Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Benim bir kardeşim var, ne yer ne içer.... Anorekisya gibim bişey olmuş yemek yiyemiorrrr hiççç sormazdaaaa.... Kimse beni özlemioorrr üüüüüüüüüüüüüüüüüü aaa olur mu öyle şey özlüyoruz tabiki de hem ben sana ne ikram ediyim kim hasta gecmiş olsun ona da bir greyfurt suyu veriyim ben Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 gloria n'aber? alla şükür geçinip gidiyoz işte, iyiyim diyeyim iyi olayım sen nassın bakayım? n'aber diye soruyoruz, hiç cevap yok. iyiyim sağol sen nasılsın yok. yazık yazık. gelmicem bi daha buraya. çok küstüm ya şunaaa bakk yaaaaa, ne diyooo yaaa, küserim diyo bak yaaaaa, yoktuz diyoz beeee, aaaaaaaaa, ne demek küserim, geldik işteeeeee, alla alla beeeee Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gloria ablama yazım şuna bakkk cevap bileme yazmadı benimle konuşuorr bileeee eüeüeüeüeüeü Sağol deniz kızı sende olmasan şifa niyetine diyip içeyim barriii, çopk sağollll Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Benim bir kardeşim var, ne yer ne içer.... Anorekisya gibim bişey olmuş yemek yiyemiorrrr hiççç sormazdaaaa.... Kimse beni özlemioorrr üüüüüüüüüüüüüüüüüü anaaammmm benim bi kardeşim var, ne yer ne içer... anam sana ne oldu be, anoreksiya gibim bişi mi oldun, demeeeee, ben de olmak istiyorum ondan bugünlerde, nasıl oldun, anlat heleeeee, be de ogreneyim aha sordum, oldu mu ben seni çok özlüyorummmmm, dur söylim de denizkızım sana greyfurt neyim versin, iç iyi gelirrrrr Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 alla şükür geçinip gidiyoz işte, iyiyim diyeyim iyi olayım sen nassın bakayım? ya şunaaa bakk yaaaaa, ne diyooo yaaa, küserim diyo bak yaaaaa, yoktuz diyoz beeee, aaaaaaaaa, ne demek küserim, geldik işteeeeee, alla alla beeeee ben dedim gelecek bekleyin diye hatta greyfurt suyu bile ikram ettim beklerken icersiniz diye ama cıxxx beni dinleyen olmadı ki Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Heee heç sormaa Valla sabah kahvaltısı yapmaya yapmaya yemek duzenım bozuldu ve 5 kılo verdım yahu.... Azcıkın göbek varr ama neyse oda gidecek Sende iyisin benim melek yüzlü canım ablammm..... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 ooooyyyy oyyy kimler gelmiş sonunda bende artık merak etmeye başlamıştım kayıp ilanı veriyordum az daha vermez miyim hic greyfurt suyu özel hemde hastaymış evet bende iyi gelir diye düsündüm sen niye özletiyosun bakiyim bukadar ahh canım benim, sen beni çok mu özledinnnn ayy kıyamam ben sanaaaa yaaa ayy ben cok hasta oldum, hala da hastayım ama sen bana greyfurt suyu verme, sonra biter, misafirlerimize ikram edemeyiz, ayıp olur demi canım, ben evde portakal suyu falan var ondan içerim merak etme sen aaa olur mu öyle şey özlüyoruz tabiki de hem ben sana ne ikram ediyim kim hasta gecmiş olsun ona da bir greyfurt suyu veriyim ben dimi canım, iyi etmişsin, şurdan bi greyfurt suyu da melkor kardeşime çek canım, heee Gloria ablama yazım şuna bakkk cevap bileme yazmadı benimle konuşuorr bileeee eüeüeüeüeüeü Sağol deniz sende olmasan şifa niyetine diyip içeyim barriii, çopk sağollll ahh canım yetişemiyorum ki, cok sevenim var, sıra sıra yazıyorum işte herkese iç greyfurt suyunu aman, yanında da ilaç al, şifa niyetine, haaa deepbleunun sayfasındaki greyfırt suyu muhabbetine de bakim deme sakın, orası gizli oda, herkes giremez hem, bi ben, bi denizkızım, bi de deepblue girebiliyo oraya hem ayy agzımdan ne kaçırdım ben yaaaaaaaaa ben dedim gelecek bekleyin diye hatta greyfurt suyu bile ikram ettim beklerken icersiniz diye ama cıxxx beni dinleyen olmadı ki canım ya, sen burdayken benim gozum arkada kalmiiii, hay allah senden razı olsun emi Heee heç sormaa Valla sabah kahvaltısı yapmaya yapmaya yemek duzenım bozuldu ve 5 kılo verdım yahu.... Azcıkın göbek varr ama neyse oda gidecek Sende iyisin benim melek yüzlü canım ablammm..... ben iyiyim, ben anoreksiya olmak istiyorum, ondan nasıl olunuyorrrrr, soyleseneee yaaaaaa Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 oyy oyy gecmiş olsunn canım ya gloriam sen içme tabi misafirlere yetmiyor sonra ben sana portakal gönderiyim direk onu ye sen Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Hayır ya olma sakın valla küserim heee... İstifra edip duryonn feci bir karın ağrısııı amannn sakın haaa.... Zaten benimkide geçiyor yavaş yavaş.... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 gecmiş olsun cok iyi gelir senin icin sen iç bunu birşeyin kalmaz de mi gloriam Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 ya bananeeeeee ben anoreksiya olmak istiyorum yaaaa, anoreksiya olmazsam obez olcam bakkkkk soyleeeee, nasıl yaptın, nasıl kusuyorsun, anlattttttt ;( Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 şu sularda bir deniz kızı olmasa bana sahip çıkacak bir allah'ın kulu yok. teşekkür ederim deniz kızı. ikramın için de sağol. vazgeçtim, arada bir uğrarım ben artık Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 afiyet olsun ne demek gel tabiki ben burdayım gloriam arada ugruyor da ben burdayım yani greyfurt suyu ikram edeerim sana ne zaman istersen Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 afiyet olsun ne demek gel tabiki ben burdayım gloriam arada ugruyor da ben burdayım yani greyfurt suyu ikram edeerim sana ne zaman istersen teşekkür ederim. şşştt.... ev sahibiii. bak da biraz örnek al Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 ev sahibi mi ? aaa misafir yokkki artık burda olmaz öyle Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 ev sahibi mi ? aaa misafir yokkki artık burda olmaz öyle pardon o zaman. yanlış yaptım sanırsam kiii Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 önemli degil ben acıktım gibi yaa Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 ruaaaa ben acıktım diyorum hic görmüyorsun Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 ruaaaa ben acıktım diyorum hic görmüyorsun aaaaa! görmemişim pardon yaaa. hallederim ben şinci tatlılardan da al şöyle hadi afiyet olsun. çok yemee. sonra biri bişey gönderince "ben rejimdeyim amaaaa" diyosunuz... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 aaaaa! görmemişim pardon yaaa. hallederim ben şinci tatlılardan da al şöyle hadi afiyet olsun. çok yemee. sonra biri bişey gönderince "ben rejimdeyim amaaaa" diyosunuz... ooo harikalar ee tabi bunları yersem acilen rejime başlamam gerekir biraz Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 rejim vs. boşverin bunlarıı. yeyin gariiiii.... gloria sen de boşver gülüm rejimi mejimi.. yine cevap vermez şimdi bana sen yemene bak deniz kızı. deniz kızı rejim mi yaparmış canım aaaa.. saçmalık iyice yani... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 de mi yani rejimde neyin nesi o neymiş yeni mi çıkmış şşeey ben geçici sekreter olarak bakıyorum ya onun yerine beni begenmiyo musun yani cevap da veriyorum eyiii ben gidemm bari Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 de mi yani rejimde neyin nesi o neymiş yeni mi çıkmış şşeey ben geçici sekreter olarak bakıyorum ya onun yerine beni begenmiyo musun yani cevap da veriyorum eyiii ben gidemm bari aman efendim reca ederim. olur mu hiç öyle şey. lütfen. ben arada bir sayın gloria'yı şöyle bir dürtüyorum ki belki ses verir, "acep kendisi kızmış mı bize nedir" diyerekten. ben sana bi tepsi yemek ikram ettiiiimm, paklava neyin ikram ettiiimm, bu ev sahibi sayılır banane o bana ikramda bulunsun demediiimmm. hiç olur mu. sana bu çiçekleri de ikram edeyim konuk severliğin için . sayın glori'ya da teessüflerimi ikram edeyim, konuksevmezliği içinn. aha kızgın surat da yapayım ki anlar belki.. bol çiçekli günler deniz kızı, hayatın deniz kıyılarında, dalgaların huzur veren sesiyle geçsin Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 aman efendim reca ederim. olur mu hiç öyle şey. lütfen. ben arada bir sayın gloria'yı şöyle bir dürtüyorum ki belki ses verir, "acep kendisi kızmış mı bize nedir" diyerekten. ben sana bi tepsi yemek ikram ettiiiimm, paklava neyin ikram ettiiimm, bu ev sahibi sayılır banane o bana ikramda bulunsun demediiimmm. hiç olur mu. sana bu çiçekleri de ikram edeyim konuk severliğin için . sayın glori'ya da teessüflerimi ikram edeyim, konuksevmezliği içinn. aha kızgın surat da yapayım ki anlar belki.. bol çiçekli günler deniz kızı, hayatın deniz kıyılarında, dalgaların huzur veren sesiyle geçsin çiçekleriniz ve güzle dilekleriniz beni mutlu etti tşk ederim efendim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Sana on kere söledim kediler yıkanmaz diye,yıkama beni yıkamaaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.