur Canımsın gııı
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Ayyy demişim.. Yanlışlık olmuştur Canımsın gııı Sen de benim
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl İşte ispatı ile birlikte kimin yalancı olduğunu öğrenmiş olduk Sevgili açık öğretim öğrencileri bir sonraki dersimizde Nattiinin göslerini kimim oyduğunu ve içine nasıl bade kattığını göreceğis Şimdilik hoşçakalın :lol:
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl İşte ispatı ile birlikte kimin yalancı olduğunu öğrenmiş olduk Sevgili açık öğretim öğrencileri bir sonraki dersimizde Nattiinin göslerini kimim oyduğunu ve içine nasıl bade kattığını göreceğis Şimdilik hoşçakalın Hoşgeldin gece
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.