Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

DİNDAR POLİTİKA


dogus1987

Önerilen İletiler

Türkiyede hep insanlar futbol takımı tutar gibi parti tuttu.Bir sanatçı sever gibi politikacıyı sevdi,gördüğü yerde boynuna atladı sevdi.Cumhuriyet hep farklı olarak lanse edildi.Halkın kendi kendisini seçme hakkı dendi ama biz yine hep aynı adamları seçtik.Çünkü önümüze başka aday çıkmadı;ya da çıkarılmadı.Hiç bir dünya ülkesinde olmayan bir olay oldu.Namus bakımından kimsenin eline su dökemiyeceği(en azından bu devirde)bir başbakan,sadece çirkin?,yaşlı diye koltuğundan halk tarafından alındı(orası meçhul)yerine zamanında ATATÜRK'E HAKARETTEN HAPİS YATMIŞ bir adamı başbakan olarak koydular.Nedeni eski başbakandan yakışıklı? diye.

Türk milleti dini sembollerini başkalarına göstermeyi sever.O yüzdendir ki dinle gelen çoğu parti iktidar olmuştur.Çünkü o onun sembolüdür.Mahalleye gelince hava atar.Ben dindar partiye oy verdim diye kasılır,sevinir,coşar.Artık mahallelinin gözünde dindar bir adamdır.

Gelgelelim ülkemizde dinle gelipte adam gibi bi iş yapan iktidar ne yazık ki olamamış(Çok araştırdım,dişe tırnağa dokunur bişey bulamadım).Ama bu ZAT-ı MUHTEREMLER dindar arkadaşlar çook şeyler götürmüştür.ÖRNEĞİN büyük dindar NECMETTİN ERBAKAN.Şu anda tutuklu olması gerekiyor.Nedeni HIRSIZLIK.Depremzedelere gidecek parayı(sanıyorum endonezya)ki yaklaşık o zamanın parasıyla 11 TRİLYON'u kendi hesabına geçiriyor.Ve şu anda kanıtlandı,cezası verildi.Türlü oyunlarla fasafisoyla bu ceza yine ertelenir mi iptal edilirmi bilmem ama bu ceza verildi.ŞİMDİ SORUYORUM:BU HANGİ DİNDARLIĞA SIĞAR,HANGİ KİTABA SIĞAR.BU GÜNAHIN ALTINDAN YILLARCA ORUÇ TUTSAN, NAMAZ KILSAN MEDYA KARŞISINDA CUMAYA GİTSENKALKABİLİRMİSİN.

Küçük dindarcıklar da hala memleketin TÜPRAŞININ 14,8!İNİ otel köşelerinde satma derdinde.

 

Arkadaşlar TÜPRAŞ olayından 20-25 gün sonra NTV'YE bir bakan katıldı ve dediği laf aynen şu"Zaten tüpraşın üzde 51'i satıldı.14,8'lik pay zaten pek bişey ifade etmez".Şimdi böyle bir mantalitedeki adamlardan ne bekleyebilirsiniz ki.

 

Bir vatandaş zeytinin,peynirin tadını unuttuk diyince "zeytini 3 lokmada ye" diyen BİR kişi gidip ülkeyi satıyo.Hem de yok fiyatına.ve ***** ****** **** ******** *** ** ...

 

DİNDARLIK NE BAŞINI BAĞLAMAYLA,NE DİNDAR PARTİYE OY VERMEKLE,NE DE GÖSTERMELİK NAMAZ KILMAKLA OLUR.DİNDARLIK ÜLKENE BORCUNU ÖDEYEREK,HAKKIYLA İBADETİNİ ÖDEYEREK OLUR.HARAM MALA EL SÜRMEMEKLE,FAKİRİN ELİNDEKİ İKİ LOKMA EKMEĞE KARIŞMAMAKLA OLUR.ASIL DİNDARLIK BUDUR.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

DİNDARLIK NE BAŞINI BAĞLAMAYLA,NE DİNDAR PARTİYE OY VERMEKLE,NE DE GÖSTERMELİK NAMAZ KILMAKLA OLUR.DİNDARLIK ÜLKENE BORCUNU ÖDEYEREK,HAKKIYLA İBADETİNİ ÖDEYEREK OLUR.HARAM MALA EL SÜRMEMEKLE,FAKİRİN ELİNDEKİ İKİ LOKMA EKMEĞE KARIŞMAMAKLA OLUR.ASIL DİNDARLIK BUDUR.

 

evet dediğin gibi göstermelik olsun diye yapılan hayrın bu dünyada mükafatı verilecek öbür alemde mükafatını alamayacak...

siyasetle ilgili yazdığın birkaç kısımda sana katılıyorum fakat senin dediğin insan profili çok fazla yok ve bir partiyi iktidara taşıyacak kadar etkili olacak bir azınlığı dahi oluşturamazlar(fark attıran azınlık)

o yüzden bu fikrin yerinde değil.

Ayrıca asıl dindarlık bu diye bir açıklama yapmış olman asıl dindarlığı netleştirememiş.Yapılan göstermelik şeyler haricinde iyi olduğunu düşündüğün fiilerin yanına gerçek bir müminde olması gerekenlerden bahsedebilirdin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.