Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Papatya falında beni sevdiğin çıktı burcu.. Bende seni seviyorum.. Bakma buralarda esmediğime ses vermediğime.. Durumları biliyorsun... Bu Hasret Sen misin? Güz düşünce düşlere gözlerin gözlerime düşünce biraz çağla getir avuçlarında biraz gök ve yıldız en güzel çiçekler açınca gülüşün de bana gün gözlüm de bana güvercin gülüşlüm yanağına gül düşürdüğüm de bana bu yaşam, bu çile, bu kahır, bu hasret ne ki kirli, *****, rezil yaşamlara bedel karanlğı çiçeklendirir mi umut ? yağmur yağdırır mı bulutlar ? de bana uyanınca sabahları kanadı kırık bir kuş gibi kim uçar dağlara dağlara bıkılmış bir acının gölgelerinde bir avuç mavi getir meneviş rengi bir uyku en kızılkorunda gecelerin güneş tomurcuklu düş dökerken yastıklara bir kız sen ki, şiir yüreklimsin benim defne dalım, gül edalımsım unutma seni sevdiğimi bilki aklım dağlardadır her gece gözüm yollarda, gönlüm sende bakıp bakıp gökyüzüne bir haber beklerim kuş kanatlarında bilirim güz düşmüş yolları beklemek zor meri kekliğim bahardalım, kınalım, sevdalım yollarına gözlerimi ektiğim gözlerini ırmaklara vurma savurma saçlarını rüzgarlara uzak değil sesin ellerin uzak değil gökleri yumruklayan ellerin bu sonsuz bekleyiş sen misin? bu nar çiçeği, bu kardelen, bu güntomurcuğu bu suskun çığlık, bu açan gül, bu derin çukur iki damla gözyaşı, iki damla hasret çiçeği tuğla tuğla yüreğime ördüğüm sabır tel örgülere bölüştüğüm, bir hıçkırık gibi bu hasret sen misin? her gün bir kucak güneş gibi hücreme dolan Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 O zaman buradan devam edelim... Yıl 1961, yer uzak bir menfa.... Bozan'ın sesinden bir Bozan şiiri.... Ve bu şiir kimseye kendisinden bahsetmeyeceğime söz verdiğime gitsin... http://rapidshare.de/files/30137503/kendi__iirim.WAV.html Bozan..... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ AŞKINLA BEN Çok sevdalara tanık oldum tarifi imkansız. Uykusuz kalırım gam çekerim sevdalandım diyen kadınları erkeklerihep yadırgadım. Nerden bilirdim seni tanıyacağımı! Seni tanıdım artık farklıyım. Rotası bilinmez yolcu misalı,ufukta batan güneş gibiyim. Yokluğun çaresiz dert ölür gibiyim. Nerden bilirdim seni tanıyacağımı. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gözlerimden gözlerine akan bir nehir olsa, Damarlarında dolaşıp, yüreğinde son bulsa, Sevgiden bir şelale akardı o kalbine, İnan ki bu aşk değil, Bir tutku aştan öte.. S..)) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 BİR KIŞIN BİTİP BAHARIN GELİŞİNİ BİLİRMİSİN? BİLİRMİSİNKİ NİSAN YAĞMURU GİBİ AKAN GÖZYAŞIMI DAMLA DAMLA AZALMADAN ARTARCASINA BİLİRMİSİNKİ YAĞMURLAR DURUR VE GÜNEŞ GELİR BENİM GÖZÜMDEN AKAN YAĞMUR DAMLALARI GÜNEŞİ GETİRMEZ AĞIR AĞIR GÖL OLUR VE OKYANUSA DÖNER BİR GÜN GELİP O OKYANUSLARDA BOĞULACAKSIN BAĞIRSAN SESİNİ DUYAN OLMAYACAK BELKİ BEN DUYARIM DİYECEĞİM AMA BEN DİYE BİR ŞRY OLMAYACAK ÇEKİP GİTTİĞİM ANDI BU AN BOĞULACAKSIN O OKYANUSLARDA AMA BENİ BULAMAYACAKSIN NERDE DİYECEKSİN? YEMİN ETTİĞİMİZ YER GELECEK AKLINA HEMEN SEVİNÇLE BİR GÜL ALIP KOŞACAKSIN ELİNDE GETİRDİĞİN O GÜLÜ ANCAK SOĞUK TAŞ MERMERLERİN ÜZERİNE KOYACAKSIN GÜLÜM KALK GÜLÜNÜ GETİRDİM DİYECEKSİN KALK RUHUMUN ATEŞİ GÖZLERİMİN TEK GÖRDÜĞÜ GÖNLÜMÜN TEK SEVDİĞİ KALK AFFET AFFET GÜLÜM BU RUHSUZ ADAMI BENİ YAŞARKEN ÖLÜME TEK ETME KALK ...VE BİR SESS.... HAFİF AŞK ŞARKILARI MIRILDANARAK AĞIR AĞIR YANAŞIR CANIMIN CANI CANSEVGİLİM SEN CANIMDIN BEDENİMDE BU CAN ÇIKTI BEDENDEN SEN BENİ YAŞARKEN ÖLÜME TERK ETTİN GÖRKİ YAŞARKEN ÖLMEK NASIL OLUR GÖRKİ GÖNÜLDEN SEVMEK NASIL OLUR SANA CANIM DEMİŞTİM BU BEDENDEN BU CANI SEN ALDIN ŞİMDİ KELK GÜLÜM SANA YAKIŞMIYOR DİYOSUN BİLKİ BANA YAKIŞMIYOR DEDİĞİNİ SEN YAKIŞTIRDIN SENİN ESERİN ÖVÜN VE BU OKYANUSLARDA AĞIR AĞIR BOĞUL ..DER VE HAFİF BİR RÜZGAR ESER ÇEKER GİDER... ARDINDAN... GİTME GÜLÜM BENİDE AL BU CAN SENİN SEN OLMADAN YAŞAMAZ YAŞAYAMAZ DER VE.... BİR SES BU SES VERDİKLERİ AŞK YEMİNİNİN SESİ VE SİLAH ATEŞ ALIR ÇIKAN SESS.. SANA GELİYORUM GÜLÜM DER VE ÖYLE SARILIRKİ DÜŞTÜĞÜ MEZAR TAŞINA AYRILMAYASIYA [/b] Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 bazen insan bazı duygularını anlatamazmış anlatsada anlayan olmazmış. tutku özlem hiç bir şeye çare değilmiş.. ben tutkularımla özlemlerimle gidiyorum... bu topice baktıkça beni hatırlarsınız..sizleri hep hatırlayacağım arkadaşlar elveda bozan abicim sevgilerimle... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 bazen insan bazı duygularını anlatamazmış anlatsada anlayan olmazmış. tutku özlem hiç bir şeye çare değilmiş.. ben tutkularımla özlemlerimle gidiyorum... bu topice baktıkça beni hatırlarsınız..sizleri hep hatırlayacağım arkadaşlar elveda bozan abicim sevgilerimle... Güle güle burcu, yolun açık olsun...bundan sonraki karakedilik maceralarında başarılar dileriz... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Yandı elinin değdiği her şey Dudaklarım da şarkılar Gözlerim de yaşlar yandı Uçamadı yüreğimden güvercinler Dalında tomurcuklar yandı Elimde kala kala titrek bir mum kaldı Kara bir bulut şimdi başımda Gökyüzünün gözleri dolu dolu Kirpiklerimden yüreğime damladı Ha yağdı ha yağacak Alışmış yürek ayarına Bir tufan daha kopsun ne çıkar Varsın senden olsun sevgili Karanlığına da eyvallah............)) Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 sevgili forum yöneticileri umarım görüyorsunuzdur.. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Ellerimde düşler, daha çok rüzgarlar esecek eteklerimden, dizlerimde taşlar, Yalnızlığımdan anlayacaklar, şimdi bir babil kitabesi gibi uzak Bir çöl gecesi kadar korkunç, ve sana ulaşamayacak kadar uzağım, tüm seslerine. beni anla, uzanamıyorum düşlerine, ellerimde olsa bile... bozan Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Arkadaşlar lütfen özel meselelerinizi başka yerde halledin burası yeri değil başka birinin açtığı bir topici kendi sorunlarınız için kullanmayın olurmu? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Bir mumun yarısında arıyorum seni. . Yalandan şiir yazıyor, şarkı söylüyorum. Pencereyi aralayıp, basıyorum küfrü şehre... Acılar yalnızlığımın ortak aynası oldu. ...ve düşlerde gördüğüm o derin anlam; Sen nerdesin, ben nerdeyim, hangi düşteyiz? Tutku denen şey hep böyle midir? İri siyah gözlerimden dökülen , boncuk boncuk gözyaşlarımı, sonsuza ırmak yapsam da, kızıl ipek saçlarından bir salla o ırmaktan geçsem, sana tutkuyu yazabilir miyim ki? Ellerimi mezar taşın yaptım. Hep başın ucunda bekleyecek unutma! Bire gün çıkıp gelmeyeceksn biliyorum. Ben hep yanacağım. Ateşin kırmızı korunda, bir köz olarak ellerini ellerime uzatmak isteyeceğim ama, uzattığım ellerimi, kutupların dağ buzullarında donmuş olarak bulacağım. Yılmak yoktu canım değil mi? Biz ölene kadar sevmeyecek miydik? Şimdi ikimizde öldük işte! Sen toprağın altındasın, bense üstünde!... Bu aşk bitti sevgili, bu dem bittim sevgili! Haramdır diye kıyamadım bu cana, yaşayan ölüye mezar yok diye gelemedim yanına! Yani zindanlık bir dünyadır bana kalan şimdi! Gecenin siyahı ile beraberdim de, balkon korkuluğundan ağıya sallanan cinler gülüyorlardı bana. Hediyen vardı ellerimde, ruhuma işlemiştin, kokun sinmişti elbiselerime... Uğraştım, çabaladım; elbiselerimi yakıp kokundan kurtuldum ama ruhumdan atamadım bir türlü varlığını... Tutku denen şey hep böyle midir? Titrek, yorgun ellerimin tuttuğu, kalem kalem, kağıt kağıt şiirlerimi, senli geçen her şeye köprü yapsam da, mavi deniz gözlerinden bir ışıkla o köprüden geçsem, sana tutkuyu yazabilir miyim ki? Bedenimi toprağın yaptım unutma! Hep bedenini saracak!... Ben hep bekleyeceğim; Ağlayarak annesine koşmak isteyen bir çocuk gibi, sana koşmak isteyeceğim ama, soluğum yetmeyecek. Yılmak yoktu biliyorum, ölene kadar sevecektik... Şimdi ikimizde öldük! Sen toprağın altındasın, bense üstünde! Bu saatler de geçecek, bu günler de, belki bu ömrüm de bitecek ama, sen hep sol tarafımda cayır cayır yakacaksın beni. Ateş olup eriteceksin. Hiçbir soğuk üşütemeyecek bu yüreği! Gözün arkada kalmasın! Bu gözler, kaldırıp da göz kapaklarını görmeyecek hiç kimseyi, bilmeyecek... Bu dudaklar öpmeyecek bir başkasını ve konuşmayacak... Parça parça öldürüyor yokluğun, azar azar bitiveriyorum. Her şeyi güzel eden senin varlığınmış; çok yazık; Çirkinlikleri görmeme engel, senin bana taktığın cennet gözlükleriymiş. Tutku denen şey hep böyle midir? Hızlı hızlı atan şu kalbimi, göğsümden çıkarıp da yerden yere vursam, sana tutkuyu anlatabilir miyim ki? Göz yaşlarımı coşkun bir nehir yaptım unutma! Hep sana doğru akacak; ben hep ağlayacağım. Sana ulaşmak isteyeceğim ama, büyük büyük, derin derin saatlerde birikmiş olacak göz yaşlarım; kollarımla saramayacağım, tutamayacağım ellerini, ne tuhaftır, ne acı bir şeydir bu, bir daha olamamak seninle, hayali yorgan yapmak bu köhne yatağa, gezdiğimiz sokaklarda yalnız , kimsesizcesine dolaşmak... Tutuyorum, ağlamayacağım diyorum; olmuyor, yapamıyorum. Sen gittin, inanmaya çalışıyorum; inandıramıyorum kendime... Yılmak yoktu canım değil mi? Tutku denen şey hep böyle midir? Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Kadınlar orda güzel, ince, sâf, leylîdir, Hepsinin gözlerinde hüznün var Hepsi hemşiredir veyâhud yâr; Dilde tenvîm-i ıstırâbı bilir Dudaklarındaki giryende bûseler, yâhud, O gözlerindeki nîlî sükût-ı istifhâm b]Onların ruhu, şâm-ı muğberden Mütekâsif menekşelerdir ki Mütemâdî sükûn u samtı arar; Şu'le-î bî-ziyâ-yı hüzn-i kamer Mültecî sanki sâde ellerine O kadar nâ-tüvân ki, âh, onlar, Onların hüzn-i lâl ü müştereki, Sonra dalgın mesâ, o hasta deniz Hepsi benzer o yerde birbirine...[/b] Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Olmadığında bu geceye inanmıyorum, Teb şehri hiç varolmamıştı, Babil kulesinde biz değildik göklenen, Meşalelerle yakmadık İskenderiye fenerini, Korykosta bir akşam üstü ıslatmadık ayaklarımızı, Şarkılar söylemedik Kartaca'da ''Velimus pacem non bellum'' Olmadığında sen, Hiçbirine inanmıyorum... döneceğine inanmıyorum.. bozan İşte döndün, Seni onların ellerinden kaçırdım, Onların düşlere düşman sözlerinden, Seni anlamayan gözlerinden, Bu mavi denizin dalgalarındaydı aklım, İşte döndün, Seni onların ellerinden aşırdım... Şimdi İzmirin balkonları şenlendi, O kadınlar her zamankinden daha mesut, Böylece bir kere daha gün döndü, Yağmur indi yeryüzüne, şaşırdım, Yüreklerimizde bir başka umut, Balkonları o şehrin SENLENDİ... Ne Güzel Geldin bozan her sevda böyle sonlansa değil mi,her ayrılık Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Mukaddime Ellerinin bıraktığı yerdeyim, Yeniden düşlüyorum gökleri, Öyle mukavim, öyle biperva, Yenilmez ordunun erleri, Ebede doğru koşuyorlardı, Bir yanında sen vardın, Bir mahpus kadar özgür, Bir kuyu kadar yüce, Bir deli kadar bilgin, Bir yanında olan Akdeniz, Yor bu düşlerimi !!! Neden sonra sen oldu heryer. Çöllerde yüzdük, Kırlara tırmandık, Nasılsa saracak biri bulunur bu mabedi, Turuncu damlalar bu şehrin üstünde, Yeryüzü döndü eknafımızda, Böylece uyandım. Düşlerinle otandım, sağaldım. Öyleyse yor bu düşlerimi. Çön ; Gitmek mi ? daha ölmedim ! Kırılmak mı ? Bağımız bu kadar güçlüyken mi ? Nerede miyim ? Ellerine bak !! Bozan Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 BELKİ YİNE GELİRİM ............................ ...................... Gidenler nerde kaldılar, özledim gülüşlerini Bir kenti güzelleştiren yalnız onlardı sanki Onlardı çocuklara ve aşka ölesiye bağlanan Kadınları güzelleştiren herhalde onlardı "Tükürsem cinayet sayılır" diyordu birisi Tükürsek cinayet sayılıyor artık Ama nerede kaldılar, özledim gülüşlerini onların .............. ...................... Yaşamak neleri öğretiyor, düşünüyorum Okuduğum bütün kitaplar paramparça Çıkıp dolaşıyorum akşamüstleri bir başıma Bir uçtan bir uca yalnızlıklar oluyor kent Bulvar kahvelerinin önünden geçiyorum Sarmaşık aydınlar, arabesk hüzünler Bir gazete sayfasında sereserpe bir yosma .......... ...................... Dudaklarımı kanatırcasına ısırıyorum günlerdir Bir gök gürlese bari diyorum bir sağnak patlasa Bitse bu kirli ve yapışkan sessizlik, hiç gitmesem Oysa ne kadar sakin sokaklar, bu kent ve bütün yeryüzü İpince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne Sessizce çekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün... AHMET TELLİ yakıştı sanki... Alıntı
Φ b.maradona Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Hayatımda tutku ile ilgili en iyi,vurgulu lafı bir içki masaında duydum.hayatımda bikez gördüğüm biri tarındandan bir kadın için söyledi.ozaman anlamaıştım ama şimdi anlıyorum bide buğul bakışlar altında etti lafı,şöle dedi hocam:tutku en çetin yollarda,en kötü şartlarda,en aşağılık durumda bile sevebilmektir ama tutku asla paylaşmaz. şimdilerde anlıyom hakan hocam. geç oldu,güç oldu ama çok acı veriyor.paylaşmışım ben tutkuyu. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Buğulu gözlerin kapalıdır şimdi / daha sabahın ilk aydınlığı / Güneş ışıklarını bu mavi denize yayanda... Meltemler perdelerle oynaşanda... Bir gölgedir alır beni senden. / aramıza giren bir çirkin gölge / Şarmaşıklar nasıl sararsa bir erguvanı, Nasıl gemlenirse hoyrat bir rüzgar, Bir ada nasıl bırakılırsa bir başına okyanusta, O çirkin gölgenin elleri sende..!! Fakat nafiledir, gecenin karanlığı, Çirkinliğin kırallığı, Kimse giremez aramıza... bozan Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Umudun kenarına baraka yaptım Sadece senin sayende Umudu bir kereliğine tatmak amacıyla... Bir umutsun Bir karşı koyuşsun sen yalnızlığıma Umarım birbirimize okuyabiliriz Sen istedikten sonra ortak bir dille yazabiliriz Tabii ki mürekkebim bitmeden Bir şiirsin Bir defa dökülecek olan dudaklarımdan Böyle bakmayı nasıl başarıyorsun Okulu mu var bunun Nasıl ilk görüşümde benim içimde uyandın Bir bakışsın Bir tek sana ait sevgi sıcağı gözlerine Sesimi tüm insanlara Duyurmak istedim ilk defa Hiç çekinmeden hiç duraksamadan Bir haykırışsın Bir bir bütün insanların ezberlemesini isteyeceğim Bugüne kadar hep kendim oldum Bir tek yalnızlığımı benden saymadım İlk defa bunu seninle başardım Bir isyansın Bir tek yalnızlığıma mualif Aslında hepsini severim Bana göre kötüsü yoktur Ama en çok seni sevdim Bir çocuksun Bir kişiyi istediğim gibi şımartabileceğim hayatımda Hiç bu kadar istememiştim hayatı yaşamayı Seninle birlikte bunu da başardım Bunu senin de anladığını bilemem Bir sevdasın Bir kere beni hayata bağlayacak olan Fazla umutsuz olduğum düşünülebilir Ama sen olmazsan ne anlarım Senin olmadığın hayattan Bir intiharsın Bir kere bile gözümü kırpmadan gidebileceğim İçimde seni ilk hissettiğimde Açıklayamadım kendi kendime Sağol sen gösterdin bana Bir varoluşsun Bir tek eskimeye yüz tutmuş kalbimde İnsanların bir şeye neden Gözü kapalı bağlandığını Hiç anlamamıştım seni görmeden Bir tutkusun Sonsuza dek umutsuzca bağlanabileceğim Bugüne kadar nasıl geldiyse Öyle yaşadım hayatı Fakat seni tanıdıktan sonra karar verdim Bir amaçsın Bir tek yoldan ulaşabileceğim Bir tek sensin... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Ne oldu? kum olup güneşe mi savruldun tane tane? düşünmediğini söyleme, uzaklardan baktığını biliyorum güneş!!!! yapraklara sarılır bazan hayat, bir zamanlar tenini sürdüğün yapraklara... Uçmağ'a mı kondun amann? Denizlerde ışıl ışıl saçların beni yeryüzüne yükselttin amann? Servilere gidiyor aklım, Sinlere mi koydular aman? sağaltamadı mı seni sayrılı otacılar? İksirin oysa bize hayat bahşetti, hastayım deme bana n'olur? bekliyoruz... bozan Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Bir köşede dönmeni beklerim, yabancı bir sokağın soğuk kaldırımlarında, sarı ışık hüzmeleri yüreğime dokunurken, yutkuna yutkuna dönmeni beklerim, sözlerini içimde bir ateş gibi yakıp, sensiz geçen yıllarıma kahrederim, başka rüyalarda hakikat olduğunda, bir köşede dönmeni beklerim... sakın unutulurum deme, kimi şarkılar yıllarca söylenir, yokluğuma alışılır deme, kimileri ölünceye kadar sevilir... bozan Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Ne, herkesi düşünmekten kendini, ne; kendini düşünmekten herkesi unutmamalı...! Herkese yetecek kadar büyük olmalı sevginin tutkusu..... Kısaca hakkını verebilmektir herşeyin........ gerçekten çok güzel bir söz..... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Serenat... Kurnazca hazırlanmış bir kapana gider, erkeklerin derdikleri bu karanfiller, nereden bilecek o narin ayakların, kaba saba eller taşlar döşeyecekler, oysa yağmurlar kadınlar kadar güzeldir, kadınlar varsa güzeldir yolların altın taşları... zamanın azalıyor sevgilim, yakında öleceğim, dünyaya sığmayan yüğreğimi boş bir kabre atacaklar, oysa ayakların yorgun olmasa gelirsin değil mi? yağmurlar bu kadar yağmasa, yollarda kaba erkekler olmasa, gelirsin değil mi tuzakları olmasa taşlı yolların.. yağmurlar, kadınlar, taşlar güzeldir... seni sevmek sanatına ermeyi istiyorum... bozan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.