Φ multeci Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 adam evden alel acele çıkar çıkarken çeketini paltosunu şapkasını alır ama şemsiyeyi unutur ama geldiğinde ıslanmamıştır..bu nasıl oluyor...... bilemiyeceğinizden değil hoşuma gittiği için sordum Alıntı
Φ emregoktas Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 yağmur yağmamış Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 e evet yağmur yokmuşş Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Hadi ben de alternatif bi cevap vereyim; Islanmayan evde kalan şemsiyedir.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Hadi ben de alternatif bi cevap vereyim; Islanmayan evde kalan şemsiyedir.. niye evde sular akmıyormuy muş hehehe ayy cok şapşalca oldu bu beeee Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 niye evde sular akmıyormuy muş hehehe ayy cok şapşalca oldu bu beeee Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.