Φ meliskoo Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Kızlarla beraber oluyor arada arada oldugu zaman da benim telime vs cevap vermıyor sonra gece açıyor telı naber ah uyumusum yok içki içmişim sızmışım vs dıyor tamam affettırmeyı de bılıyor henüz arkadasız sevgılım de degıl zaten tam sevgilim olsa da beraber olamam o manada , ihtıyacları vardır ok . ses etmıyım dımı hıssedıorumm amaa Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 aaa. meliskoo ya bak. bulmuş nihayet. gerçi biraz sorunlu gidiyo galiba ama olsun. bir iki denemeyle doğru insana gidersin bence. bu konularda önce biraz ter atmak lazım. bir kaç tanesini eskitecen ki doğruyu bulasın bu arada sızmışım telefonu duymadım kadar da ucuz bi yalan duymamıştım tamam biz de arada kıvırıyoz ama bu kadar da olmaz ki be kardeşim yani meliskoo bunu aranızı soğutmak için falan söylemiyorum yanlış anlama. biz yine de doğru olduğunu varsayalım gerçi ben araştırıp güneydoğu anadolu yöresinde nefesi güçlü bi hoca bulmuştum ama sen bulmuşsun artık neyse sen bu çocukla dene. başarılı olmazsa hocanın GSM numarasını vereyim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 daha başından sana değer vermeyen birisiyle devam etmek kadar mantıksız birşey olamaz. yalan söylüyorsa asla affetme derim ben. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Meliskoo doğru insan kriterlerine uyuyormu peki Bana kalırsa arkadaş olarak bile kalma bu şahışla birde sevgili olduğunusu düşünsene Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 maser'in dediğine katılıyorum.. en iyisi onla bu konuda konuşman bence.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Sen bana kalırsa kendi kararını ver .ne yapmak istediğine karar ver .arkadaş olarak kalmak mı yoksa ileriye dönük bir düşüncen var mı ? bundan sonra senin aradığın özellikler var mı yok mu ? ona bak değerlendir, herşeyiyle .Ama unutmaki içki içiyormuş bu durum ilişkilerde bir sorun olabiliyor bazen .Ama sonuçta hayat senin seni senden iyi kimse tanıyamaz .İnsanın kendine ettiğini , düşmanı bile yapamazmış.Bence akıl,mantık ve duygularınla en doğru kararı vereceğine inanıyorum Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Hııı çok da içki içiyormuş ne zaman arasam bişi içiyo resimlerinde bile elinde içki kadehi babası da böyleymıs sonra annesi bı gece bunu eve almamıs sonra 30 yıldır içmiyormuss?? böyle dıyor. Bnm babam da içki içiyor cok berbat bırsey dogru ınsan kriterlerımın bır kısmına uyuyor bır kısmına uymuyor fizik olarak uymuyor da dıgerlerıne büyük ölçüde uyuyor benım burcum bildiginiz gibi ikizler bunun da burcu ikizler 5 yaş da büyük daha ne bilgi veriyim szce nası ? yorumlarınız benım ıcın cok kıymetlı ettıgınız yorumlara da tesekkurler edıyorum. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 zaten sevgilin değilmiş,olması için uğraşma bence en mantıklısı , bazı durumlarda kalpten önce aklın devrede olması lazım, buda öle bi durum anlaşılan sölemesi benden , düşünmesi senden . Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Hııı çok da içki içiyormuş ne zaman arasam bişi içiyo resimlerinde bile elinde içki kadehi babası da böyleymıs sonra annesi bı gece bunu eve almamıs sonra 30 yıldır içmiyormuss?? böyle dıyor. Bnm babam da içki içiyor cok berbat bırsey dogru ınsan kriterlerımın bır kısmına uyuyor bır kısmına uymuyor fizik olarak uymuyor da dıgerlerıne büyük ölçüde uyuyor benım burcum bildiginiz gibi ikizler bunun da burcu ikizler 5 yaş da büyük daha ne bilgi veriyim szce nası ? yorumlarınız benım ıcın cok kıymetlı ettıgınız yorumlara da tesekkurler edıyorum. ......................................... yazdıklarında samimi olmadığını düşünüyorum.ne yaparsan yap diyorum. sen akıllanmazsın diyorum. sevgiler diyorum. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ......................................... yazdıklarında samimi olmadığını düşünüyorum.ne yaparsan yap diyorum. sen akıllanmazsın diyorum. sevgiler diyorum. Meliskoocum umarım şu doğru insanı en kısa zamanda bulursun Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Meliskoocum umarım şu doğru insanı en kısa zamanda bulursun doğrudur bu yaa..... 5 eksik 4 gedik ne olcak 5 te 5 çok zor .... bu olur sanırsam ilan ederim oluncana Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ya sen çok içki içiyo dedin ve benim aklımda bir nuri alço canlandı. müstakbel enişteyi o gözle görmeye başladım. onun da elinden düşmüyo hiç viski bardağı. bu düşünce de negatif elektrik doğuruyo ister istemez. gerçi coşkunun elinden de bira şişesi eksik olmuyo . Allah'tan ona benzetmedik esas konu da ise şunu söyleyebilirim. bu kızlar (veya kadınlar) sürekli ''ben hislerime güvenirim, beni hiç yanıltmadı'' falan derler ama yok öle bişey bence. yani Allah kadınları önsezisi kuvvetli erkekleri de alkolik yarattı öylemi bence hislerine fazla güvenme. aldatılmak hislerle anlaşılan bişey olsa bu kadar talep görmezdi aldatma sektörü şüphen varsa bir yolunu bulup kesinliğe kavuşturmalısın. ama hala söylüyorum bu kadar ucuz bir yalan duymamıştım içmiştim. kendimden geçmişim. telefonu duymadım!!!yok ya Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 uyanık ol biraz melisko banada pek tekin gelmedi yaniii... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 doğrudur bu yaa..... 5 eksik 4 gedik ne olcak 5 te 5 çok zor .... bu olur sanırsam ilan ederim oluncana İlan edeceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum ama hala söylüyorum bu kadar ucuz bir yalan duymamıştım içmiştim. kendimden geçmişim. telefonu duymadım!!!yok ya Ucuz yalanmı Cık cık Emre uyanık ol biraz melisko banada pek tekin gelmedi yaniii... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Hııı çok da içki içiyormuş ne zaman arasam bişi içiyo resimlerinde bile elinde içki kadehi babası da böyleymıs sonra annesi bı gece bunu eve almamıs sonra 30 yıldır içmiyormuss?? böyle dıyor. Bnm babam da içki içiyor cok berbat bırsey dogru ınsan kriterlerımın bır kısmına uyuyor bır kısmına uymuyor fizik olarak uymuyor da dıgerlerıne büyük ölçüde uyuyor benım burcum bildiginiz gibi ikizler bunun da burcu ikizler 5 yaş da büyük daha ne bilgi veriyim szce nası ? yorumlarınız benım ıcın cok kıymetlı ettıgınız yorumlara da tesekkurler edıyorum. senin durumun vahim gibi geldi bana sen genede dikkatli ol istersen daha ne diyeyim iyi düşün ? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 senin durumun vahim gibi geldi bana sen genede dikkatli ol istersen daha ne diyeyim iyi düşün ? canlarımmm daha büyük bır sorunumus var artık... 5 yas buyuk ya hani? 10 yas buyuk gösterıyor Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 seninle bir 5-10 sene geçirsin mutlaka 50 yaş büyük gösterir Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 seninle bir 5-10 sene geçirsin mutlaka 50 yaş büyük gösterir Nie bee sen ard niyetli misin ben genclestiririm adamıııı aama şimdi ailem tanıdıklarım akrabalarım ne der onu gectim ben de kendime uygun göremiyorum görünüş açısından.. ahh ah Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 canlarımmm daha büyük bır sorunumus var artık... 5 yas buyuk ya hani? 10 yas buyuk gösterıyor daha başka ne var ? Nie bee sen ard niyetli misin ben genclestiririm adamıııı aama şimdi ailem tanıdıklarım akrabalarım ne der onu gectim ben de kendime uygun göremiyorum görünüş açısından.. ahh ah sen istersen bu işi boşver çünkü konuştukça daha neler çıkacak altından belli değil .senin onu gençleştirmek bi yana o seni kocatır gibi geliyor bana. bir bakmışsın moruk meliskoo oluvermişsin sen dalga mı geçiyon acaba Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 daha başka ne var ? sen istersen bu işi boşver çünkü konuştukça daha neler çıkacak altından belli değil .senin onu gençleştirmek bi yana o seni kocatır gibi geliyor bana. bir bakmışsın moruk meliskoo oluvermişsin sen dalga mı geçiyon acaba İki gündür sinirli sinirli dolasıyorum ortalarda göbişi zayıflat dedım tamam sen rejım lıstesı hazırla dedı sonra bı yıgın kız hıkayesını anlattı bı kac kız cafeye gelmıs de buna sen kucuk gösterıyosun demısler eskı kız arkadası da kılo al fln demıs yokben senı alıcam dedım zayıfla dedım ooof of simdiden çökme belırtılerım gösterdı bende yaa Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 İki gündür sinirli sinirli dolasıyorum ortalarda göbişi zayıflat dedım tamam sen rejım lıstesı hazırla dedı sonra bı yıgın kız hıkayesını anlattı bı kac kız cafeye gelmıs de buna sen kucuk gösterıyosun demısler eskı kız arkadası da kılo al fln demıs yokben senı alıcam dedım zayıfla dedım ooof of simdiden çökme belırtılerım gösterdı bende yaa eeee daha ne diyelim meliskoo sen en iyisi bu işi kökünden hallet başka türlü olmaz .Ahhh birde kararını verebilsen iş çözülecek ama karışık duygular içindesin ,senide anlamak lazım . sen kafanda hallet önce şu işi gerisi gelir ...hadi sana kolay gelsin . Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 birincisi; içinde bulunduğun problemleri o anki düşünce düzeyi ile çözemezsin.. ikincisi; birşeylerin zararlarından kurtulmak istiyorsan önce faydalarından kurtulmalısın.. Not:bir dost diyemeyeceğim, gelipte geçen biri.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 birincisi; içinde bulunduğun problemleri o anki düşünce düzeyi ile çözemezsin.. ikincisi; birşeylerin zararlarından kurtulmak istiyorsan önce faydalarından kurtulmalısın.. Not:bir dost diyemeyeceğim, gelipte geçen biri.. Napıyon ders mi çalışıyon ne çalışıon kamu hukuku mu Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 işte aldık gazı kaptırdık gidiyoruz..evlen be güzelim..belliki evlilik seni mutlu edecek..söz benden de sana beşi bir yerde.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 işte aldık gazı kaptırdık gidiyoruz..evlen be güzelim..belliki evlilik seni mutlu edecek..söz benden de sana beşi bir yerde.. Aman evleneyım de 5i 1 yeresi eksik olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.