Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yavaş gülelim biraz forumu ayağa mı kaldırmak istiyorsunuz.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ben kafası karışık biriyim Alıntı
Φ iremeric Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ben kendı tanımımı yapamıordum anladımkı cevremdekı ınsanlarda yapamıo ben dengesız bırısıyım bunu bılıorm cabuk sıkılırm bu yuzden bı ortmda cok cabuk goze batarım dısardan ası kavgacı ukala gıbı gorunurum aslnda kımse bılmezkı bu benım samımı ınsanlar bulamamamdandır...neyse ıste bn bole garıp mal bıseyım yane:P Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 bende bilmiyorum kim olduğumu ben benim sen kimsin Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 küçük kardeşin murti tanımadın mı Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 küçük kardeşin, murti tanımadın mı Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Kişinin kendini tarifi çok zor bence..Ayrıca kendimize karşı ne denli objektif olabiliriz acaba?Bizi en iyi dışımızdakiler tanıtır..Hem öyle zamanlar olur ki kişi kendini anlayamaz hale gelir..Herneyse..Muammayım anlayacağınız ! aksine ..kişiyi en iyi kendi tanır..da tanımamazlıktan gelir..karşındaki sende neyi görürse ona göre sen osundur..ama bakıpta göremiyorsa..? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 leyla ben.. memnun oldum..bendenizde Mecnun... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 memnun oldum..bendenizde Mecnun... Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 efendim bir cisim yaklaşıyor " kimsin seeeeeen" G.O.R.A. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 memnun oldum..bendenizde Mecnun... Oh La La! Ben de colde ariyordum,demek burdasin! seni kacak senii... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Oh La La! Ben de colde ariyordum,demek burdasin! seni kacak senii... leylam..leylam senmisin. .nasılsın görüşmeyeli..diğil çölden kaçmak seni aramak için buralara düşmüştüm..buldum seni bir daha ayrılmayalım leylam..sensiz verimli vahalar bile çöl gelir bana... Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 OOOO manşallah siz iyice kaynaşmıssınız.Allah sohbetinizi bozmasın:Benide alın aranıza, bane bende bende istiyorum. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 OOOO manşallah siz iyice kaynaşmıssınız.Allah sohbetinizi bozmasın:Benide alın aranıza, bane bende bende istiyorum. sende Şirin ol o zaman..elbet bir Ferhat buluruz.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Kimim değilde... Kim değilim.. TIKLAYINIZ Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Konyaliysan hemserimsin.Ayy cok ozledim Konyamizi,mubarek Konyamizi.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Ciddi Konyalımısın.. Merkezmi ilçemi..? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 ilce ama merkez de cok muhimdir benim icin sen? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Ben meram.. Sen hangi ilçe.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Ben meram.. Sen hangi ilçe.. Beysehir diyelim...(bu muhabbete topicin sahibi kizmasin) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Topic sen kimsin topici.. O yüzden kimsin sorusuna nerelisinde girebilir kızmazlar heralde.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 bi kere uyari aldigim icin paranoya basladi bende sanirim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Ben meram.. Sen hangi ilçe.. meramlımısın soruya bak hiç sormadımki orada tavusbaba türbesinin bulunduğu tepe üzerinde yemin ormanı diye bir yere gittim piknik için çok güzel bir yerdi. birde birkaç cami gezdim hala aklımda Şeyh Osman Rumii Cami ve Kadı Mürsel Camii diye çok güzel yer meram ....benim amcamlarda akşehirde evli kuzenimde konya merkezde oturuyor yazın allah nasip ederse oradayım.. gezmek için eşlik edersin inşallah Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.