Misafir Erenefe Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2017 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2017 (düzenlenmiş) Oglum 3 yaşında sakinleştirici içti acile geldik kömür o girdiler yatis yaptık 3 gün yapacağız birşey olmaz demi Tarih: 26 Ağustos , 2017 Düzenleyen: Admin Bunu hemen bir doktora sormanız lazım... !!!! Alıntı
Misafir MİSAFİR Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2017 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2017 (düzenlenmiş) Eşim isal ilacı diye ventolin Nebula içmiş bişey olurmu 1 bardak suya katip Tarih: 26 Ağustos , 2017 Düzenleyen: Admin Bunu hemen bir doktora sormanız lazım... !!!! Alıntı
Misafir Nmt yurt Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2017 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2017 (düzenlenmiş) 2 yaşında yeğenim laroksilin yutmuş hemen acıle gtrdık mıdedı yıkandı seruö tskıldı iyiydı şimdi kslp rımı bızuldu cıhaza bagladılar ne yapmamz gerekıyor acıldekı hekım arkdsımız cok ıyı sadece oratısyen oldugu için bika bi hastsneye mi gtrsek yada nevyspmamı gerek şğrfwn yardöcı olurmudunz cok acıl Tarih: 11 Eylül , 2017 Düzenleyen: Admin Bunu hemen bir doktora sormanız lazım... !!!! Alıntı
Misafir Nrt yurdum Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2017 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2017 (düzenlenmiş) Kızım 2 5 yaşında deledoy içmiş şisenin içinde iki yemek kaşı kadar vardı birşey olurmu bana yardımcı olurmusunz Tarih: 2 Ekim , 2017 Düzenleyen: Admin Bunu hemen bir doktora sormanız lazım... !!!! Alıntı
Misafir Emos Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2017 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2017 (düzenlenmiş) Kizim 11 yasinda aspirin yerine 2 tane coraspin içmiş. Sıkıntı olur mu Tarih: 6 Ekim , 2017 Düzenleyen: Admin Bunu hemen bir doktora sormanız lazım... !!!! Alıntı
Misafir bay isimsiz Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2017 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2017 (düzenlenmiş) İki yasindaki.kizim bir adet arveles yutmus birse olurmu lutfen acil Tarih: 7 Ekim , 2017 Düzenleyen: Admin Bunu hemen bir doktora sormanız lazım... !!!! Alıntı
Misafir Acil Yardım Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2018 (düzenlenmiş) 15 aylık oğlum voltaren sr75 hap içmiş 1 tane içtiğini görmedim ama 1 tane eksik ne zaman içti bilmiyorum ne olur ne yapmam lazım Tarih: 20 Nisan , 2018 Düzenleyen: Admin Bunu hemen bir doktora sormanız lazım... !!!! Alıntı
Misafir Serap Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2020 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2020 Adamlarin yazdigi yaziyi okumadiniz mi hemen doktora gidin demisler siz hala burdan soruyorsunuz. Tuhafsiniz be kardesim goturun iste hastaneye ilaclarini da alip burdan adamlar size ne desin cocuklariniz hakkin rahmetine mi kavussun istiyorsunuz Allah korusun ya ne diyim Alıntı
Misafir Sss Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2020 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2020 (düzenlenmiş) Oglum gargara icmis bsy olurmu acil cvp lutfen Tarih: 26 Nisan , 2020 Düzenleyen: Admin Bunu hemen bir doktora sormanız lazım... !!!! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2020 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2020 3 saat önce, Misafir Sss dedi: Oglum gargara icmis bsy olurmu acil cvp lutfen ilaç ın prospektüsüne baksanız buradan daha hızlı cevap alırdınız, gargara derken bir çok gargara var, acaba hangisini içti. Örneğin Kloreben için prospektüste şöyle yazıyor: Kullanmanız gerekenden daha fazla KLOROBEN kullandıysanız KLOROBEN’den kullanmanız gerekenden fazlasını kullanmışsanız bir doktor veya eczacı ile konuşunuz. KLOROBEN yanlışlıkla içilirse, belirtilere yönelik tedavi yapılmalıdır. Belirli bir panzehiri yoktur. Demek ki bir doktora gitmenizde fayda var. Alıntı
Misafir Mine Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2020 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2020 (düzenlenmiş) 2 yaşındaki oglum metpamit ilaç almış agzına ama yutmamış bıraz agzında erıtmiş acaba bir sey olurmu Tarih: 7 Haziran , 2020 Düzenleyen: Admin Bunu hemen bir doktora sormanız lazım... !!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.