Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Benim bir kardeşim var, ne yer ne içer....

Anorekisya gibim bişey olmuş yemek yiyemiorrrr hiççç sormazdaaaa....

Kimse beni özlemioorrr üüüüüüüüüüüüüüüüüü

aaa olur mu öyle şey özlüyoruz tabiki de hem ben sana ne ikram ediyim kim hasta gecmiş olsun ona da bir greyfurt suyu veriyim ben :sweatingbullets:

icicek.jpg

Gönderi tarihi:
gloria n'aber?

alla şükür geçinip gidiyoz işte, iyiyim diyeyim iyi olayım :D sen nassın bakayım?

n'aber diye soruyoruz, hiç cevap yok. iyiyim sağol sen nasılsın yok. yazık yazık. gelmicem bi daha buraya. çok küstüm :(

ya şunaaa bakk yaaaaa, ne diyooo yaaa, küserim diyo bak yaaaaa, yoktuz diyoz beeee, aaaaaaaaa, ne demek küserim, geldik işteeeeee, alla alla beeeee :angry::devil::w00t:

Gönderi tarihi:

Gloria ablama yazım şuna bakkk cevap bileme yazmadı benimle konuşuorr bileeee eüeüeüeüeüeü

Sağol deniz kızı sende olmasan şifa niyetine diyip içeyim barriii, çopk sağollll

:D

Gönderi tarihi:
Benim bir kardeşim var, ne yer ne içer....

Anorekisya gibim bişey olmuş yemek yiyemiorrrr hiççç sormazdaaaa....

Kimse beni özlemioorrr üüüüüüüüüüüüüüüüüü

anaaammmm benim bi kardeşim var, ne yer ne içer...

anam sana ne oldu be, anoreksiya gibim bişi mi oldun, demeeeee, ben de olmak istiyorum ondan bugünlerde, nasıl oldun, anlat heleeeee, be de ogreneyim :huh:

aha sordum, oldu mu :D:w00t:

ben seni çok özlüyorummmmm,

dur söylim de denizkızım sana greyfurt neyim versin, iç iyi gelirrrrr :D

Gönderi tarihi:
alla şükür geçinip gidiyoz işte, iyiyim diyeyim iyi olayım :D sen nassın bakayım?

ya şunaaa bakk yaaaaa, ne diyooo yaaa, küserim diyo bak yaaaaa, yoktuz diyoz beeee, aaaaaaaaa, ne demek küserim, geldik işteeeeee, alla alla beeeee :angry::devil::w00t:

ben dedim gelecek bekleyin diye hatta greyfurt suyu bile ikram ettim beklerken icersiniz diye ama cıxxx beni dinleyen olmadı ki :unsure::stuart:

Gönderi tarihi:

Heee heç sormaa :D

Valla sabah kahvaltısı yapmaya yapmaya yemek duzenım bozuldu ve 5 kılo verdım yahu....

Azcıkın göbek varr ama neyse oda gidecek :D

Sende iyisin benim melek yüzlü canım ablammm.....

Gönderi tarihi:
ooooyyyy oyyy kimler gelmiş sonunda bende artık merak etmeye başlamıştım kayıp ilanı veriyordum az daha

vermez miyim hic greyfurt suyu özel hemde hastaymış evet bende iyi gelir diye düsündüm

sen niye özletiyosun bakiyim bukadar

ahh canım benim, sen beni çok mu özledinnnn :) ayy kıyamam ben sanaaaa yaaa :wub: ayy ben cok hasta oldum, hala da hastayım ama sen bana greyfurt suyu verme, sonra biter, misafirlerimize ikram edemeyiz, ayıp olur demi canım, ben evde portakal suyu falan var ondan içerim ;) merak etme sen

aaa olur mu öyle şey özlüyoruz tabiki de hem ben sana ne ikram ediyim kim hasta gecmiş olsun ona da bir greyfurt suyu veriyim ben

icicek.jpg

dimi canım, iyi etmişsin, şurdan bi greyfurt suyu da melkor kardeşime çek canım, heee

Gloria ablama yazım şuna bakkk cevap bileme yazmadı benimle konuşuorr bileeee eüeüeüeüeüeü

Sağol deniz sende olmasan şifa niyetine diyip içeyim barriii, çopk sağollll

ahh canım yetişemiyorum ki, cok sevenim var, sıra sıra yazıyorum işte herkese :)

iç greyfurt suyunu aman, yanında da ilaç al, şifa niyetine, haaa deepbleunun sayfasındaki greyfırt suyu muhabbetine de bakim deme sakın, orası gizli oda, herkes giremez hem, bi ben, bi denizkızım, bi de deepblue girebiliyo oraya hem :D

ayy agzımdan ne kaçırdım ben yaaaaaaaaa :huh::blushing:

ben dedim gelecek bekleyin diye hatta greyfurt suyu bile ikram ettim beklerken icersiniz diye ama cıxxx beni dinleyen olmadı ki

canım ya, sen burdayken benim gozum arkada kalmiiii, hay allah senden razı olsun emi :D

Heee heç sormaa :D

Valla sabah kahvaltısı yapmaya yapmaya yemek duzenım bozuldu ve 5 kılo verdım yahu....

Azcıkın göbek varr ama neyse oda gidecek

Sende iyisin benim melek yüzlü canım ablammm.....

ben iyiyim, ben anoreksiya olmak istiyorum, ondan nasıl olunuyorrrrr, soyleseneee yaaaaaa :(

Gönderi tarihi:

Hayır ya olma sakın valla küserim heee...

İstifra edip duryonn feci bir karın ağrısııı amannn sakın haaa....

Zaten benimkide geçiyor yavaş yavaş....

Gönderi tarihi:

ya bananeeeeee ben anoreksiya olmak istiyorum yaaaa, anoreksiya olmazsam obez olcam bakkkkk :( soyleeeee, nasıl yaptın, nasıl kusuyorsun, anlattttttt ;(

Gönderi tarihi:
afiyet olsun ne demek gel tabiki ben burdayım gloriam arada ugruyor da ben burdayım yani greyfurt suyu ikram edeerim sana ne zaman istersen

teşekkür ederim.:)

şşştt.... ev sahibiii. bak da biraz örnek al -_-

Gönderi tarihi:
ruaaaa ben acıktım diyorum hic görmüyorsun :blushing:

aaaaa! görmemişim pardon yaaa. hallederim ben şinci

yemek7.jpg

tatlılardan da al şöyle

yemek-9.jpg

hadi afiyet olsun. çok yemee. sonra biri bişey gönderince "ben rejimdeyim amaaaa" diyosunuz...

Gönderi tarihi:
aaaaa! görmemişim pardon yaaa. hallederim ben şinci

yemek7.jpg

tatlılardan da al şöyle

yemek-9.jpg

hadi afiyet olsun. çok yemee. sonra biri bişey gönderince "ben rejimdeyim amaaaa" diyosunuz...

ooo harikalar ee tabi bunları yersem acilen rejime başlamam gerekir biraz :wub:

Gönderi tarihi:

rejim vs. boşverin bunlarıı. yeyin gariiiii.... gloria sen de boşver gülüm rejimi mejimi.. yine cevap vermez şimdi bana :huh:

sen yemene bak deniz kızı. deniz kızı rejim mi yaparmış canım aaaa.. saçmalık iyice yani...

Gönderi tarihi:
de mi yani rejimde neyin nesi o neymiş yeni mi çıkmış :lol: şşeey ben geçici sekreter olarak bakıyorum ya onun yerine beni begenmiyo musun yani cevap da veriyorum eyiii ben gidemm bari

aman efendim reca ederim. olur mu hiç öyle şey. lütfen. ben arada bir sayın gloria'yı şöyle bir dürtüyorum ki belki ses verir, "acep kendisi kızmış mı bize nedir" diyerekten. ben sana bi tepsi yemek ikram ettiiiimm, paklava neyin ikram ettiiimm, bu ev sahibi sayılır banane o bana ikramda bulunsun demediiimmm. hiç olur mu. sana bu çiçekleri de ikram edeyim konuk severliğin için :clover::clover: . sayın glori'ya da teessüflerimi ikram edeyim, konuksevmezliği içinn. :angry: aha kızgın surat da yapayım ki anlar belki.. bol çiçekli günler deniz kızı, hayatın deniz kıyılarında, dalgaların huzur veren sesiyle geçsin :)

Gönderi tarihi:
aman efendim reca ederim. olur mu hiç öyle şey. lütfen. ben arada bir sayın gloria'yı şöyle bir dürtüyorum ki belki ses verir, "acep kendisi kızmış mı bize nedir" diyerekten. ben sana bi tepsi yemek ikram ettiiiimm, paklava neyin ikram ettiiimm, bu ev sahibi sayılır banane o bana ikramda bulunsun demediiimmm. hiç olur mu. sana bu çiçekleri de ikram edeyim konuk severliğin için :clover::clover: . sayın glori'ya da teessüflerimi ikram edeyim, konuksevmezliği içinn. :angry: aha kızgın surat da yapayım ki anlar belki.. bol çiçekli günler deniz kızı, hayatın deniz kıyılarında, dalgaların huzur veren sesiyle geçsin :)

çiçekleriniz ve güzle dilekleriniz beni mutlu etti tşk ederim efendim :clover:

Gönderi tarihi:

Sana on kere söledim kediler yıkanmaz diye,yıkama beni yıkamaaaaaaaaaaaaaa :wacko::crying:

zeynoock4.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.